Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 53
  1. #1
    Tick Me On's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Location
    ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Posts
    295
    Reputation
    9
    Thanks
    32

    The Specs (All "can I run it?" topics come here)

    Specs:

    MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
    OS: WINDOWS VISTA (SERVICE PACK 2) 32-BIT
    PROCESSOR: 2 GHZ DUAL CORE (CORE 2 DUO 2.4 GHZ OR ATHLON X2 2.7 GHZ)
    MEMORY: 2 GB
    HARD DRIVE: 20 GB
    GRAPHICS CARD (AMD): DIRECTX 10.1 COMPATIBLE WITH 512 MB RAM (ATI RADEON 3000, 4000, 5000 OR 6000 SERIES, WITH ATI RADEON 3870 OR HIGHER PERFORMANCE)
    GRAPHICS CARD (NVIDIA): DIRECTX 10.0 COMPATIBLE WITH 512 MB RAM (NVIDIA GEFORCE 8, 9, 200, 300, 400 OR 500 SERIES WITH NVIDIA GEFORCE 8800 GT OR HIGHER PERFORMANCE)
    SOUND CARD: DIRECTX COMPATIBLE
    KEYBOARD AND MOUSE
    DVD ROM DRIVE

    RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS
    OS: WINDOWS 7 64-BIT
    PROCESSOR: QUAD-CORE CPU
    MEMORY: 4 GB
    HARD DRIVE: 20 GB
    GRAPHICS CARD: DIRECTX 11 COMPATIBLE WITH 1024 MB RAM (NVIDIA GEFORCE GTX 560 OR ATI RADEON 6950)
    SOUND CARD: DIRECTX COMPATIBLE
    KEYBOARD AND MOUSE
    DVD ROM DRIVE




    Feel free to ask questions and discuss. All I ask is that if you truly have no idea what you're talking about, please don't give advice to others.
    Last edited by Fogest; 09-23-2011 at 11:39 PM.

  2. #2
    Stevenomra's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Posts
    316
    Reputation
    5
    Thanks
    14

  3. #3
    Jakob's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Posts
    4,722
    Reputation
    237
    Thanks
    505
    My Mood
    Psychedelic
    Sure the recommended gpu for amd/ati is 6950 not 6850?

  4. #4
    Xizors's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    570
    Reputation
    18
    Thanks
    93
    Quote Originally Posted by Jakob View Post
    Sure the recommended gpu for amd/ati is 6950 not 6850?
    It is 6950 check Battlefield3.com under "WHAT ARE THE MINIMUM AND RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS FOR PLAYING ON PC?"

  5. #5
    Fogest's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Canada, Ontario
    Posts
    3,094
    Reputation
    164
    Thanks
    8,203
    My Mood
    Amazed
    I'm going to sticky this thread for now. Any new threads asking if they can running something will be merged into this one.

  6. #6
    Tick Me On's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Location
    ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Posts
    295
    Reputation
    9
    Thanks
    32
    Quote Originally Posted by Jakob View Post
    Sure the recommended gpu for amd/ati is 6950 not 6850?
    Positive it is the 6950. These are direct from the official site.

  7. #7
    stylos114's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Location
    可憐的母狗世界
    Posts
    375
    Reputation
    45
    Thanks
    54
    My Mood
    Paranoid
    Well all things are positive on my computer but my i don't have space lol.

  8. #8
    Fogest's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Canada, Ontario
    Posts
    3,094
    Reputation
    164
    Thanks
    8,203
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by stylos114 View Post
    Well all things are positive on my computer but my i don't have space lol.
    Deleting some porn usually helps.

  9. The Following User Says Thank You to Fogest For This Useful Post:

    Nachos (10-02-2011)

  10. #9
    Tick Me On's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Location
    ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Posts
    295
    Reputation
    9
    Thanks
    32
    Quote Originally Posted by stylos114 View Post
    Well all things are positive on my computer but my i don't have space lol.
    I doubt you use everything you have on your computer. Just delete some stuff.

