Page 3 of 12 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 169
  1. #31
    Yellow 13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,443
    Reputation
    96
    Thanks
    4,442
    Quote Originally Posted by Lulz$ecurity View Post
    Forever undetected? my ass
    Did you even read what I said?

    This is not software based, the attachments contain no scripts.

    ---------- Post added at 09:21 AM ---------- Previous post was at 09:17 AM ----------

    I looked over at the stats again, this also work for M4A1 using similar attachments
    Rig | 5820K - 16G 2400 - GTX1080 AMP - 850EVO 1TB - W7U
    Laptop | Alienware 15R3 | 6820HK - 16G 2666 - GTX1070 - 512NVME - W10P
    Laptop | MacBook Pro 2016 | 6920HQ - 16G 2133 - RP460 4GB - 2TB NVME - OSX

  2. The Following User Says Thank You to Yellow 13 For This Useful Post:

    kyaputennrui (10-23-2013)

  3. #32
    shlomiganon's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    31
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    if i use this hack - i get ban ?

  4. #33
    Yellow 13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,443
    Reputation
    96
    Thanks
    4,442
    Quote Originally Posted by shlomiganon View Post
    if i use this hack - i get ban ?
    Really, really dude?

    Learn to read -__-

    THIS IS NOT SOFTWARE BASED IN ANY WAY, IT IS 100% HARDWARE BASED AND UNDETECT. THERE IS NO DIFFERENCE BETWEEN THIS AND HUMAN MOVEMENT.
    Rig | 5820K - 16G 2400 - GTX1080 AMP - 850EVO 1TB - W7U
    Laptop | Alienware 15R3 | 6820HK - 16G 2666 - GTX1070 - 512NVME - W10P
    Laptop | MacBook Pro 2016 | 6920HQ - 16G 2133 - RP460 4GB - 2TB NVME - OSX

  5. #34
    Yellow 13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,443
    Reputation
    96
    Thanks
    4,442
    Image setup updated due to some people reporting issue (Check youtube description, forum post pending edit from mod)
    Rig | 5820K - 16G 2400 - GTX1080 AMP - 850EVO 1TB - W7U
    Laptop | Alienware 15R3 | 6820HK - 16G 2666 - GTX1070 - 512NVME - W10P
    Laptop | MacBook Pro 2016 | 6920HQ - 16G 2133 - RP460 4GB - 2TB NVME - OSX

  6. #35
    Banditodegod2's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Posts
    164
    Reputation
    30
    Thanks
    7
    My Mood
    Amused
    Prolly get's patched.

  7. #36
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,708
    My Mood
    Cheerful
    Thanks for sharing!

  8. #37
    Yellow 13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,443
    Reputation
    96
    Thanks
    4,442
    Quote Originally Posted by Banditodegod2 View Post
    Prolly get's patched.
    Let me run over the explanation again
    Software based macros, needs the executable or script to run. Therefore it is a process running in the windows itself. Is detectable by PB and other anticheat software.
    No need for patch, it has already been BUILT IN to battlefield 3's game code, as "RAW INPUT" this disables all regular macro software (that moves the mouse) to ever work in BF3

    Bloody-mouse and A4Tech Oscars are a special breed of mouse, the macros are stored, processed and executed inside the mouse's core engine. Meaning that the artificial recoil control, is purely based on the mouse hardware, and is detected as human inputs. You cannot get banned, kicked, and raise a violation by using this type of mouse macro.



    Quote Originally Posted by Lovroman View Post
    Thanks for sharing!
    Last edited by Yellow 13; 07-18-2013 at 07:36 AM.
    Rig | 5820K - 16G 2400 - GTX1080 AMP - 850EVO 1TB - W7U
    Laptop | Alienware 15R3 | 6820HK - 16G 2666 - GTX1070 - 512NVME - W10P
    Laptop | MacBook Pro 2016 | 6920HQ - 16G 2133 - RP460 4GB - 2TB NVME - OSX

  9. #38
    Banditodegod2's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Posts
    164
    Reputation
    30
    Thanks
    7
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Yellow 13 View Post
    Let me run over the explanation again
    Software based macros, needs the executable or script to run. Therefore it is a process running in the windows itself.
    No need for patch, it has already been BUILT IN to battlefield 3's game code, engine and input decryption as "RAW INPUT" this disables all regular macro software to ever work in BF3
    Bloody-mouse and A4Tech Oscars are a special breed of mouse, the macros are stored, processed and executed inside the mouse's core engine. Meaning that the artificial recoil control, is purely based on the mouse hardware, and is detected as human inputs. You cannot get banned, kicked, and raise a violation by using this type of mouse macro.
    They can just make a exception code for that kind of mouse?

