Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    I'M GONNA HAVE TO EAT EVERY F--KING CHICKEN
    MPGH Member
    Chris's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,094
    Reputation
    29
    Thanks
    2,375
    My Mood
    Psychedelic

    Question BF3 taking ages to load

    When I load up BF3 on origin it takes at least 5 mins before my browser opens but that's not all. If I want to join a game I then have to wait for that, at least 10 mins this time. I don't know how to fix this or why it is doing it :L Any information would be appreciated.

  2. #2
    `Rejected's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Location
    Basement :D
    Posts
    3,312
    Reputation
    616
    Thanks
    5,670
    What are your pc specs?
    SOCIAL ENGINEERING SECTION! - FREE EBOOKS AND METHODS! CLICK ME

    THANK ME
    And be thankful that you thanked me
    Im so wise


     
    Send me a PM or at me on skype
    Skype - theretardedpig

  3. #3
    Threadstarter
    I'M GONNA HAVE TO EAT EVERY F--KING CHICKEN
    MPGH Member
    Chris's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,094
    Reputation
    29
    Thanks
    2,375
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by GriffoSwag View Post
    What are your pc specs?
    I should have probably mentioned that it only started doing this 2 or 3 days ago. But here they are:
    Motherboard: AAHD2-HY (Holly2)
    Processor: AMD A8 3820 Processor
    RAM: 8 GB
    GPU: Eyefinity Radeon HD 7570
    Power Supply: Internal 300W (100V-240V)
    Hard drive: 2 TB
    This: h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?objectID=c03383082&lang=en&cc=us&task Id=101&contentType=SupportFAQ&prodSeriesId=5258508

  4. #4
    `Rejected's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Location
    Basement :D
    Posts
    3,312
    Reputation
    616
    Thanks
    5,670
    hmmm umm have u downloaded anything lately? also try deleting stuff u dont need and uninstalling some stuff.
    SOCIAL ENGINEERING SECTION! - FREE EBOOKS AND METHODS! CLICK ME

    THANK ME
    And be thankful that you thanked me
    Im so wise


     
    Send me a PM or at me on skype
    Skype - theretardedpig

  5. #5
    sixplox's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    Slovenia
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    Downlaod and run CCleaner and or check for any viruses ( use any good anti-viruses or Malwarebytes ).

  6. #6
    Threadstarter
    I'M GONNA HAVE TO EAT EVERY F--KING CHICKEN
    MPGH Member
    Chris's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,094
    Reputation
    29
    Thanks
    2,375
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by GriffoSwag View Post
    hmmm umm have u downloaded anything lately? also try deleting stuff u dont need and uninstalling some stuff.
    Not that I can remember and I deleted a few things. But no change.

    Quote Originally Posted by sixplox View Post
    Download and run CCleaner and or check for any viruses ( use any good anti-viruses or Malwarebytes ).
    This didn't seem to make a difference either (Using CCleaner) and AVG and IObit malware fighter cant find anything. Could it be to do with my internet? It's not the best.
    Last edited by Chris; 05-25-2013 at 08:54 AM.

  7. #7
    sixplox's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    Slovenia
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    Quote Originally Posted by darkwrath505 View Post
    This didn't seem to make a difference either and AVG and IObit malware fighter cant find anything. Could it be to do with my internet? It's not the best.
    I would still recommend you run CCleaner and Malwarebytes ... just in case.

    And your internet speed shouldn't affect Battlefiled 3 ... maybe in-game but not while loading.

  8. #8
    `Rejected's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Location
    Basement :D
    Posts
    3,312
    Reputation
    616
    Thanks
    5,670
    Quote Originally Posted by darkwrath505 View Post
    Not that I can remember and I deleted a few things. But no change.



