Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    ooglio's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Location
    Bemidji, Minnesota
    Posts
    195
    Reputation
    10
    Thanks
    6

    Game data is corrupt? Please help.

    I'm going to try to make this as simple as possible to reduce confusion.

    almost a year a go I bought Battlefield 3 in RUSSIAN.

    ever since then I have been able to patch it with ease, or play with Russian until the next patch.

    after END GAME came out I patched it just fine on Windows 8 Pro x64

    I reformatted my computer with Windows 7 Ultimate x64

    Ever since I reformatted I have not been able to patch the game. No matter what I do it says Game data is corrupt please repair your installation through origin. When I repair it, it says there were no missing or corrupt files.

    I've re-downloaded BF3 again and again hoping that it would work.

    This time I've installed it in ENGLISH because I have an english CD without a key.

    It installed just fine in english but it says installation is corrupt just like i patched it or something.

    Below are my files. (gdf binary, .sb, .toc...)

    #1 This one shows that my GDF binaries are there (RUS and ENG)

    #2 This one shows that I have the RUS and ENG .sb and .toc files in my Data / win32/loc

    #3 This one looks very similar to image #2 but this one is in the Update folder. If you've ever patched your Battlefield language you'll know the difference.

    Thanks in advance to the people who choose to help me.


    IF YOU HAVE TEAMVIEWER I WILL PAY $1 FOR SOMEONE TO FIX :P
    Last edited by ooglio; 04-05-2013 at 10:24 PM.

  2. #2
    lhikary's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    249
    Reputation
    10
    Thanks
    932
    copy someones else bf3, unless you dont have any friend
    un install origin and try downloading it

  3. #3
    ooglio's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Location
    Bemidji, Minnesota
    Posts
    195
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    Quote Originally Posted by lhikary View Post
    copy someones else bf3, unless you dont have any friend
    un install origin and try downloading it
    All my friends have english. I got it working but I have to play in russian.

  4. #4
    mate505's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Posts
    25
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Cheerful
    try deleting the registration files and then origin will detect that your game isnt installed and it will install it again in the correct way

Similar Threads

  1. [Help Request] Gosh! Please help , Game ain't running correctly OMG
    By Harmony♫ in forum CrossFire Help
    Replies: 16
    Last Post: 01-23-2013, 06:00 PM
  2. [Solved] Clint File Corruption.. Please Help me
    By ConfusionBoy1 in forum CrossFire Help
    Replies: 8
    Last Post: 10-06-2012, 10:07 PM
  3. [Help Request] I have a problem with the game please help me
    By matan_e19 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 1
    Last Post: 09-30-2012, 11:37 AM
  4. [Help Request] Please help i willl a sectişon fot his game
    By deniz617 in forum CrossFire Help
    Replies: 3
    Last Post: 08-17-2011, 05:47 PM
  5. C++ Game Spammer Edited Code please help me resolving my problem
    By blackgaming in forum C++/C Programming
    Replies: 2
    Last Post: 02-08-2011, 08:16 AM