Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 95
  1. #16
    ireun's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Location
    Sosnowiec, Poland, Poland
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Don't work Same error ,,ERR_AUTHORSATION_REQUIRED''

  2. #17
    NooR123's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Location
    Germany,Düsseldorf
    Posts
    342
    Reputation
    10
    Thanks
    3,421
    My Mood
    Crappy
    Quote Originally Posted by ireun View Post
    Don't work Same error ,,ERR_AUTHORSATION_REQUIRED''
    Same.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  3. #18
    sean2078's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    same here - get same error when running ( and i used to run it fine ) .. pls let us know if you get it working - and, if so, pls post your config files / startup options .. TY!

  4. #19
    Nolz0's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Posts
    48
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Confused
    Works DDDD

    Rank 145 DDD

    Now i need to get my bro on rank 145 -_-'

  5. #20
    Horas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    23
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Lurking
    I am so sorry you awesome dudes, but it seems there was a server shutdown, and they AGAIN renewed the servers. So even my version doesnt work.

    If i find a way around it, I'll give it to you guys PRONTO.

    Horas out

    Anyways. if Nolz0 would kindly share his CFG, i would apreciate it awesomely.

    Tho most likely hes just troling.
    Last edited by Horas; 10-02-2011 at 12:18 PM.

  6. #21
    sean2078's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Nolz0 View Post
    Works DDDD

    Rank 145 DDD

    Now i need to get my bro on rank 145 -_-'
    Dude, could you please ( pretty please ) post your config file / startup options? TY

  7. #22
    NooR123's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Location
    Germany,Düsseldorf
    Posts
    342
    Reputation
    10
    Thanks
    3,421
    My Mood
    Crappy
    Quote Originally Posted by sean2078 View Post
    Dude, could you please ( pretty please ) post your config file / startup options? TY
    Yea please Dude! :S

  8. #23
    Nolz0's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Posts
    48
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Confused
    Also, my friend says that the download link doesn't work, now it doesn't for me, i wanted to re-download again...
    FIX?!

    Edit: My bad, stupid bro and stupid me forgot to delete Space XD
    Last edited by Nolz0; 10-02-2011 at 12:19 PM.

  9. #24
    NooR123's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Location
    Germany,Düsseldorf
    Posts
    342
    Reputation
    10
    Thanks
    3,421
    My Mood
    Crappy
    Quote Originally Posted by Nolz0 View Post
    Also, my friend says that the download link doesn't work, now it doesn't for me, i wanted to re-download again...
    FIX?!

    Edit: My bad, stupid bro and stupid me forgot to delete Space XD
    Can you send us your CFG? It must work

  10. #25
    Nolz0's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Posts
    48
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Confused
    Its the same cfg as before...


    -Game.DisablePreRound false to -Game.DisablePreRound true
    -Core.DialogLevel 8 to -Core.DialogLevel 1

    -super layout.toc
    -server
    -dedicated

    -platform win32

    -Game.LogFileCollisionMode LFCM_TimeStamp

    -Core.EnableJuice false

    -Core.DialogLevel 1

    -Core.DisplayAsserts false
    -Core.IgnoreAlways true

    -CrashDump.WarnBeforeDoingMemoryDump false

    -Game.CloseDuplicateApps 0

    -ServerMetrics.Enabled 0
    -ServerMetrics.TransactionTelemetryEnabled 1
    -ServerMetrics.PerformanceTelemetryEnabled 1
    -ServerMetrics.PerformanceProfileStateEnabled 1

    -TransactionLog.OutputLevel 1

    -ServerMetrics.DbxReportEnabled 0

    -Game.DefaultLayerInclusion GameMode=RushLarge0

    -level Levels/MP_Subway/MP_Subway

    -BFServer.GameSize 32
    -Network.MaxClientCount 32

    -VeniceOnline.QueueCapacityOverride 0

    -Client.LoadingTimeOut 10
    -Client.LoadedTimeOut 10
    -Client.IngameTimeOut 10
    -Server.IngameTimeOut 10
    -Server.LoadingTimeOut 10

    -Game.DisablePreRound true
    -Blaze.LogLevel 1

    -Network.ProtocolVersion 60

    -Server.IsReconfigurable false

    -Online.Environment OnlineEnvironment_Production

    -BFServer****undStartCountdown 10




    if it doesn't work, dunno then.
    Last edited by Nolz0; 10-02-2011 at 12:23 PM.

  11. #26
    NooR123's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Location
    Germany,Düsseldorf
    Posts
    342
    Reputation
    10
    Thanks
    3,421
    My Mood
    Crappy
    Same Error -.-

    Quote Originally Posted by Nolz0 View Post
    Its the same cfg as before...


