Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
  1. #16
    iwfanboy's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    hi, is there a way to disable the tree "physic-animation", so that they stand complete still ?

  2. #17
    mistan's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Gamerx52 View Post
    To access the console, press "`"
    that works for me.
    This doesnt work as they have almost all of the commands locked. I'm hoping that someone could reverse engineer the locking so we are allowed to change the graphics/animations. I want to up the graphics and LOD.

  3. #18
    crazi27's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    with these codes you can create tank,jeep ecc.? and how?

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Infinite Ammo and no reload console command?
    By lace in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 1
    Last Post: 04-11-2010, 10:51 AM
  2. Console Commands and Answers
    By n0aim in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 18
    Last Post: 02-14-2010, 01:37 PM
  3. [Release] Intresting console commands
    By brucevduyn in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 19
    Last Post: 02-10-2010, 03:52 PM
  4. Console command to spectate if im the host?
    By CoNtEsA in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 4
    Last Post: 02-08-2010, 01:38 AM
  5. supreme commander and command&conquer hacking
    By TheDisruptor in forum General Game Hacking
    Replies: 3
    Last Post: 11-26-2006, 11:50 PM