Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    BurgerLoverMx's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Gender
    male
    Location
    Québec
    Posts
    285
    Reputation
    23
    Thanks
    330
    My Mood
    Relaxed

    Can't connect to friends.

    Ok well ever since I changed computer, I can't connect to my friends game, neither can he.

    Idk why it worked fine before, now it just loads forever and doesn't join. I think people posted tuts for this but none of them work/I havnt found one that works yet, thanks!

    Non cracked steam version btw.


  2. #2
    Izochor's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Posts
    507
    Reputation
    33
    Thanks
    136
    My Mood
    Lurking
    Well I can say the same old shit. Portforwarding? NAT type open? Firewall? Virus scanner? Verify game files by steam? Can your friend connect to other people?

  3. #3
    BurgerLoverMx's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Gender
    male
    Location
    Québec
    Posts
    285
    Reputation
    23
    Thanks
    330
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by Izochor View Post
    Well I can say the same old shit. Portforwarding? NAT type open? Firewall? Virus scanner? Verify game files by steam? Can your friend connect to other people?

    Portforwarding? Yes
    NAT type open? what?
    Firewall? Put the exception thingy in it
    Virus scanner? no
    Verify game files by steam? already did
    Can your firend connect to other people? no
    Last edited by BurgerLoverMx; 11-30-2016 at 04:34 PM.


  4. #4
    Izochor's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Posts
    507
    Reputation
    33
    Thanks
    136
    My Mood
    Lurking
    https://www.google.hu/search?q=nat+t...pening+cod+waw

    So if he can't, can you connect to other than your friend?

  5. #5
    BurgerLoverMx's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Gender
    male
    Location
    Québec
    Posts
    285
    Reputation
    23
    Thanks
    330
    My Mood
    Relaxed
    I'm not quiete sure, don't have many friends I can play with.

    I heard stuff about changing nat not working on windows 10? I've got windows 10 so is this the reason it doesn't work?
    Last edited by BurgerLoverMx; 12-01-2016 at 04:09 PM.


  6. #6
    Izochor's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Posts
    507
    Reputation
    33
    Thanks
    136
    My Mood
    Lurking
    I can't be sure. I got cod5 if you want we can try to connect to see if it works.

  7. #7
    BurgerLoverMx's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Gender
    male
    Location
    Québec
    Posts
    285
    Reputation
    23
    Thanks
    330
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by Izochor View Post
    I can't be sure. I got cod5 if you want we can try to connect to see if it works.
    Yeh sure dude , hit me up on skype!


  8. #8
    Izochor's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Posts
    507
    Reputation
    33
    Thanks
    136
    My Mood
    Lurking
    Added, man!

Similar Threads

  1. [Help Request] Friend can't connect.
    By AccGens in forum Realm of the Mad God Private Servers Help
    Replies: 1
    Last Post: 03-29-2015, 03:14 AM
  2. [Solved] Friends can't connect to the Private Server, but I can.
    By Fightera100 in forum Realm of the Mad God Private Servers Help
    Replies: 3
    Last Post: 04-20-2014, 02:31 AM
  3. I still can't connect
    By sinthose in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 158
    Last Post: 07-29-2009, 10:57 AM
  4. Can't Connect to the server
    By Gutobr1234 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 13
    Last Post: 10-13-2008, 06:44 PM
  5. Replies: 6
    Last Post: 09-05-2008, 01:16 PM