Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 71
  1. #16
    codg12's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Umm.... I can't use this program. That is just said "Error, Could not find Battlefield"

    What should I do?

  2. #17
    Neoroify's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    45
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Seriously though? what If I am on foot? how to disable it?!

    Is there any way to toggle it? instead of just holding...?
    Last edited by Neoroify; 06-04-2012 at 02:48 AM.

  3. #18
    AVANT-KiiyxX's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    female
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    177
    Quote Originally Posted by codg12 View Post
    Umm.... I can't use this program. That is just said "Error, Could not find Battlefield"

    What should I do?
    You dont have battlefield 3 open. DERP!

    There is not currently a toggle button but I may add one if I get time in the week

  4. #19
    Neoroify's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    45
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Quote Originally Posted by AVANT-KiiyxX View Post
    There is not currently a toggle button but I may add one if I get time in the week
    Please do so, I will be waiting for that to be added.

  5. #20
    hooch's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Gender
    male
    Posts
    208
    Reputation
    6
    Thanks
    1,194
    My Mood
    Hungover
    Based on this one I coded my advanced speed controller.
    It has toggle on/off.

    If you bind pitch up to space (preferable for tight turns) it will automatically keep constant speed while you turn. This way it can be disabled but as soon as you press space it activates for as long as you are taking turn.

    Voice information (On/Off sounds).

    It keeps speed perfectly between 307 and 313.
    No lag.
    But I'll keep it private for some time.
    Now I'm making sharp turns without even thinking about my speed.

    I want to thank creator of this hack because he helped me in sending input to game.

  6. #21
    Neoroify's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    45
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Quote Originally Posted by hooch View Post
    But I'll keep it private for some time.
    State a reason why would you do that.. lol

  7. #22
    DuKe46's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Is it just me or is this not working after the update? It just gives me the message that my speed is 3.6 the whole time...

  8. #23
    baccs's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    41
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by DuKe46 View Post
    Is it just me or is this not working after the update? It just gives me the message that my speed is 3.6 the whole time...
    offsets where changed in todays update so that may be why

  9. #24
    DuKe46's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    any way to fix it on my own that you know of?

  10. #25
    baccs's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    41
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by DuKe46 View Post
    any way to fix it on my own that you know of?
    Not to be rude but unless you know how to code there is no way to update this your self, If you do know how to code then it needs to have the offsets and classes updated, Im not sure if the new offsets have been posted here or not.

  11. #26
    DerpKimberly's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    female
    Location
    The United States of Afghanistan
    Posts
    23
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Angelic
    dunno

  12. #27
    Noovaa's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Posts
    1,611
    Reputation
    51
    Thanks
    143
    Dice is very smart about hacks. They don't last very long.

  13. #28
    n00bysheep's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    23
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Amused
    Not bad, it's pretty useful

  14. #29
    Snowbrdd's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Gender
    male
    Posts
    814
    Reputation
    26
    Thanks
    116
    My Mood
    Lonely
    Heres a question. Why do you say you have "said" hack and then say its private. That seems like the equivalent way of just adding post count.

  15. #30
    AtoZ's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    nowhere in particular
    Posts
    548
    Reputation
    38
    Thanks
    573
    My Mood
    Aggressive
    This...
    looks..
    very nice.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast

Similar Threads

  1. T>my private undetected hack
    By daemen14 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 9
    Last Post: 11-28-2007, 07:08 PM
  2. private vip hack against working bypass
    By dieonkelz99 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 5
    Last Post: 05-17-2007, 10:42 AM
  3. MPGH's Private Game Hacking DB! YJGM
    By arunforce in forum General
    Replies: 2
    Last Post: 12-24-2006, 01:54 AM
  4. helbreath private serv hack!!!
    By terence in forum Hack Requests
    Replies: 7
    Last Post: 12-11-2006, 12:16 AM