Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    gold guy44's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    belgium
    Posts
    63
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Crappy

    Exclamation Joining Server.. Problem? READ this, I have the solution

    First of all , can some one make this topic sticky? , its important that people know this! , many people have this problem! , : when they join a server it freezes on Joining Server... , i found this out , 10 mins ago!
    ( IMA TYPE IT UNDER THIS LINE )

    1) Go to the location where Origin installed battlefield. This folder is called: "Béta Battlefield 3". Now this is the problem; the Windows registry system can't open with the 'é', so change it to a normal 'e': "Beta Battlefield 3".

    2) Next press the Windows key + r on your keyboard and enter "regedit", press enter. Now navigate to: HKEY_LOCAL_MACHINE -> SOFTWARE -> Wow6432Node -> EA GAMES. Click on 'Bf3 Beta'. On your right you see a row of information where the 3rd and 4th row are filepaths, and there the annoying 'é' is back! Change the é's with the grave accent to normal 'e' in both filepaths and close the registry editor.

    Have fun playing ! :}


    Thank me if this helped u out!
    Last edited by gold guy44; 09-29-2011 at 04:43 PM. Reason: Typo's


    Thank me if i helped u out :}

  2. The Following 3 Users Say Thank You to gold guy44 For This Useful Post:

    Danzorr (10-02-2011),qwertySkill (10-01-2011),vnSh (09-29-2011)

  3. #2
    vnSh's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Gender
    male
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Sneaky
    thank you vary much, dude! helped me there

  4. #3
    -BF3-'s Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Location
    Beside that Tank
    Posts
    101
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Tired
    lol i think they already fixed it. :P

  5. #4
    Moordwijf's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    female
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Thumbs up

    Thanks!!!!!!

  6. #5
    gold guy44's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    belgium
    Posts
    63
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Crappy
    yr welcome


    Thank me if i helped u out :}

  7. #6
    F4LLCON's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Beta Battlefield 3 FIX!

    Beta Battlefield 3 fix
    Beta Battlefield 3 Joining Server Fix - YouTube

    Je kan inderdaad het spel starten door alleen twee dingen te veranderen in je regedit, maar je moet er veel meer veranderen om verdere errors te voorkomen!

    You can in fact start the game by only changing two things in your regedit, but you have a lot more to change in order to avoid further errors!

  8. #7
    gold guy44's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    belgium
    Posts
    63
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Crappy
    Quote Originally Posted by F4LLCON View Post
    Beta Battlefield 3 fix
    Beta Battlefield 3 Joining Server Fix - YouTube

    Je kan inderdaad het spel starten door alleen twee dingen te veranderen in je regedit, maar je moet er veel meer veranderen om verdere errors te voorkomen!

    You can in fact start the game by only changing two things in your regedit, but you have a lot more to change in order to avoid further errors!
    i did this few days ago , got absulot no error's and its just the beta btw..


    Thank me if i helped u out :}

  9. #8
    Danzorr's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Thanks alot,

    Now i'm getting this problem with "Initializing"
    It just sits on that, bf3.exe starts but it is just a white window, nothing else happens.

    Does anyone have any Ideas?

    For anyone with similar problems here is a set of possible fix's, these are collated from a bunch of different threads from various topics.


    Startup crashes
    If your game crashed on startup, browse to your My Documents or Documents folder and delete the Battlefield 3 Open Beta folder. Your game should stop crashing now.


    Admin fix

    - Set Origin to "start as admin"
    - Set Program Files\Origin Games\Battlefield 3 Beta\Bf3.exe to "start as admin"
    - Set your browser to "start as admin"

    Now open up your browser ***without starting Origin first***
    Go to battlelog.battlefield.com/bf3/ and log in

    Join a match. Let your browser start Origin for you.

    Disable UAC
    Another thing that might fix your problems is disabling the UAC in Windows.
    Check disable+uac - Google Search [google.co.uk] on how to do so.



    Cleaning cache and dns cache
    Download CCleaner and clean up your Browsers Cache. This helped out for some people!

    dns cache
    Another thing that helped some people is clearing the DNS Cache.
    Press the Start Menu Button > Type CMD in the searchbox and hit enter > Type ipconfig/flushdns in the command window and hit enter > Type exit and hit enter > Try to connect again after restarting your browser.

    test battlelog is working
    If you want to test if Battlelog works correct you can easily do this by: Clicking on the Com Center > Click the Create Party Button. If you do not see a party popping up next to your Com Center, something is stopping Battlelog from working prop. Please check if you are running any of the AV's or AS's mentioned above.

    classic fix that may help

    Browse to C:\Windows\System32\drivers\etc > Open Notepad with Admin Rights > Open the file called "host" (Drag and drop into notepad).

    Copy and paste the following text into the host file:

    127.0.0.1 gosredirector.com
    127.0.0.1 gosgvaprod-qos01.com
    127.0.0.1 gosiadprod-qos01.com
    127.0.0.1 gossjcprod-qos01.com
    127.0.0.1 demangler.com
    127.0.0.1 vmp.tools.gos.com


    Installing directx from the bf3 folder



    None of these has helped yet, but they may help you,
    So far i have found this problem is independent on your computer specifications, even people with maxed out specs seem to have this problem, any ideas?
    Last edited by Danzorr; 10-02-2011 at 08:39 PM.

Similar Threads

  1. [Info] I HAVE THE SOLUTION FOR BAN!
    By chimbo09 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Discussions
    Replies: 12
    Last Post: 07-14-2011, 07:59 PM
  2. THis may fix the problem with FZHook that u guys have been having
    By falzarex in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 20
    Last Post: 01-05-2010, 12:40 AM
  3. READ THIS NOW... FOR THE MALWARE!
    By Mouzie in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 70
    Last Post: 08-22-2009, 09:12 AM
  4. liz read this and u hood about the problem i had
    By kazuya899 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 10
    Last Post: 07-04-2009, 10:32 AM
  5. Replies: 12
    Last Post: 10-09-2006, 12:20 PM