  10. #39
    Yellow 13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,443
    Reputation
    96
    Thanks
    4,442
    Not possible, different USB controllers and different type of V/R series mouses makes this task impossible.

    Even if BF4 releases DICE/EB still won't figure this out.
    Rig | 5820K - 16G 2400 - GTX1080 AMP - 850EVO 1TB - W7U
    Laptop | Alienware 15R3 | 6820HK - 16G 2666 - GTX1070 - 512NVME - W10P
    Laptop | MacBook Pro 2016 | 6920HQ - 16G 2133 - RP460 4GB - 2TB NVME - OSX

  11. #40
    mpushkin2's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    True dat!!!!!!!

  12. #41
    altobo123's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    Portugal-Tabua city
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Bitchy
    Bro i made the exact same things as you told to do.
    But... when im in game when i shot its more than a normal recoils its like an inverted recoil down to the ground, its same as recoil up, but only down, and on the BF3 settings editor thingy when i try to put 90 its automaticaly puts 116/117

    Have any ideia why??

  13. #42
    Yellow 13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,443
    Reputation
    96
    Thanks
    4,442
    Quote Originally Posted by altobo123 View Post
    Bro i made the exact same things as you told to do.
    But... when im in game when i shot its more than a normal recoils its like an inverted recoil down to the ground, its same as recoil up, but only down, and on the BF3 settings editor thingy when i try to put 90 its automaticaly puts 116/117

    Have any ideia why??
    BF3 SE
    -On the (vertical) press "backspace" until you get 1V and 2H, press the up button for the vertical adjustment until it hits 9, then in the field type "0" (zero). This will auto set the FOV to 90V and 121H

    Make sure you use the correct file for different attachments
    Rig | 5820K - 16G 2400 - GTX1080 AMP - 850EVO 1TB - W7U
    Laptop | Alienware 15R3 | 6820HK - 16G 2666 - GTX1070 - 512NVME - W10P
    Laptop | MacBook Pro 2016 | 6920HQ - 16G 2133 - RP460 4GB - 2TB NVME - OSX

  14. #43
    altobo123's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    Portugal-Tabua city
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Bitchy
    checked and rechecked the atachments and still goes down like crazy, and that thing of backspace dont worked, still makes it automaticly :|

  15. #44
    Yellow 13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,443
    Reputation
    96
    Thanks
    4,442
    Quote Originally Posted by altobo123 View Post
    checked and rechecked the atachments and still goes down like crazy, and that thing of backspace dont worked, still makes it automaticly :|
    Maybe use the button for manually decrease or increase by 1? It might take some clicks but let me know if it works.

    Reread the setup tutorial, make sure your report rate is at 1000hz
    Rig | 5820K - 16G 2400 - GTX1080 AMP - 850EVO 1TB - W7U
    Laptop | Alienware 15R3 | 6820HK - 16G 2666 - GTX1070 - 512NVME - W10P
    Laptop | MacBook Pro 2016 | 6920HQ - 16G 2133 - RP460 4GB - 2TB NVME - OSX

  16. #45
    altobo123's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    Portugal-Tabua city
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Bitchy
    Quote Originally Posted by Yellow 13 View Post
    Maybe use the button for manually decrease or increase by 1? It might take some clicks but let me know if it works.

    Reread the setup tutorial, make sure your report rate is at 1000hz
    Sorry for bothering, but still goes auto: i pull the back space/and the button tried too, V1 and H2 when i go to 9 the H goes to 14 and when add the 0 to make "90" it jumps to 116
    The rate is at 1000HZ alredy bro

    Sad if its only happening to me (

Page 3 of 12 FirstFirst 12345 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Release] M416 Norecoil all attachments *forever undetect*
    By Yellow 13 in forum Battlefield 3 (BF3) Hacks & Cheats
    Replies: 83
    Last Post: 04-12-2016, 07:21 AM
  2. [Request] Lookin For Call of Duty 4 10th Lobby + All Gold Weapons + All Attachments and Camo's!
    By -PWS-REVENGE in forum XBOX Customizing & Modding
    Replies: 17
    Last Post: 09-11-2011, 02:04 AM
  3. [Tutorial] Black Ops Unlock All [Gold Camo, All Guns, All Attachments etc]
    By xxHiddenShotzxx in forum XBOX Customizing & Modding
    Replies: 20
    Last Post: 01-19-2011, 04:40 PM
  4. with the "unlock all attachment" hack
    By akitheone in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 3
    Last Post: 02-01-2010, 12:44 AM
  5. Unlock all attachments
    By brandoninlove in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 0
    Last Post: 01-17-2010, 09:48 PM