    This didn't seem to make a difference either (Using CCleaner) and AVG and IObit malware fighter cant find anything. Could it be to do with my internet? It's not the best.
    Hmm it might just be that you're pc is getting run down maybe leave it off for a few hours or a day even and see how it is when u come back.
    SOCIAL ENGINEERING SECTION! - FREE EBOOKS AND METHODS! CLICK ME

    THANK ME
    And be thankful that you thanked me
    Im so wise


     
    Send me a PM or at me on skype
    Skype - theretardedpig

  9. #9
    Threadstarter
    I'M GONNA HAVE TO EAT EVERY F--KING CHICKEN
    MPGH Member
    Chris's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,094
    Reputation
    29
    Thanks
    2,375
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by GriffoSwag View Post
    Hmm it might just be that you're pc is getting run down maybe leave it off for a few hours or a day even and see how it is when u come back.
    Ok, thanks for the help.

  10. #10
    lhikary's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    249
    Reputation
    10
    Thanks
    933
    lol you probably used a hack that makes your pc mine for the coder lmfao

  11. #11
    `Rejected's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Location
    Basement :D
    Posts
    3,312
    Reputation
    616
    Thanks
    5,670
    Quote Originally Posted by lhikary View Post
    lol you probably used a hack that makes your pc mine for the coder lmfao
    Yeah that happened to me with a loader i used for Arma 2 so it could also be that.
    SOCIAL ENGINEERING SECTION! - FREE EBOOKS AND METHODS! CLICK ME

    THANK ME
    And be thankful that you thanked me
    Im so wise


     
    Send me a PM or at me on skype
    Skype - theretardedpig

  12. #12
    bullpop's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    Sweden
    Posts
    3,695
    Reputation
    287
    Thanks
    2,168
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by darkwrath505 View Post
    I should have probably mentioned that it only started doing this 2 or 3 days ago. But here they are:
    Motherboard: AAHD2-HY (Holly2)
    Processor: AMD A8 3820 Processor
    RAM: 8 GB
    GPU: Eyefinity Radeon HD 7570
    Power Supply: Internal 300W (100V-240V)
    Hard drive: 2 TB
    This: h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?objectID=c03383082&lang=en&cc=us&task Id=101&contentType=SupportFAQ&prodSeriesId=5258508
    Do you mean Crossfire 7570? Or do you really eyefinity?
    I would highly recommend you getting a new powersupply.
    If you really are going on tw o graphics-cards you are
    really pushing your powersupply. And that aint good.

    EDIT: I saw it was an HP... No use...
    MPGH Member Since 10/17/2010
    Battlefield Minion Since 01/22/2014 till - 08/27/2014
    APB Minion since 11/12/2011 till 4/16/2012

  13. #13
    Nickelpickel's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    turn of v-sync?...

  14. #14
    Threadstarter
    I'M GONNA HAVE TO EAT EVERY F--KING CHICKEN
    MPGH Member
    Chris's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,094
    Reputation
    29
    Thanks
    2,375
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by Nickelpickel View Post
    turn of v-sync?...
    Thanks for the suggestion but the problem went away after a few days

  15. #15
    felipe4334's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    Area 51
    Posts
    815
    Reputation
    99
    Thanks
    1,330
    My Mood
    Devilish
    Its sounds like you hardrive is very fragmented

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [Solved] Game take forever to load.
    By M1K3SHARK in forum CrossFire Help
    Replies: 25
    Last Post: 06-26-2012, 10:41 PM
  2. Combat arms takes forever to load
    By Zygomic in forum Combat Arms Help
    Replies: 12
    Last Post: 06-23-2012, 04:45 AM
  3. [Help] BF3 Crashes when I load the Grand Bazaar Map.(XBOX)
    By xboxy in forum XBOX General Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 12-14-2011, 04:28 PM
  4. Apps take long to load
    By Paradox in forum General
    Replies: 9
    Last Post: 11-26-2011, 09:14 PM
  5. CA Takes Forever To Load?
    By iresaint93 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 9
    Last Post: 07-27-2009, 01:39 PM