View Poll Results: Does it work ?

Voters
9. This poll is closed
  • Yes, love it.

    4 44.44%
  • No, hate it.

    5 55.56%
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    wild05kid05's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Thumbs up DIY Playing BF3 without Origin

    I was just messing around with the old "crack" that let you played the game without Origin, I applied what the creator of the crack did to the latest version of the game, works flawlessly. I'm not going to include any files so you don't have to worry about viruses, the process is simple and easy.

    Download Hex Editor here HxD - Freeware Hex Editor and Disk Editor | mh-nexus

    Install Hex Editor

    Make a backup of awc.dll from Battlefield 3\Core directory

    Now open awc.dll in Hex Editor, look on the left column, find Offset 00018530

    Change the number 85 to 84 like in these pictures




    Have fun and do not post this on EA forum or EA affiliated sites, no one wants this to be patched.
    If you are going to leech this, at least give credits.

  2. #2
    bullpop's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    Sweden
    Posts
    3,695
    Reputation
    287
    Thanks
    2,168
    My Mood
    Psychedelic
    Yeah you give credits aswell.

    I will delete this thread within the next 24 hours if you don't add credits.
    MPGH Member Since 10/17/2010
    Battlefield Minion Since 01/22/2014 till - 08/27/2014
    APB Minion since 11/12/2011 till 4/16/2012

  3. #3
    wild05kid05's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Tell me where, I google and what pops up is threads of guys asking yahoo answer. ( that is search within past month).

  4. #4
    WAY_Ninja's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Innocent
    Do we need an origin account that has BF3 associated with it?

    ---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------

    Quote Originally Posted by wild05kid05 View Post
    Tell me where, I google and what pops up is threads of guys asking yahoo answer. ( that is search within past month).
    Where what? The file is found in Origin Directory/Battlefield 3/core

  5. #5
    wild05kid05's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Yes you need access to BF3.

  6. #6
    J2KKK's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    102
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    My Mood
    Breezy
    so basically you make a crack yourself?? nice

  7. #7
    deano20010's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Location
    uk
    Posts
    177
    Reputation
    11
    Thanks
    40
    My Mood
    Lurking
    Just tried this and it doesn't work at all, it just crashes BF3 before it starts.

  8. #8
    Noovaa's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Posts
    1,611
    Reputation
    51
    Thanks
    143
    Lmfao, you do know that game companies know about MPGH right?

  9. #9
    Snowbrdd's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Gender
    male
    Posts
    814
    Reputation
    26
    Thanks
    116
    My Mood
    Lonely
    Theres a way to do it where you can launch bf3 from battlelog. Hurrdur check the settings or something like it.

  10. #10
    Noovaa's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Posts
    1,611
    Reputation
    51
    Thanks
    143
    Quote Originally Posted by Snowbrdd View Post
    Theres a way to do it where you can launch bf3 from battlelog. Hurrdur check the settings or something like it.
    Tell.

    666 posts!!!!

  11. #11
    Snowbrdd's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Gender
    male
    Posts
    814
    Reputation
    26
    Thanks
    116
    My Mood
    Lonely
    DAMN I'M AT 668 now. LOL That was nice
    Here we go..
    Go to settings on origin and disable ingame origin.
    Then go to general and disable the cloud storage.
    You SHOULD be able to go to battlelog and start joining servers from there.
    Last edited by Snowbrdd; 02-29-2012 at 07:02 PM.

  12. The Following User Says Thank You to Snowbrdd For This Useful Post:

    Noovaa (02-29-2012)

  13. #12
    Noovaa's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Posts
    1,611
    Reputation
    51
    Thanks
    143
    Quote Originally Posted by Snowbrdd View Post
    DAMN I'M AT 668 now. LOL That was nice
    Here we go..
    Go to settings on origin and disable ingame origin.
    Then go to general and disable the cloud storage.
    You SHOULD be able to go to battlelog and start joining servers from there.
    I'll have to try this out later, I hate origin.

  14. #13
    Snowbrdd's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Gender
    male
    Posts
    814
    Reputation
    26
    Thanks
    116
    My Mood
    Lonely
    Well from what I remember it keeps origin in the background and tries to validate himself.

  15. #14
    deano20010's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Location
    uk
    Posts
    177
    Reputation
    11
    Thanks
    40
    My Mood
    Lurking
    Quote Originally Posted by Snowbrdd View Post
    DAMN I'M AT 668 now. LOL That was nice
    Here we go..
    Go to settings on origin and disable ingame origin.
    Then go to general and disable the cloud storage.
    You SHOULD be able to go to battlelog and start joining servers from there.
    This is old now but yes you can load it from Battle log this way but it still loads origin up.

  16. #15
    tuntuntan's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    0
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    so this doesnt work anymore?
    Last edited by tuntuntan; 06-21-2012 at 02:32 PM.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Play online without PSN
    By roflman01 in forum Playstation Tutorials/Walkthroughs
    Replies: 9
    Last Post: 06-16-2011, 03:20 PM
  2. [SOLVED](Question)Anyone know how to play CCF without lag?
    By evilboy1314 in forum CrossFire Help
    Replies: 16
    Last Post: 10-06-2010, 05:57 AM
  3. Finaly I Play CrossFire WithOut Crashing
    By Kick First in forum CrossFire Discussions
    Replies: 11
    Last Post: 10-04-2010, 06:20 PM
  4. [SOLVED] Play soundtracks without mp_ in it
    By Shucker in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 09-04-2010, 10:44 AM
  5. CAN I PLAY CA WITHOUT A KEYOARD.
    By Polo™ in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 34
    Last Post: 07-22-2010, 07:59 PM