    -Game.DisablePreRound false to -Game.DisablePreRound true
    -Core.DialogLevel 8 to -Core.DialogLevel 1

    -super layout.toc
    -server
    -dedicated

    -platform win32

    -Game.LogFileCollisionMode LFCM_TimeStamp

    -Core.EnableJuice false

    -Core.DialogLevel 1

    -Core.DisplayAsserts false
    -Core.IgnoreAlways true

    -CrashDump.WarnBeforeDoingMemoryDump false

    -Game.CloseDuplicateApps 0

    -ServerMetrics.Enabled 0
    -ServerMetrics.TransactionTelemetryEnabled 1
    -ServerMetrics.PerformanceTelemetryEnabled 1
    -ServerMetrics.PerformanceProfileStateEnabled 1

    -TransactionLog.OutputLevel 1

    -ServerMetrics.DbxReportEnabled 0

    -Game.DefaultLayerInclusion GameMode=RushLarge0

    -level Levels/MP_Subway/MP_Subway

    -BFServer.GameSize 32
    -Network.MaxClientCount 32

    -VeniceOnline.QueueCapacityOverride 0

    -Client.LoadingTimeOut 10
    -Client.LoadedTimeOut 10
    -Client.IngameTimeOut 10
    -Server.IngameTimeOut 10
    -Server.LoadingTimeOut 10

    -Game.DisablePreRound true
    -Blaze.LogLevel 1

    -Network.ProtocolVersion 60

    -Server.IsReconfigurable false

    -Online.Environment OnlineEnvironment_Production

    -BFServer****undStartCountdown 10




    if it doesn't work, dunno then.
    Have you got Teamviewer?
    Last edited by NooR123; 10-02-2011 at 12:29 PM.

  12. #27
    Nolz0's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Posts
    48
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Confused
    no, i hate it, someone actually did shit on it earlier ago a few months, i never used it again.
    also, now when i try to use it the second time, ERR-AUTHENITIFICATION_Required

  13. #28
    black_iceee's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    somewhere
    Posts
    127
    Reputation
    16
    Thanks
    86
    My Mood
    Psychedelic
    try setting blaze.logleve to 0

    I did it and it changed alot of stuff... maybe someone can actualy get it to work.. need few more to try not just me
    bla bla bla

    bla bla bla

  14. #29
    Nolz0's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Posts
    48
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Confused
    Tried it also...

  15. #30
    Horas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    23
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Lurking
    Quote Originally Posted by Nolz0 View Post
    Its the same cfg as before...


    -Game.DisablePreRound false to -Game.DisablePreRound true
    -Core.DialogLevel 8 to -Core.DialogLevel 1

    -super layout.toc
    -server
    -dedicated

    -platform win32

    -Game.LogFileCollisionMode LFCM_TimeStamp

    -Core.EnableJuice false

    -Core.DialogLevel 1

    -Core.DisplayAsserts false
    -Core.IgnoreAlways true

    -CrashDump.WarnBeforeDoingMemoryDump false

    -Game.CloseDuplicateApps 0

    -ServerMetrics.Enabled 0
    -ServerMetrics.TransactionTelemetryEnabled 1
    -ServerMetrics.PerformanceTelemetryEnabled 1
    -ServerMetrics.PerformanceProfileStateEnabled 1

    -TransactionLog.OutputLevel 1

    -ServerMetrics.DbxReportEnabled 0

    -Game.DefaultLayerInclusion GameMode=RushLarge0

    -level Levels/MP_Subway/MP_Subway

    -BFServer.GameSize 32
    -Network.MaxClientCount 32

    -VeniceOnline.QueueCapacityOverride 0

    -Client.LoadingTimeOut 10
    -Client.LoadedTimeOut 10
    -Client.IngameTimeOut 10
    -Server.IngameTimeOut 10
    -Server.LoadingTimeOut 10

    -Game.DisablePreRound true
    -Blaze.LogLevel 1

    -Network.ProtocolVersion 60

    -Server.IsReconfigurable false

    -Online.Environment OnlineEnvironment_Production

    -BFServer****undStartCountdown 10




    if it doesn't work, dunno then.
    By the way, are you using Profiler?

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Patched] Battlefield 3 Open Beta Server Files
    By Helper in forum Battlefield 3 (BF3) Hacks & Cheats
    Replies: 50
    Last Post: 01-05-2012, 04:14 PM
  2. [Patched] Battlefield 3 Alpha Server Files & PDB
    By Helper in forum Battlefield 3 (BF3) Hacks & Cheats
    Replies: 8
    Last Post: 10-01-2011, 04:49 PM