Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23
  1. #1
    Moshos1's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Location
    Outside your window.
    Posts
    333
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    My Mood
    Lonely

    Really that bad?

    I have been posting on a few topics and people are saying I wont be able to run BF3. Is this true? I would like to clarify it.



    Uploaded with ImageShack.us



    Uploaded with ImageShack.us







  2. #2
    dario354's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    Slovenia
    Posts
    170
    Reputation
    10
    Thanks
    117
    My Mood
    Amazed
    On ultra or high probably not but you computer shuld run the game just fine at medium to low setings.
    Post Goals:
    50 posts ()
    100 posts ()
    150 posts ()
    200 posts ()
    500 posts ()
    1000 posts ()



  3. #3
    Noovaa's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Posts
    1,611
    Reputation
    51
    Thanks
    143
    I seriously doubt he could play lag free on medium with that ancient graphics card.
    Last edited by Noovaa; 09-12-2011 at 01:07 PM.

  4. The Following User Says Thank You to Noovaa For This Useful Post:

    OBrozz (09-14-2011)

  5. #4
    Rigby's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    NJ
    Posts
    2,050
    Reputation
    37
    Thanks
    279
    My Mood
    Amazed
    agreed
    that video card is WAAAAY to old and bf3 requires a quad-core processor

    Source Filmmaker Animator/Poster Maker
    Former Minecraft Minion
    Film Enthusiast
    TF2 Player

  6. #5
    Fogest's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Canada, Ontario
    Posts
    3,094
    Reputation
    164
    Thanks
    8,224
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by Joebob97 View Post
    agreed
    that video card is WAAAAY to old and bf3 requires a quad-core processor
    does it really?

  7. #6
    Tick Me On's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Location
    ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Posts
    295
    Reputation
    9
    Thanks
    32
    Quote Originally Posted by Fogest View Post



    does it really?
    Require? Probably not. Specs aren't even released yet, but what they have said is if you can run BFBC2 you will at least be able to run BF3, even if it's only on the lowest settings.

  8. #7
    Fogest's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Canada, Ontario
    Posts
    3,094
    Reputation
    164
    Thanks
    8,224
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by Tick Me On View Post
    Require? Probably not. Specs aren't even released yet, but what they have said is if you can run BFBC2 you will at least be able to run BF3, even if it's only on the lowest settings.
    Yeah I don't think there is any game that would require a quad core. A lot of dual cores are sometimes as good as Quad cores.

    Off topic : lol at your sig

  9. #8
    Divine Nexus's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    343
    Reputation
    1
    Thanks
    28
    My Mood
    Bored
    Still in denial?

  10. #9
    Noovaa's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Posts
    1,611
    Reputation
    51
    Thanks
    143
    If you can run bfbc2 on highest with no lag you should be able to run Bf3 on medium with no lag.

  11. #10
    Moshos1's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Location
    Outside your window.
    Posts
    333
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    My Mood
    Lonely
    Quote Originally Posted by Noovaa View Post
    If you can run bfbc2 on highest with no lag you should be able to run Bf3 on medium with no lag.
    I run bfbc2 atm on lowest graphics will still a little lag in some spots, not a lot.







  12. #11
    Takari's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Cross Fire Section
    Posts
    11,883
    Reputation
    574
    Thanks
    1,946
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by Moshos1 View Post


    I run bfbc2 atm on lowest graphics will still a little lag in some spots, not a lot.
    Than probably you won't be able to play it.



     
    Goal:
    10,000 Posts - 10/13/2011
    Become Minion - Not Done
    Become Donator - 07/29/2011
    1000 Thanks - Done - 07/25/2011
    2000 Thanks - Not Done
    Thanks Archangel for my 1,000 Thanks.
    Thanks Keroaplt for my Signature.

  13. #12
    Tick Me On's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Location
    ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Posts
    295
    Reputation
    9
    Thanks
    32
    Quote Originally Posted by Moshos1 View Post


    I run bfbc2 atm on lowest graphics will still a little lag in some spots, not a lot.
    There's a chance you'll be able to play BF3 on the same settings you play BC2 on.

    From what I've heard, the optimization this time around is much better, so the game won't be making super computers suck its' dick...which is currently what it seems like.

  14. #13
    kBob's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    87
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by Moshos1 View Post
    I have been posting on a few topics and people are saying I wont be able to run BF3. Is this true? I would like to clarify it.



    Uploaded with ImageShack.us



    Uploaded with ImageShack.us
    Lol on low (lowest possible) yes. But not optimal. I'd go for console rather than low

  15. #14
    J Miliam's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Gender
    male
    Posts
    8,287
    Reputation
    392
    Thanks
    432
    My Mood
    Tired
    At least you're able to play BF3 .

  16. #15
    Commander X's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Location
    Anonymous
    Posts
    723
    Reputation
    83
    Thanks
    2,499
    But you might want to consider updating that graphics card.....


    "Christian Bible, the Gospel of Mark, chapter five, verse nine. We acknowledge this as an appropriate metaphor. We are Legion, a terminal of the Geth. We will integrate into Normandy."
    -Legion

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. 1.8 is it really that good?
    By hiiii in forum Minecraft Discussions
    Replies: 18
    Last Post: 09-12-2011, 09:50 AM
  2. I guess the mpgh april fools was not that bad compared to this...
    By Jarppi in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 20
    Last Post: 04-02-2010, 05:16 PM
  3. just come and see that bad hack xD
    By yasser4ever in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 8
    Last Post: 02-15-2010, 06:01 AM
  4. What's really so bad about dubs?
    By epshreeman5 in forum Anime
    Replies: 4
    Last Post: 10-07-2009, 01:55 AM
  5. No bypass/hacks is really not that bad...
    By Iwin in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 10
    Last Post: 08-25-2008, 01:19 PM