Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 45
  1. #16
    hawky222222's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Spain
    Posts
    31
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Fine
    I don't think it's the graphics card seeing as I have:
    i5 3570k
    HD7750
    8gb ddr3
    and i get 70 fps on high.

    And before I upgraded my cpu ( Intel Core 2 Quad Q6600 ) i got 40 fps on low.
    Meaning to life:
    42

  2. #17
    draymon's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Sick and tired of these posts, not just on this thread but others. Just get a new god damn PC.

  3. #18
    V1rusB0ss's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Location
    Bucharest
    Posts
    33
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Bored
    That's actually impossible. LIAR

  4. #19
    fapdarklord's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    'Straya
    Posts
    464
    Reputation
    59
    Thanks
    2,078
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by xXRamboNoobXx View Post
    I HAVE 999999999TERABYTES OF RAM AND 500MB Of Video CARD MEMORY! Can I run BF3?
    No. Your computer would implode before it had the chance to even boot.

  5. #20
    matas17's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Busy
    my spec is:
    Intel i7 3930k
    MSI Big Bang Xpower II motherboard
    16 GB Corsair Dominator Platinum 2133 RAM
    x2 EVGA Geforce GTX 660 Ti FTW Signature 2

    i get around 70-90 FPS on all settings maxed out

  6. #21
    Paralyze's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Location
    The Netherlands
    Posts
    5,809
    Reputation
    1395
    Thanks
    1,357
    Quote Originally Posted by matas17 View Post
    my spec is:
    Intel i7 3930k
    MSI Big Bang Xpower II motherboard
    16 GB Corsair Dominator Platinum 2133 RAM
    x2 EVGA Geforce GTX 660 Ti FTW Signature 2

    i get around 70-90 FPS on all settings maxed out
    I'm jelly.

    I got this:
    AMD AMD A6-3650 (Quad-Core)
    GTX 560 Ti
    4,00 GB DDR3 (Don't know what brand)
    BIOSTAR Group A55ML Motherboard

    I get 30-40 FPS on high, without motion blur.
    Member: December 24th, 2012
    Donator: January 4th, 2013
    Editor: January 19th, 2013 - August 17th, 2013
    Battlefield Minion: March 7th, 2013 - September 22nd, 2013
    Former Staff: September 22nd, 2013 - January 21st, 2014
    Battlefield Minion: January 21st, 2014 - May 5th, 2014
    Titanfall Minion: February 25th, 2014 - May 5th, 2014
    Former Staff: May 5th, 2014 - October 10th, 2015
    Battlefield Minion: October 10th, 2015 - Current
    Call of Duty Minion: March 4th, 2016 - Current

  7. #22
    matas17's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Busy
    for some people its hard to get the money to set up decent pc, but while your saving the money and dont spend a penny it comes together but now im gone watercool the whole system its gone take another 400 pounds just for that v_v

  8. #23
    yugurt's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Location
    Back on friday
    Posts
    3,372
    Reputation
    364
    Thanks
    668
    My Mood
    Tired
    I'm running
    Phenom II x6 1055T 3.5 ghz
    8gb ddr3 1600mhz
    One 1gb 6950 and one 2gb 6950 in cf
    990FXA-UD3

    I get 60-110 fps on ultra without the graphics memory heavy stuff

  9. #24
    Moshos1's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Location
    Outside your window.
    Posts
    333
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    My Mood
    Lonely
    I have a hp pavilion dv6 and my fps was only at about 30 fps with max resolution and low settings. But I searched for ages for configs and found a really good one which boosts me up nearly 20 fps, so i can play smoothly now if you want it message me @Abed_Haddad







  10. #25
    aaronlamport1122's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    31
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by fapdarklord View Post
    Capped FPS to 60, uncapped runs on 220-250 ultra, 120 while recording, but capped to 30

    NVidia GTX 680 4GB duo
    32gb RAM
    Intel i5 3.1GHz

    It's all in the video card.
    Could I have 16gb of your ram?

    ---------- Post added at 04:06 AM ---------- Previous post was at 04:05 AM ----------

    I get about 100 FPS on most maps on medium - high settings with these specs:

    GTX 560 SE
    4 core 2.6GHz
    4gb ram

    Your probably on a laptop with a shitty graphics card or you're computer has a shit load of viruses

  11. #26
    Th3LoOk1's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Yeehaw
    Sit down guys..
    i13 7,69 Ghz
    8970 Evil Devil edition in crossfire GDDR7 5GB
    15TB SSD
    Windows 13

    280-500 FPS on ultra
    Last edited by Th3LoOk1; 03-08-2013 at 06:17 AM.

  12. #27
    mattkiller1's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    27
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    You're so full of shit, my gtx 690 gets 130 fps on 1080 p with ultra, your gtx 680 doesn't get 220.

  13. #28
    WORONOW's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    at the begining 2 CORE! <- thats eliminating u, just go buy a new pc lol, get amd fx 8x core with gtx 560 ti and should be enough

  14. #29
    ghjjohn15's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    i5-3570K
    Asus Radeon HD 7850 2GB 256-bit DDR5
    8GB DDR3 1600
    700w PSU
    320GB HDD 7200rpm

    Running BF3 Ultra Settings Over 120 FPS

  15. #30
    G H O S T's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Twisted
    i5-3570k Oc'd to 3.9GHz
    Msi Twin Frozr iii 7870 2GB of GDDR5 memory. Oc'd to 1200 Mhz Core Clock
    8GB Corsair Vengence 2x4GB 1600Mhz ram
    Western digital Black 1TB 7200 RPM
    600w Coolermaster eXtreme power plus.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. how can i get more then one byte list in my mw3 hack in Microsoft Visual Studio 2010
    By selex2808 in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Coding, Programming & Source Code
    Replies: 3
    Last Post: 05-27-2012, 06:51 AM
  2. Replies: 20
    Last Post: 05-08-2012, 08:00 AM
  3. [Help Request] how can i get MORE fps
    By Effects in forum Vindictus Help
    Replies: 9
    Last Post: 07-22-2011, 08:07 PM
  4. [Help] How can i get the program for the use hacks
    By gal1994 in forum Combat Arms EU Hack Coding/Source Code
    Replies: 1
    Last Post: 12-15-2010, 03:14 AM
  5. How can I get more money or Weapons
    By taker828 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 11
    Last Post: 10-15-2008, 07:27 PM