Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 62
  1. #16
    -greeen-'s Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I can not download links dead...wtf?

  2. #17
    NooR123's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Location
    Germany,Düsseldorf
    Posts
    342
    Reputation
    10
    Thanks
    3,421
    My Mood
    Crappy
    Of course it works.
    Delete the space between file and beem :P

  3. #18
    georgekappa's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Gender
    male
    Posts
    28
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Can you now see your server on battelog???

  4. #19
    NooR123's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Location
    Germany,Düsseldorf
    Posts
    342
    Reputation
    10
    Thanks
    3,421
    My Mood
    Crappy
    Will look,over.

    Getting new error , with Game ID in use,will look for it,over.

  5. #20
    Nolz0's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Posts
    48
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Confused
    Also, i cannot create a .bat file
    I did
    new>text document>Paste the things in> renamed to start.bat
    and its still a txt file >.<

  6. #21
    NooR123's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Location
    Germany,Düsseldorf
    Posts
    342
    Reputation
    10
    Thanks
    3,421
    My Mood
    Crappy
    Edit the bat that is with the file.

  7. #22
    Nolz0's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Posts
    48
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Confused
    nvmd, the downloaded thing already includes a .bat

  8. #23
    -greeen-'s Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Please show on the screenshots to lozhit files, I have trouble with English

  9. #24
    Nolz0's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Posts
    48
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Confused
    also, still not working. I downloaded the test.rar
    and then edited the bat to the things u said
    ERR_AUTHENTI...

  10. #25
    georgekappa's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Gender
    male
    Posts
    28
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Doesnt work, complete troll

  11. The Following User Says Thank You to georgekappa For This Useful Post:

    Nolz0 (10-04-2011)

  12. #26
    -greeen-'s Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I downloaded the test and works for me! Thank you!

  13. #27
    georgekappa's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Gender
    male
    Posts
    28
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by -greeen- View Post
    I downloaded the test and works for me! Thank you!
    Proof? Whats your server name ill try connect to it now

  14. #28
    black_iceee's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    somewhere
    Posts
    127
    Reputation
    16
    Thanks
    86
    My Mood
    Psychedelic
    it works but its not on battlelog
    I just need how to connect throught a ip
    putting -connect IP:Port doesn't work..
    SOMEONE TELL ME HOW TO CONNECT THROUGHT AN IP
    bla bla bla

    bla bla bla

  15. #29
    Bäfä3's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Im using TEST upload few posts back, and it seems its working. but after 15minutes of running the server it havent appeared on BL.

    Heres a screenie, goes over that same bad frame/connected players over and over again.
    ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

  16. #30
    Nolz0's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Posts
    48
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Confused
    Quote Originally Posted by black_iceee View Post
    it works but its not on battlelog
    I just need how to connect throught a ip
    putting -connect IP:Port doesn't work..
    SOMEONE TELL ME HOW TO CONNECT THROUGHT AN IP
    PLEASE UPLOAD EVERYTHING :'(

    I cannot get mine to work ;L

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 21
    Last Post: 01-24-2010, 05:43 PM
  2. [Release] new working crosshair (can be used with anything)
    By wolffang0000 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 14
    Last Post: 09-21-2009, 07:29 AM
  3. need help with game + injecter
    By minhownz21 in forum Suggestions, Requests & Help
    Replies: 7
    Last Post: 08-22-2009, 11:43 AM
  4. is anyone working on a flyhack for this game?
    By darukam in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 59
    Last Post: 08-20-2009, 08:17 PM
  5. can some 1 give me a working chams for combat arms with no d/c?
    By idan655 in forum Combat Arms Europe Hacks
    Replies: 20
    Last Post: 08-15-2009, 11:55 AM