Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Balo's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Posts
    39
    Reputation
    10
    Thanks
    71
    My Mood
    Devilish

    Orgin Log-in Bug

    So been trying to get into my account for about 2 weeks now. But I can't... But when ever I enter my right info Orgin will shut off, and when I re-load it. It said "An Unknown error has occurred. Please restart Orgin and try again." After I done that it will wont work.

    Is this happening to anyone else? What do I do?











  2. #2
    bullpop's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    Sweden
    Posts
    3,695
    Reputation
    287
    Thanks
    2,168
    My Mood
    Psychedelic
    Maybe you have gotten banned.
    MPGH Member Since 10/17/2010
    Battlefield Minion Since 01/22/2014 till - 08/27/2014
    APB Minion since 11/12/2011 till 4/16/2012

  3. #3
    UL7RA's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    738
    Reputation
    14
    Thanks
    21
    My Mood
    Asleep
    Do you have a router? I have the same problem with Yahoo Messenger, won't log in, but the connection works fine. It seems that some programs can't go through the router.
    Nope.

  4. #4
    Noovaa's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Posts
    1,611
    Reputation
    51
    Thanks
    143
    Quote Originally Posted by Balo View Post
    So been trying to get into my account for about 2 weeks now. But I can't... But when ever I enter my right info Orgin will shut off, and when I re-load it. It said "An Unknown error has occurred. Please restart Orgin and try again." After I done that it will wont work.

    Is this happening to anyone else? What do I do?
    If you've used ANY hacks on that account, then the most likely answer is that you are banned. Make another account, and contact EA about it.

  5. #5
    Snowbrdd's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Gender
    male
    Posts
    814
    Reputation
    26
    Thanks
    116
    My Mood
    Lonely
    And if you can login with another account then you know your problem. If you can't then try uninstalling and reinstalling. Origin bugged me and I hate it. Sadly ea refuses to use steam.

  6. #6
    Noovaa's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Posts
    1,611
    Reputation
    51
    Thanks
    143
    Quote Originally Posted by xplode16 View Post
    And if you can login with another account then you know your problem. If you can't then try uninstalling and reinstalling. Origin bugged me and I hate it. Sadly ea refuses to use steam.
    Stubborn bastards.

  7. #7
    bullpop's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    Sweden
    Posts
    3,695
    Reputation
    287
    Thanks
    2,168
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by xplode16 View Post
    And if you can login with another account then you know your problem. If you can't then try uninstalling and reinstalling. Origin bugged me and I hate it. Sadly ea refuses to use steam.
    They will never give up... They have their own "steam" now.
    MPGH Member Since 10/17/2010
    Battlefield Minion Since 01/22/2014 till - 08/27/2014
    APB Minion since 11/12/2011 till 4/16/2012

  8. #8
    Ghost's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    Under your bed, watching you sleep.
    Posts
    24,580
    Reputation
    3317
    Thanks
    3,563
    Have you tried reinstalling it?


  9. #9
    Balo's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Posts
    39
    Reputation
    10
    Thanks
    71
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by UL7RA View Post
    Do you have a router? I have the same problem with Yahoo Messenger, won't log in, but the connection works fine. It seems that some programs can't go through the router.
    Yeah My Yahoo Messenger wont work either











  10. #10
    UL7RA's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    738
    Reputation
    14
    Thanks
    21
    My Mood
    Asleep
    Quote Originally Posted by Balo View Post
    Yeah My Yahoo Messenger wont work either
    Try using a proxy, a IP Hider, maybe it will fix it.
    Nope.

Similar Threads

  1. Req: Torncity hacks/bugs/exploits.
    By dakiddy in forum Hack Requests
    Replies: 39
    Last Post: 06-23-2010, 04:15 PM
  2. cant log in?
    By naughtynurse in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 03-31-2006, 11:16 PM
  3. Boot up Windows before you even log in.
    By Dave84311 in forum General
    Replies: 6
    Last Post: 01-15-2006, 10:10 PM