Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    DEVILj's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Question I can't start my game.

    I was trying to start my bf3 through origin on my pc, I did not play it for a while, and when I opened the game, the website of bf3 jumped out, I clicked a server and it says joining server on the down left side in the box and I also selected to go in game when ready. I waited for half an hour and it still saying joining server. I tried several times but still the same thing. My pc is alienware and all other games works perfect on it, I don't think its my computer's problem. Thank you so very much for your help and please forgive my english problem, I just learned english for two years.
    Thank you for your help.

  2. #2
    Azathᴏth's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    49°51′S 128°34′W
    Posts
    13,526
    Reputation
    1136
    Thanks
    1,683
    My Mood
    Lurking
    Did you check your internet connection? Did you try rejoining or joining other servers?

  3. The Following User Says Thank You to Azathᴏth For This Useful Post:

    DEVILj (03-04-2012)

  4. #3
    DEVILj's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Yeah, the internet was just fine cause I just got out of my cod muiltyplayer,and I could search so many servers and I was trying to join them it just stay at the joining server.

  5. #4
    Snowbrdd's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Gender
    male
    Posts
    814
    Reputation
    26
    Thanks
    116
    My Mood
    Lonely
    Go to origin and select bf3. Yous hould be able to find a repair" button. Use it as origin could have mispatched your game.

  6. The Following User Says Thank You to Snowbrdd For This Useful Post:

    DEVILj (03-04-2012)

  7. #5
    Noovaa's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Posts
    1,611
    Reputation
    51
    Thanks
    143
    Or a good ol' fashion reinstall if none of the above options worked.

  8. The Following User Says Thank You to Noovaa For This Useful Post:

    DEVILj (03-04-2012)

  9. #6
    DEVILj's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I tried all of them,then reinstalled it, but it still stay on joining server and keep flashing but the game won't open. And if I am tring to start campaign on battlelog website, it will stay on Initializing. The only way to play is turn off internet and start campaign through origin without opening the website first. Maybe the game just not for me, thanks though.

  10. #7
    DEVILj's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    picture

    This thing poped out.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    捕获.PNG  


  11. #8
    Noovaa's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Posts
    1,611
    Reputation
    51
    Thanks
    143
    Quote Originally Posted by DEVILj View Post
    This thing poped out.
    Oh, your graphics card is overclocked. You need to underclock your graphics card for Battlefield 3 to work. I had to same error when I installed my new ATI 6850 HD card.