Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 51
  1. #16
    Sly Tendencies's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Posts
    245
    Reputation
    -1
    Thanks
    19
    My Mood
    Tired
    This is the Alienware m17x btw. I'm getting this for christmas.

    The laptops are the only things that Alienware makes that isn't overpriced. I have yet to see something this powerful for under $2000.

    My whole thing with how well it runs on ultra is so that I can use fraps and probably do some game vids as well as commentaries and stuff like that.

  2. #17
    Moto's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    13,057
    Reputation
    707
    Thanks
    13,440
    My Mood
    Blah
    GPU: Probably better than mine, I play maxed out @ 60+ fps
    CPU: It's an i7, 3.5 GHZ?
    Ram: 4GB, DDR3? You're fine.

    I don't even think upgrades are nessecary.



  3. #18
    Snowbrdd's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Gender
    male
    Posts
    814
    Reputation
    26
    Thanks
    116
    My Mood
    Lonely
    the gtx 560m is probably equivilant to something of a gt540...

  4. #19
    Sly Tendencies's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Posts
    245
    Reputation
    -1
    Thanks
    19
    My Mood
    Tired
    What are the risks of overclocking the processor? Will it burn out quicker, or what?

  5. #20
    Occidi de Pax's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Location
    Back To The Drum!
    Posts
    3,069
    Reputation
    102
    Thanks
    180
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by Sly Tendencies View Post
    This is the Alienware m17x btw. I'm getting this for christmas.

    The laptops are the only things that Alienware makes that isn't overpriced. I have yet to see something this powerful for under $2000.

    My whole thing with how well it runs on ultra is so that I can use fraps and probably do some game vids as well as commentaries and stuff like that.
    For 2000$ you would build my comp for less and still get more performance :|
    Since i have a desktop pc with a powercolor radeon 6870 a core i5 3.20 ghz 2500 non k and 4 gigs of ram... and you could still had more ram and a crossfire the powercolor radeon with another 68XX and run in on ultra 120 fps no problem :|
    Music historian here to please and displease,learning to teach all you peeps,so stop by the music part of the forum,and ask the question to your needs.

  6. #21
    Sly Tendencies's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Posts
    245
    Reputation
    -1
    Thanks
    19
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by ultimateon View Post
    For 2000$ you would build my comp for less and still get more performance :|
    Since i have a desktop pc with a powercolor radeon 6870 a core i5 3.20 ghz 2500 non k and 4 gigs of ram... and you could still had more ram and a crossfire the powercolor radeon with another 68XX and run in on ultra 120 fps no problem :|
    /fp It's $1500. It's a laptop. You can't custom build laptops.

  7. #22
    Snowbrdd's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Gender
    male
    Posts
    814
    Reputation
    26
    Thanks
    116
    My Mood
    Lonely
    Overclocking risks overheating massively and shortening the lifespan of the laptop. I suggest not doing it unelss its like 4 years old and you got nothing else to do with it.

  8. #23
    Moto's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    13,057
    Reputation
    707
    Thanks
    13,440
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by Sly Tendencies View Post
    What are the risks of overclocking the processor? Will it burn out quicker, or what?
    Overclocking? On a laptop? Good luck with that, but be sure to buy a couple thousand cooling pads.



  9. #24
    Gamerusher's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Ragecon.com
    Posts
    863
    Reputation
    25
    Thanks
    44
    My Mood
    Bored
    Well i can play at Maximum settings and extra settings @ 91fps.. its the limit.
    Umm good luck playing your GPU is shit.. you wont get anything out of it.
    Last edited by Gamerusher; 12-02-2011 at 09:15 PM.

  10. #25
    Stevenom's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Summoner's Rift
    Posts
    17,746
    Reputation
    1087
    Thanks
    1,916
    My Mood
    Doubtful
    Quote Originally Posted by bullpop View Post
    At high --> 55-65 FPS, you have better RAM and CPU than me and im at 70 fps with an 6950 gfx.

    Ultra i don't.
    You're comparing a laptop card to a desktop 6950HD...

    Quote Originally Posted by xplode16 View Post
    the gtx 560m is probably equivilant to something of a gt540...
    Are you an idiot?

    Quote Originally Posted by ultimateon View Post
    For 2000$ you would build my comp for less and still get more performance :|
    Since i have a desktop pc with a powercolor radeon 6870 a core i5 3.20 ghz 2500 non k and 4 gigs of ram... and you could still had more ram and a crossfire the powercolor radeon with another 68XX and run in on ultra 120 fps no problem :|

    Do you know how multi-GPU works?
    It doesn't use 100% of each card unless you use only 1 card or 4 cards but not much support quad sli/fire.

  11. #26
    Doc's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    female
    Location
    In your meatus
    Posts
    23,560
    Reputation
    2912
    Thanks
    5,336
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by ultimateon View Post
    For 2000$ you would build my comp for less and still get more performance :|
    Since i have a desktop pc with a powercolor radeon 6870 a core i5 3.20 ghz 2500 non k and 4 gigs of ram... and you could still had more ram and a crossfire the powercolor radeon with another 68XX and run in on ultra 120 fps no problem :|
    Except he has a laptop. Not exactly the same as a desktop.