  11. #10
    NightDemonz's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Location
    01000011 01100001 01101100 01101001 01100110 01101111 01110010 01101110 01101001 01100001
    Posts
    86
    Reputation
    14
    Thanks
    21
    My Mood
    Cheeky

    Can I run BF3 with full settings?

    Processor: Intel Core i7 CPU 960 @3.20GHz
    Installed Ram: 8.00 GB + 4.00 GB Added
    Graphics card: Dual Amd Radeon 6990 Crossfire capable
    DX : 11
    OS: Win 7 (Durp lol)

    Other stuff:
    2.5 + 1.5 TB memory
    Multiple fans + thermal cooled

    Edit: Forgot to say that I have active venting >.>
    Last edited by Tigerman4567; 09-23-2011 at 02:12 PM.

  12. #11
    bullpop's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    Sweden
    Posts
    3,695
    Reputation
    287
    Thanks
    2,168
    My Mood
    Psychedelic
    i think u can, hold on for a min and ill add a link for u that u can check ur "stats" on how good ur stuff is:

    http://www.game-debate.com/games/ind...emRequirements

    Scroll down until u find Battlefield 3 (or press CTRL+F)

    Then

    Scroll down and u will see CAN I RUN Battlefield 3 and 2 stuff u can scroll in, it says:

    CPU Brand:
    GFX Brand:
    Laptop No[] Yes[]

    Choose what CPU and GFX u have and press Proceed.

    Then new stuff show up, and choose what CPU and what GFX u have and finally press Check Specs.

    Then u will see how good it is for u from a scale 0-10 ^^


    I have the specs:

    CPU: Intel Xeon Processor X5690
    RAM: Crucial DDR3 1333MHz 24GB
    GFX: ASUS ROG MARS II (x2)
    PSU: Cooler Master Silent Pro Gold 1200W PSU
    Last edited by bullpop; 09-23-2011 at 05:03 PM.
    MPGH Member Since 10/17/2010
    Battlefield Minion Since 01/22/2014 till - 08/27/2014
    APB Minion since 11/12/2011 till 4/16/2012

  13. #12
    tester181's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    34
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    i could run alpha on next to nothing, Only good thing in my old system was my GTS 450 top :P, think you will be fine

  14. #13
    wasaka1's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    128
    Reputation
    10
    Thanks
    34
    Yes easily, probably with eyefinity also

  15. #14
    shaheenster's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Posts
    476
    Reputation
    9
    Thanks
    15
    My Mood
    Pensive
    Am I the only person who thinks that a recommended 6950 is just a bit crazy?

    Im still hoping it will run atleast somewhat smoothly on my 5770, otherwise im gonna be heading over the border for black friday to pick me up a good 68xx or 69xx card.

    Anyone have a clue what a vapor x 5770 will sell for now days? second hand
    __________
    _________________________
    _________________________________________

    RIP ILLUM. My only collabbuddy
    [/CENTER]
    ____________________________________________
    ______________________________
    _______________

  16. #15
    Stevenom's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Summoner's Rift
    Posts
    17,746
    Reputation
    1087
    Thanks
    1,916
    My Mood
    Doubtful
    Just add this to original post.

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Help] Can't Run the Server .exe
    By Ceiling Cat in forum Battlefield 3 (BF3) Hacks & Cheats
    Replies: 0
    Last Post: 10-01-2011, 10:08 PM
  2. [Discussion] can i run bf3 in full settings ? pc specs included
    By astrosid1996 in forum Battlefield 3 (BF3) Hacks & Cheats
    Replies: 22
    Last Post: 09-25-2011, 11:40 AM
  3. How Can i Run The CA HAcks ??
    By prs7 in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 7
    Last Post: 12-02-2009, 03:39 AM
  4. Can you get banned for just coming here?
    By juanrineytor in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 13
    Last Post: 10-15-2009, 11:21 PM
  5. Can i run multiple combat arms accounts from same computer at the same time?
    By ashaseraph in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 6
    Last Post: 08-06-2009, 03:11 PM