Page 4 of 22 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 326
  1. #46
    Flubb's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Ps. You said you have Bloody V7 macro for AEK? I thought it was not possible for this gun?

  2. #47
    Yellow 13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,443
    Reputation
    96
    Thanks
    4,443
    Quote Originally Posted by Flubb View Post
    Ps. You said you have Bloody V7 macro for AEK? I thought it was not possible for this gun?
    I did not, also if you didn't read, to unstick the ads simply press rmb twice (fast)


    G3 macro still halfway complete (Gripless ver)

  3. #48
    waynomat's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    female
    Posts
    92
    Reputation
    10
    Thanks
    301
    Quote Originally Posted by Yellow 13 View Post
    Reread setup image again, install mousefix, make sure sensitivity is dead on, windows 6/11 and FOV 89

    Press RMB twice if you're stuck
    Hi Yellow,
    it is not about following your setup (because i did), since all other macros work flawlessly, as mentioned already.
    I am talking about the "bug"like behaviour, since lol224 and flubb have the same problem. Of course, pressing rmb gets it unstuck, but as i said, this "stuck-problem" can be a real pain in fast paced combat -> you die :P

    So the question i meant is, if we all (not just you, yellow) can try to find a solution for it (different macro-commands/setup/scripting, etc.)
    I tried countermeasures/scripts already, like a reload-macro with included rmb presses or adding rmb at the end of the M16A4 macro itself...without success =/

    I just love the M16A4 with the macro, its even far better than the M16A3 We just have to get rid of the ADS-stuck somehow =/
    Last edited by waynomat; 09-02-2013 at 06:46 AM.

  4. #49
    Yellow 13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,443
    Reputation
    96
    Thanks
    4,443
    Quote Originally Posted by waynomat View Post
    Hi Yellow,
    it is not about following your setup (because i did), since all other macros work flawlessly, as mentioned already.
    I am talking about the "bug"like behaviour, since lol224 and flubb have the same problem. Of course, pressing rmb gets it unstuck, but as i said, this "stuck-problem" can be a real pain in fast paced combat -> you die :P

    So the question i meant is, if we all (not just you, yellow) can try to find a solution for it (different macro-commands/setup/scripting, etc.)
    I tried countermeasures/scripts already, like a reload-macro with included rmb presses or adding rmb at the end of the M16A4 macro itself...without success =/

    I just love the M16A4 with the macro, its even far better than the M16A3 We just have to get rid of the ADS-stuck somehow =/
    Sadly I can't figure this out (sorry), and I don't think it's possible to assign a 2x RMB click when RMB is lifted (since I'm gonna release the final M16A4 macro)

    Adding at end line can't work either ;|

    But interestingly though, I never had this stuck RMB problem with the older X7 mouse (oscar, no-vibrate model)
    Rig | 5820K - 16G 2400 - GTX1080 AMP - 850EVO 1TB - W7U
    Laptop | Alienware 15R3 | 6820HK - 16G 2666 - GTX1070 - 512NVME - W10P
    Laptop | MacBook Pro 2016 | 6920HQ - 16G 2133 - RP460 4GB - 2TB NVME - OSX

  5. #50
    waynomat's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    female
    Posts
    92
    Reputation
    10
    Thanks
    301
    Quote Originally Posted by Yellow 13 View Post
    Sadly I can't figure this out (sorry), and I don't think it's possible to assign a 2x RMB click when RMB is lifted (since I'm gonna release the final M16A4 macro)

    Adding at end line can't work either ;|

    But interestingly though, I never had this stuck RMB problem with the older X7 mouse (oscar, no-vibrate model)
    Hm, interesting. Even more interesting might be the fact, that RMB only gets stuck, when LMB and RMB get *released* at the same time (not when pressed, as i thought initially).
    I can reproduce this every single time.

    HINT: So, as long as we havenīt found a solution, we have to watch our fingers :P Just release RMB before releasing LMB (so you donīt waste time not firing when ADS) and you should be fine.

  6. #51
    Yellow 13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,443
    Reputation
    96
    Thanks
    4,443
    Also try to assign an AMC not MGN to the 4/5th button

    See if that doesn't cause jams
    Rig | 5820K - 16G 2400 - GTX1080 AMP - 850EVO 1TB - W7U
    Laptop | Alienware 15R3 | 6820HK - 16G 2666 - GTX1070 - 512NVME - W10P
    Laptop | MacBook Pro 2016 | 6920HQ - 16G 2133 - RP460 4GB - 2TB NVME - OSX

  7. #52
    lol224's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Gender
    female
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Yellow 13 View Post
    Also try to assign an AMC not MGN to the 4/5th button

    See if that doesn't cause jams
    It seems that the ADS problem is solved!
    But why?

  8. #53
    waynomat's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    female
    Posts
    92
    Reputation
    10
    Thanks
    301
    Quote Originally Posted by lol224 View Post
    It seems that the ADS problem is solved!
    But why?
    ?? What did you do?
    Use the amc file on 4/5 button as yellow suggested? I wouldnīt be too surprised if that works, but actually we all want the macro to work on lmb (since i use 4/5 buttons for reloading and grenades), donīt we?
    Last edited by waynomat; 09-03-2013 at 04:22 AM.