  12. #27
    bullpop's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    Sweden
    Posts
    3,695
    Reputation
    287
    Thanks
    2,168
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by Sir Ragealot View Post
    [FONT="Trebuchet MS"][COLOR="Orange"][SIZE="3"][B]
    You're comparing a laptop card to a desktop 6950HD...
    didn't notice that he had a laptop.

    Quote Originally Posted by br3akm3 View Post
    LOL at me, i7 2600 3,4ghz, 8gb ram, GTX560 1gb and im running on ULTRA all max, and fps 50
    And your such a lier....
    Last edited by bullpop; 12-03-2011 at 05:35 AM.
    MPGH Member Since 10/17/2010
    Battlefield Minion Since 01/22/2014 till - 08/27/2014
    APB Minion since 11/12/2011 till 4/16/2012

  13. #28
    blader123's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Syria,The Netherlands
    Posts
    155
    Reputation
    -6
    Thanks
    35
    My Mood
    Buzzed
    It wont run on ultra a GtX 560M ( Mobile version ) is a gts450/GTX 550 TI ( desktop GPU )
    which means it will run on high but not on ultra ( unless you want to play with 20-40FPS )
    But i'd recommend you to always turn off MSAA and put the AA ( or w/e it was ) to 8× because that will give you a large FPS boost without the graphics getting worse. Oh btw you seem to have 1,5GB GPU ram which is also verry good because BF3 uses more than 1GB ( you can have 1GB it wont be a problem but you will have some framedrops sometimes )

    your CPU ( Intel I7 ) is also good enough
    its a quad core so it will defently help with games like BF3
    keep in mind that your laptop might become hot after a while because your CPU and GPU load will probably be above 70% most of the time

    Ram might be an issue if your planing on recording etc... while playing BF3 because they will use more than 4GB
    but it will be fine when you only have BF3 active

    youll be able to play on high for sure but you will get some frame drops sometimes

    I have a GTX 560 TI and i can play everything maxed

    Edit :

    @[MPGH]bullpop he isnt lying he is able to run it on ultra ^^ i can do it to ( ofc i have the TI version = better )

    @ xplode16

    LOL


    Edit²:

    BTW, i wouldnt get an alienware to be honest they are way to expensive and there are laptops which are even better ( they will run BF3 on ultra ) and cheaper
    try to look for asus and MSI gaming laptops much cheaper and much better!
    Last edited by blader123; 12-03-2011 at 08:29 AM.

  14. The Following User Says Thank You to blader123 For This Useful Post:

    Sly Tendencies (12-03-2011)

  15. #29
    Snowbrdd's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Gender
    male
    Posts
    814
    Reputation
    26
    Thanks
    116
    My Mood
    Lonely
    Whoa whoa whoa so you people think that the mobile versions are equivilant to their desktop counterparts? You guys just *Facepalm*

    Correction the gtx 560m is just about equivilant to the gtx 550ti.
    Last edited by Snowbrdd; 12-03-2011 at 08:42 AM.

  16. #30
    Sly Tendencies's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Posts
    245
    Reputation
    -1
    Thanks
    19
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by blader123 View Post
    It wont run on ultra a GtX 560M ( Mobile version ) is a gts450/GTX 550 TI ( desktop GPU )
    which means it will run on high but not on ultra ( unless you want to play with 20-40FPS )
    But i'd recommend you to always turn off MSAA and put the AA ( or w/e it was ) to 8× because that will give you a large FPS boost without the graphics getting worse. Oh btw you seem to have 1,5GB GPU ram which is also verry good because BF3 uses more than 1GB ( you can have 1GB it wont be a problem but you will have some framedrops sometimes )

    your CPU ( Intel I7 ) is also good enough
    its a quad core so it will defently help with games like BF3
    keep in mind that your laptop might become hot after a while because your CPU and GPU load will probably be above 70% most of the time

    Ram might be an issue if your planing on recording etc... while playing BF3 because they will use more than 4GB
    but it will be fine when you only have BF3 active

    youll be able to play on high for sure but you will get some frame drops sometimes

    I have a GTX 560 TI and i can play everything maxed

    Edit :

    @[MPGH]bullpop he isnt lying he is able to run it on ultra ^^ i can do it to ( ofc i have the TI version = better )

    @ xplode16

    LOL


    Edit²:

    BTW, i wouldnt get an alienware to be honest they are way to expensive and there are laptops which are even better ( they will run BF3 on ultra ) and cheaper
    try to look for asus and MSI gaming laptops much cheaper and much better!
    Thank you for the in depth answer. I normally wouldn't understand it, but you put it in a way that it's understandable.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. [Discussion] can i run bf3 in full settings ? pc specs included
    By astrosid1996 in forum Battlefield 3 (BF3) Hacks & Cheats
    Replies: 22
    Last Post: 09-25-2011, 11:40 AM
  2. How Fast Can I Run Warrock Maxed Out?
    By MoreCheeze77 in forum WarRock Discussions
    Replies: 6
    Last Post: 06-16-2011, 02:05 PM
  3. How can I run 2 crossfire accounts in 1 PC?
    By B00MSH0TKP0W in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 6
    Last Post: 02-09-2010, 06:14 AM
  4. How Can i Run The CA HAcks ??
    By prs7 in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 7
    Last Post: 12-02-2009, 03:39 AM