Thread: Will it run?

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    CJwarrior's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    Inside a bunker.
    Posts
    281
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Lonely

    Will it run?

    Hey Mpgh I am on a laptop which has 1GB Shader Model 3 yadayadayada
    But Im not sure if WaW will run on this laptop cause of the cpu speed and the cpu is Intel(R) Celeron(R) CPU 900 @ 2.20GHz and the speed of it is 2.2 GHz.
    Please reply if I can run this with lag or anything I have missed playing COD.
    Woot now Advanced Member

  2. #2
    poopwaffle1's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    69
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    try downloading the demo and play that, and if it runs well you should be fine

  3. #3
    Skyline.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,160
    Reputation
    403
    Thanks
    1,613
    try www.canyourunit.com

    see how you go.


    minimum specs;

    CPU: AMD 64 3200+/Intel Pentium 4 3.0GHz
    RAM: 512MB (XP) / 1GB (VISTA)
    HDD: 8 Gigabyte
    GPU: 256MB Nvidia 6600GT/ATI Radeon 1600XT
    Last edited by Skyline.; 05-26-2011 at 11:59 PM.


  4. #4
    Moto's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    13,057
    Reputation
    707
    Thanks
    13,437
    My Mood
    Blah
    You can probably run it, if you have bad lag try the yitch config



  5. #5
    Skyline.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,160
    Reputation
    403
    Thanks
    1,613
    Quote Originally Posted by Neville Longbottom View Post
    You can probably run it, if you have bad lag try the yitch config
    @Neville Longbottom

    does it work for WAW or just cod4 only?


  6. #6
    CJwarrior's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    Inside a bunker.
    Posts
    281
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Lonely
    T'was playing some zombies on WaW hehe...Anyways it runs fine with the Yitch config playing on lowest barely lag though but i have 2 problems...they are : When I start Semper Fi (First Mission) the whole game freezes left it there to load for 1 hour and nothing happens and somehow the game fast fowards when im playing solo like cheat engine's speedhack type of fast fowarding...sorry if i didnt make sense but meh installing 1.6 and 1.7.

  7. #7
    Moto's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    13,057
    Reputation
    707
    Thanks
    13,437
    My Mood
    Blah
    Yeah, I would definitely install the patches, maybe it fixes your problem



  8. #8
    CJwarrior's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    Inside a bunker.
    Posts
    281
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Lonely
    Thats easy for you to say cause im at my friend's house with this laptop so my internet cannot connect to his router.