  9. #54
    Yellow 13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,443
    Reputation
    96
    Thanks
    4,443
    Quote Originally Posted by waynomat View Post
    ?? What did you do?
    Use the amc file on 4/5 button as yellow suggested? I wouldnīt be too surprised if that works, but actually we all want the macro to work on lmb (since i use 4/5 buttons for reloading and grenades), donīt we?
    Here is what I recommend

    R- keyboard -Game reload
    MMB- mouse set middle button-Game throw grenade
    4Key -Revive V2
    5Key -M9 Supp autoswitch rapidfire norecoil (will be released with G3 Macro)

  10. #55
    lol224's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Gender
    female
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by waynomat View Post
    ?? What did you do?
    Use the amc file on 4/5 button as yellow suggested? I wouldnīt be too surprised if that works, but actually we all want the macro to work on lmb (since i use 4/5 buttons for reloading and grenades), donīt we?
    I 'm not good at English, so I use translate site.
    Yes, as you say I want the macro to work on lmb, and I can't it.
    Anyway I don't cause jams by using the macro file on 4/5 button.
    I want to know why we cause jams when we use headshot key.

  11. #56
    Yellow 13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,443
    Reputation
    96
    Thanks
    4,443
    I don't know why, but most probably is that MGN is still glitchy on a4tech bloody

    Anyways, I need people to investigate draw times ( how long does it take to deploy weapon) on pistols

    Thanks in advance

  12. #57
    jkinnune's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    79
    Reputation
    10
    Thanks
    49
    Quote Originally Posted by Yellow 13 View Post
    I don't know why, but most probably is that MGN is still glitchy on a4tech bloody

    Anyways, I need people to investigate draw times ( how long does it take to deploy weapon) on pistols

    Thanks in advance
    I can probably help you with this on the weekend. I don't think I have any plans.

    I'll contact ya.

  13. #58
    waynomat's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    female
    Posts
    92
    Reputation
    10
    Thanks
    301
    I tested a weapon change (->Pistol M9) and i had to use 460ms before any other commands can start.
    Im using a macro to autoswitch from AN94->M9 (460ms) and shoot up to 16 Bullets with recoil reduction. Works nice

  14. #59
    Yellow 13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,443
    Reputation
    96
    Thanks
    4,443
    New bloody software is released

    Feature and improvement

    -Profile manager for all buttons (except LMB/3-N on core3 mode)
    -Reset mouse to default profile (no macros loaded)
    -Light brightness control (V/R series, just click the desired level, no need to click apply)

    Everything else is the same atm
    Rig | 5820K - 16G 2400 - GTX1080 AMP - 850EVO 1TB - W7U
    Laptop | Alienware 15R3 | 6820HK - 16G 2666 - GTX1070 - 512NVME - W10P
    Laptop | MacBook Pro 2016 | 6920HQ - 16G 2133 - RP460 4GB - 2TB NVME - OSX

  15. #60
    Yellow 13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,443
    Reputation
    96
    Thanks
    4,443
    Quote Originally Posted by waynomat View Post
    I tested a weapon change (->Pistol M9) and i had to use 460ms before any other commands can start.
    Im using a macro to autoswitch from AN94->M9 (460ms) and shoot up to 16 Bullets with recoil reduction. Works nice
    Hmm, so pistol draw time for M9 is 460ms?

    I used 220ms on the supp version though, can you try that timing?

    Press 2
    55ms
    Release 2
    55ms
    Press 2
    55ms
    Release 2
    55ms
    -macro play
    if button 5 is pressed repeat macro
    Rig | 5820K - 16G 2400 - GTX1080 AMP - 850EVO 1TB - W7U
    Laptop | Alienware 15R3 | 6820HK - 16G 2666 - GTX1070 - 512NVME - W10P
    Laptop | MacBook Pro 2016 | 6920HQ - 16G 2133 - RP460 4GB - 2TB NVME - OSX

Page 4 of 22 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Solved] Best settings for a4tech mouse :D
    By Gacok94 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 1
    Last Post: 03-30-2013, 06:13 AM
  2. Rapidfire and other hacks for EU ?
    By JaKuba in forum Blackshot Help
    Replies: 4
    Last Post: 01-04-2013, 09:57 PM
  3. Help programing a macro for my mouse
    By Steve45 in forum All Points Bulletin Reloaded Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 05-04-2012, 11:55 AM
  4. [Patched] [Optional Update]RapidFire & NoRecoil v1.6.2 *BETA* for Modern Warfare 3 1.5.388
    By NightmareTX_RETIRED in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 10
    Last Post: 05-04-2012, 02:11 AM
  5. Best settings for a4tech mouse
    By dahbeast in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 0
    Last Post: 10-25-2011, 11:53 AM