Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    -=Nelis=-'s Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    46
    Reputation
    10
    Thanks
    19
    My Mood
    Paranoid

    NEW Question: / How to change the server gamemode

    How to change the server gaemode with the console cmds thanks
    Last edited by -=Nelis=-; 10-01-2011 at 11:35 PM. Reason: NEW Question

  2. #2
    human193's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Sleepy
    I don't know the command but even if we did we still wouldn't be able to change the map because the map is not included in the server files. I am trying to get the Caspian border map working by pulling from my game folder but so far with no success.

  3. #3
    winningfreak's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    MP_007 :/ working on it also, dunno the command through rcon to change map.

  4. #4
    -=Nelis=-'s Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    46
    Reputation
    10
    Thanks
    19
    My Mood
    Paranoid
    Bumb so it looks like a new topic but with out the spam

  5. #5
    black_iceee's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    somewhere
    Posts
    127
    Reputation
    16
    Thanks
    86
    My Mood
    Psychedelic
    1. there is no rcon
    2. in the script folder open .cfg and there just change subway into 007
    and 3. those are game files the actualy map not the hosting files
    bla bla bla

    bla bla bla

  6. #6
    mathieutje12's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Close to my PC
    Posts
    578
    Reputation
    14
    Thanks
    165
    My Mood
    Angelic
    The command is server.loadlevel 007
    but u dont have the right files

Similar Threads

  1. How to Change the Start-Bar in Windows XP
    By Jackal in forum General
    Replies: 31
    Last Post: 05-31-2015, 09:29 PM
  2. how to change back (hacked server) settings
    By tungstensteel1 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 3
    Last Post: 05-07-2010, 09:17 PM
  3. how to crash a server/dupe
    By 9sam1 in forum General Game Hacking
    Replies: 5
    Last Post: 02-23-2007, 06:30 PM
  4. How to make the server run
    By wowhaxor in forum Gunz General
    Replies: 3
    Last Post: 05-25-2006, 10:59 PM