Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 109
  1. #76
    Kouger96's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    109
    Reputation
    10
    Thanks
    41
    tried on my PC
    gfx: geforce 256
    cpu: pentum 3
    ram: 256mb

  2. #77
    Fogest's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Canada, Ontario
    Posts
    3,094
    Reputation
    164
    Thanks
    8,198
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by Kouger96 View Post
    tried on my PC
    gfx: geforce 256
    cpu: pentum 3
    ram: 256mb
    LOL no way you can run it. You have like no ram.

  3. #78
    bullpop's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    Sweden
    Posts
    3,695
    Reputation
    287
    Thanks
    2,168
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by Kouger96 View Post
    tried on my PC
    gfx: geforce 256
    cpu: pentum 3
    ram: 256mb
    Fogest is right, u can't run BF3 with that ram.... get atleast 4 GB and u will be able to run it.
    MPGH Member Since 10/17/2010
    Battlefield Minion Since 01/22/2014 till - 08/27/2014
    APB Minion since 11/12/2011 till 4/16/2012

  4. #79
    duncan000's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    40
    Reputation
    10
    Thanks
    25
    My Mood
    Happy
    i have amd x4 955 black edition processor
    4gb of ram
    amd hd radeom 5770 1gb - 3gb whit virtual memory
    and play the game in ultra mode all on at 50 fps
    fuk me xD

  5. #80
    xxxplotxxx's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    lolol u guise are jelly.

  6. #81
    Dave84311's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Gender
    male
    Location
    The Wild Wild West
    Posts
    27,850
    Reputation
    3541
    Thanks
    36,128
    My Mood
    Devilish
    BF3 Open Beta is only to test scalability, graphics quality will be lower than their gold release.





    THE EYE OF AN ADMINISTRATOR IS UPON YOU. ANY WRONG YOU DO IM GONNA SEE, WHEN YOU'RE ON MPGH, LOOK BEHIND YOU, 'CAUSE THATS WHERE IM GONNA BE


    "First they ignore you. Then they laugh at you. Then they fight you. Then you lose.” - Dave84311HAD VIRTUAL DETOX

  7. #82
    duncan000's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    40
    Reputation
    10
    Thanks
    25
    My Mood
    Happy
    dont kill my solution xD

  8. #83
    Stevenom's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Summoner's Rift
    Posts
    17,746
    Reputation
    1087
    Thanks
    1,916
    My Mood
    Doubtful
    Quote Originally Posted by axional View Post
    Well on the image you showed it says you have a 580 I have 6990.
    but i7 2600>i7 960
    Quote Originally Posted by bullpop View Post
    Fogest is right, u can't run BF3 with that ram.... get atleast 4 GB and u will be able to run it.
    Also need better processor.
    And if you upgrade RAM you gotta upgrade the motherboard for the DDR3 chipset.
    Quote Originally Posted by Dave84311 View Post
    BF3 Open Beta is only to test scalability, graphics quality will be lower than their gold release.
    Must... SLi... 580...

  9. #84
    sander37's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    49
    Reputation
    10
    Thanks
    15
    My Mood
    Amused




    .......its over 9000

  10. #85
    bullpop's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    Sweden
    Posts
    3,695
    Reputation
    287
    Thanks
    2,168
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by Dave84311 View Post
    BF3 Open Beta is only to test scalability, graphics quality will be lower than their gold release.
    Dave is right, i looked through the forums, and i found that the beta isnt the full gfx, the real game will req more, so dont be happy if u can run the beta on ULTRA cuz u maybe wont be able to do that on the retail
    MPGH Member Since 10/17/2010
    Battlefield Minion Since 01/22/2014 till - 08/27/2014
    APB Minion since 11/12/2011 till 4/16/2012

  11. #86
    Gamerusher's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Ragecon.com
    Posts
    863
    Reputation
    25
    Thanks
    44
    My Mood
    Bored
    Maxed out locked in at 60 with sync..

  12. #87
    alex606516's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    My house.
    Posts
    567
    Reputation
    19
    Thanks
    38
    My Mood
    Flirty
    strawberry jelly!!! lol
    Thank and rep me If I helped


    http://www.mpgh.net/forum/members/57...lex606516.html - My Mpgh profile

  13. #88
    geneman50's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    66
    Reputation
    10
    Thanks
    2,469
    not at all ^.^ I have the same except 2 GTX 580's.

  14. #89
    Gamerusher's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Ragecon.com
    Posts
    863
    Reputation
    25
    Thanks
    44
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by geneman50 View Post
    not at all ^.^ I have the same except 2 GTX 580's.
    Eat my gtx 590 classified and 16gigs of ram.

    Come at me bro

  15. #90
    akinunsal's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Location
    Behind You And Ready To Backstab You...
    Posts
    75
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Sneaky
    Good For U Bro. Fails on me. I Cant Even pass Minimum > Idiot ATI 5600
    Dont Look At Me! Im Not A Mental Moron -_-
    HACK YES!!!
    Done ( )
    Never and Never ( )
    Almost There ( )
    not done ( )
    To Hack List:
    1 post ( )
    5 posts ( )
    10 Posts ( )
    20 Posts ( )
    Choob ( )
    Hack And Use Your Own Anti kick on CF ( )
    Getting Banned On Any thing or site ( )
    Hack Knight Online Server ( )

    I AM COMING FOR YOU!!!

    Yes! I did impossible! Avg Time Online:2 seconds!!

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast

Similar Threads

  1. [Help] What settings should I run BF3 on?
    By kevi429 in forum Battlefield 3 (BF3) Hacks & Cheats
    Replies: 8
    Last Post: 10-27-2011, 11:55 PM
  2. [Discussion] can i run bf3 in full settings ? pc specs included
    By astrosid1996 in forum Battlefield 3 (BF3) Hacks & Cheats
    Replies: 22
    Last Post: 09-25-2011, 11:40 AM
  3. [Discussion] Fully automated bot that can run in the background
    By Hell_Demon in forum Vindictus Discussions
    Replies: 39
    Last Post: 05-14-2011, 06:01 PM
  4. Can I run Black Ops on lowest settings?
    By Pangsterdude in forum Call of Duty Black Ops Help
    Replies: 3
    Last Post: 11-12-2010, 02:27 AM
  5. is their a way i can run to mods at the same time or more?
    By dulladulla in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 09-07-2010, 08:45 AM