Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    NooR123's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Location
    Germany,Düsseldorf
    Posts
    342
    Reputation
    10
    Thanks
    3,421
    My Mood
    Crappy

    How can i set XP Multiplier?

    Yeah,gonna start server and need help

  2. #2
    boxman13's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    DayZ SA
    Posts
    211
    Reputation
    10
    Thanks
    58
    My Mood
    Cynical

  3. #3
    boxman13's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    DayZ SA
    Posts
    211
    Reputation
    10
    Thanks
    58
    My Mood
    Cynical
    you can find your answer

    HERE

    or


    HERE
    Last edited by boxman13; 11-18-2011 at 02:16 PM.

  4. #4
    NooR123's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Location
    Germany,Düsseldorf
    Posts
    342
    Reputation
    10
    Thanks
    3,421
    My Mood
    Crappy
    But the CMD dont works?

  5. #5
    thamasta's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    female
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Nope he cant find his answer "THERE" the search didnt give any res about it.. was thinking of renting a server myself and try this out, but hard to find any information about it, and most of em that actually know`s it comes up with "GOOGLE IT IDIOT" etc....

  6. #6
    Khyy's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    1,308
    Reputation
    107
    Thanks
    1,490
    My Mood
    Doh
    Try this, I saw it before:

    In your cfg file add at the end bottom line, -PointSystem.PointsMultiplier 50 and it may make it go to 50. I honestly don't know.. and have only seen this posted before with no results.

  7. #7
    Xizors's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    570
    Reputation
    18
    Thanks
    93
    Quote Originally Posted by boxman13 View Post
    you can find your answer

    HERE

    or


    HERE
    You just failed

  8. The Following User Says Thank You to Xizors For This Useful Post:

    Noovaa (11-20-2011)

  9. #8
    boxman13's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    DayZ SA
    Posts
    211
    Reputation
    10
    Thanks
    58
    My Mood
    Cynical
    Because I don't spoon feed people answers?

  10. #9
    iwabo's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    128
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by boxman13 View Post
    Because I don't spoon feed people answers?
    A forum is generally about help. If you don't want to help, why are you here?

    (Off topic: I know boxman did a lot for the community)

  11. #10
    boxman13's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    DayZ SA
    Posts
    211
    Reputation
    10
    Thanks
    58
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by iwabo View Post
    A forum is generally about help. If you don't want to help, why are you here?

    (Off topic: I know boxman did a lot for the community)
    Its not that I don't want to help people, its just that this forum is the wrong forum to ask for help. I like MPGH, there are allot of really great people here. I really hang out in a underground forum, where I am a moderator. If you can find the forum, I will be glad to help people out. The reason I don't go out and give out details on how everything works is the fact that this forum is public. Dice can easily come here see the loop wholes and patch it.

    A really good example was the beta files, they were leaked and only a hand-full of people had them, Then someone thought It would be great to leak them here so EVERYONE CAN HOST! I mean ya, what a great idea why only let a couple people have leaked illegal server files, everyone should be able to do it right? So what did Dice do? They black listed every ip that was not hosted in a server farm/data center. Dice employees are smart, I mean look they even go to 4chan and read up on what activation does.

    The less people share on this open forum about server related stuff the less chance it has of getting patched.
    Last edited by boxman13; 11-19-2011 at 05:32 AM.

  12. The Following User Says Thank You to boxman13 For This Useful Post:

    iwabo (11-19-2011)

  13. #11
    NooR123's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Location
    Germany,Düsseldorf
    Posts
    342
    Reputation
    10
    Thanks
    3,421
    My Mood
    Crappy
    Quote Originally Posted by Kyron View Post
    Try this, I saw it before:

    In your cfg file add at the end bottom line, -PointSystem.PointsMultiplier 50 and it may make it go to 50. I honestly don't know.. and have only seen this posted before with no results.
    Dont works mate

  14. #12
    iwabo's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    128
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Twisted
    Ah I get your way of thinking now. Thanks for clearing that up.

  15. #13
    kickabutt's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    ewe
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I'm yet to understand why you hang out here then if evrything here is so much worse than your underground forum.

  16. #14
    Spankroft's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Don't do it. EA is being very cruel about these.. just wait for the QQ Banned threads to start popping up in 1.5 Weeks :Wink:

  17. #15
    bullpop's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    Sweden
    Posts
    3,695
    Reputation
    287
    Thanks
    2,168
    My Mood
    Psychedelic
    Has this been solved?
    MPGH Member Since 10/17/2010
    Battlefield Minion Since 01/22/2014 till - 08/27/2014
    APB Minion since 11/12/2011 till 4/16/2012

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [Help] How Can I Set An Entrypoint For DLLs ? [Solved]
    By T0P-CENT in forum C++/C Programming
    Replies: 6
    Last Post: 10-05-2011, 09:23 AM
  2. how can i set: if semtex is stuck to u, self thread BLALL();
    By idiot2010 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 12-11-2010, 11:37 AM
  3. How can i set up vents for my clan?
    By _-Blazin-_ in forum General
    Replies: 4
    Last Post: 06-06-2009, 08:04 AM
  4. how can i make game hack?!!!!
    By UnknownID in forum General Game Hacking
    Replies: 2
    Last Post: 02-07-2006, 08:21 PM