Thread: BF3 Problem

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    XYPHER95's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Devilish

    BF3 Problem

    My Friend Has This BF3 Problem Everytime He Restarts His Pc After Playing He Cant Play Bf3 Its Says Loging In And Noting Happens Pls Help
    Sorry For My Bad English

  2. #2
    Noovaa's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Posts
    1,611
    Reputation
    51
    Thanks
    143
    Quote Originally Posted by XYPHER95 View Post
    My Friend Has This BF3 Problem Everytime He Restarts His Pc After Playing He Cant Play Bf3 Its Says Loging In And Noting Happens Pls Help
    Sorry For My Bad English
    Sounds like his internet connection isn't working. He can also try to turn off his firewall. My firewall raped origin for looking into my files. So I had to turn it off.

  3. #3
    bullpop's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    Sweden
    Posts
    3,695
    Reputation
    287
    Thanks
    2,168
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by Noovaa View Post
    Sounds like his internet connection isn't working. He can also try to turn off his firewall. My firewall raped origin for looking into my files. So I had to turn it off.
    Same here, when i installed BF3 i couldent play because my firewall was totally blocking Origin and Battlefield
    MPGH Member Since 10/17/2010
    Battlefield Minion Since 01/22/2014 till - 08/27/2014
    APB Minion since 11/12/2011 till 4/16/2012

  4. #4
    Noovaa's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Posts
    1,611
    Reputation
    51
    Thanks
    143
    Quote Originally Posted by bullpop View Post
    Same here, when i installed BF3 i couldent play because my firewall was totally blocking Origin and Battlefield
    Origin is a suspicious program..... I'd rather use steam.

  5. #5
    bullpop's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    Sweden
    Posts
    3,695
    Reputation
    287
    Thanks
    2,168
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by Noovaa View Post
    Origin is a suspicious program..... I'd rather use steam.
    Agree, i would rather use that, i've been using that ALOT more than Origin, i started using Origin when Battlefield 3 was released..
    MPGH Member Since 10/17/2010
    Battlefield Minion Since 01/22/2014 till - 08/27/2014
    APB Minion since 11/12/2011 till 4/16/2012

  6. #6
    iwabo's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    128
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Twisted
    Origin isn't that much more of a spy than Steam. People just go crazy about it for some reason. Running a game through Process Monitor means nothing at all. Especailly when it doesn't scan anything useful at all. Useful for what people complain about of course.

  7. #7
    Noovaa's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Posts
    1,611
    Reputation
    51
    Thanks
    143
    Quote Originally Posted by iwabo View Post
    Origin isn't that much more of a spy than Steam. People just go crazy about it for some reason. Running a game through Process Monitor means nothing at all. Especailly when it doesn't scan anything useful at all. Useful for what people complain about of course.
    Steam doesn't have permission to look into your files at will, origin does. Meaning if an intelligent person looked into my computer from origin, they could tell I have pirated games and charge me with theft.

  8. #8
    J2KKK's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    102
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by Noovaa View Post
    Steam doesn't have permission to look into your files at will, origin does. Meaning if an intelligent person looked into my computer from origin, they could tell I have pirated games and charge me with theft.
    thus we have ORIGIN

  9. #9
    kilokilo's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i know a trick without disabling firewall go to services disable upnp and a thing with a discovery wich name i forgot then go to console tupe ipconfig thne copy ur ip and paste it in the net if u have thomson its easy to do simply go to game config ...upnp DISABLE it then u can play well it worked for me

  10. #10
    eliteop's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    241
    Reputation
    10
    Thanks
    77
    My Mood
    Cynical
    If all else fails uninstall BF3 and delete all your settings, you saves are stored with EA so you won't lose anything.

  11. #11
    bullpop's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    Sweden
    Posts
    3,695
    Reputation
    287
    Thanks
    2,168
    My Mood
    Psychedelic
    Old...

    //Closed.
    MPGH Member Since 10/17/2010
    Battlefield Minion Since 01/22/2014 till - 08/27/2014
    APB Minion since 11/12/2011 till 4/16/2012

Similar Threads

  1. To All GunZ Down 02-07-06 PROBLEM
    By WertyRO in forum Gunz General
    Replies: 18
    Last Post: 02-09-2006, 08:41 PM
  2. Problem
    By lambda in forum Gunz General
    Replies: 3
    Last Post: 02-08-2006, 12:36 PM
  3. hacking problems
    By iwillkillyou in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 11
    Last Post: 02-04-2006, 05:37 PM
  4. WPE problem...
    By styx23 in forum General Game Hacking
    Replies: 8
    Last Post: 01-18-2006, 08:51 PM
  5. Problem Wit Hacking Programs
    By f5awp in forum General Gaming
    Replies: 5
    Last Post: 01-10-2006, 06:44 AM

Tags for this Thread