Page 6 of 22 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 326
  1. #76
    bartolica's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    47
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Amazed
    @Yellow 13 - latest G3 macro causes crashes in Bloody7 software for me. It says there is an error it line '0'. and I can't see any macros from BF3 folder.

  2. #77
    Yellow 13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,443
    Reputation
    96
    Thanks
    4,443
    Quote Originally Posted by bartolica View Post
    @Yellow 13 - latest G3 macro causes crashes in Bloody7 software for me. It says there is an error it line '0'. and I can't see any macros from BF3 folder.
    Are you from the future xD ?

    Jokes aside, can you give me a screenshot of it?
    Rig | 5820K - 16G 2400 - GTX1080 AMP - 850EVO 1TB - W7U
    Laptop | Alienware 15R3 | 6820HK - 16G 2666 - GTX1070 - 512NVME - W10P
    Laptop | MacBook Pro 2016 | 6920HQ - 16G 2133 - RP460 4GB - 2TB NVME - OSX

  3. #78
    lazo95's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    dasdasd
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    You can't get banned for this right?

  4. #79
    bartolica's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    47
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by lazo95 View Post
    You can't get banned for this right?
    No you can't get banned but sometimes Punkbuster kicks for Bloody software. But only kicks ^_^ They can't ban you for that.

  5. #80
    Yellow 13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,443
    Reputation
    96
    Thanks
    4,443
    Dude, that G3 macros still crashing for you?
    Rig | 5820K - 16G 2400 - GTX1080 AMP - 850EVO 1TB - W7U
    Laptop | Alienware 15R3 | 6820HK - 16G 2666 - GTX1070 - 512NVME - W10P
    Laptop | MacBook Pro 2016 | 6920HQ - 16G 2133 - RP460 4GB - 2TB NVME - OSX

  6. #81
    aanishblaze's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Gender
    male
    Posts
    89
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    great.
    /2short.

  7. #82
    divisionbell77's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Buzzed
    Quote Originally Posted by Yellow 13 View Post
    I paid 30 fucking dollars for the mouse and I'm gonna exploit the game as I see fit
    Boom. Exactly.

    Any work being down for bullet spread? Just wondering, not sure if even possible.

    Thanks for the great work!

  8. #83
    demoted123's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    31
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Great work!

  9. #84
    Yellow 13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,443
    Reputation
    96
    Thanks
    4,443
    Quote Originally Posted by divisionbell77 View Post
    Boom. Exactly.

    Any work being down for bullet spread? Just wondering, not sure if even possible.

    Thanks for the great work!
    You might want to check this out

    HLTV.org - News: Epsilon kicked from EMS for cheating

    Doesn't seem possible though, that must require some reading off the running game engine by a software (tl;dr, bannable)
    Rig | 5820K - 16G 2400 - GTX1080 AMP - 850EVO 1TB - W7U
    Laptop | Alienware 15R3 | 6820HK - 16G 2666 - GTX1070 - 512NVME - W10P
    Laptop | MacBook Pro 2016 | 6920HQ - 16G 2133 - RP460 4GB - 2TB NVME - OSX

  10. #85
    bartolica's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    47
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by Yellow 13 View Post
    Dude, that G3 macros still crashing for you?
    Yes. It says:

    Invalid character was found in text content on line: 0


    something like that.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    fsaasdsafa.PNG  


  11. #86
    jkinnune's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    79
    Reputation
    10
    Thanks
    49
    Quote Originally Posted by bartolica View Post
    Yes. It says:

    Invalid character was found in text content on line: 0


    something like that.
    I'm guessing you don't have the newest Bloody software so it sees the encryption and can do nothing with it. Granted I could be wrong.

  12. #87
    Yellow 13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,443
    Reputation
    96
    Thanks
    4,443
    Quote Originally Posted by bartolica View Post
    Yes. It says:

    Invalid character was found in text content on line: 0


    something like that.
    Please refer to troubleshooting at page 3: Here
    Rig | 5820K - 16G 2400 - GTX1080 AMP - 850EVO 1TB - W7U
    Laptop | Alienware 15R3 | 6820HK - 16G 2666 - GTX1070 - 512NVME - W10P
    Laptop | MacBook Pro 2016 | 6920HQ - 16G 2133 - RP460 4GB - 2TB NVME - OSX

  13. #88
    applelone's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Yellow 13 View Post
    Regularly updated norecoil+rapidfire and various macros for A4Tech Mouse
    Thanx, [Yellow 13]. Good job! I'm just trying it on my V3A mouse.
    If do all what Yellow says, you'll have the same results.
    If not, it will vary due to screen resolution, FOV, mouse dpi.

  14. #89
    plisapolisa's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by jkinnune View Post
    I'm guessing you don't have the newest Bloody software so it sees the encryption and can do nothing with it. Granted I could be wrong.
    Sorry, but you're right, it's true, but when macro is running it is not detectable

  15. #90
    Yellow 13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,443
    Reputation
    96
    Thanks
    4,443
    Quote Originally Posted by plisapolisa View Post
    Sorry, but you're right, it's true, but when macro is running it is not detectable
    @jkinnune is not talking about anticheat programs, it's about the file encryption done in the latest Bloody4 software to prevent backwards compatability with older mouses

    I miss using my XL-747
    Rig | 5820K - 16G 2400 - GTX1080 AMP - 850EVO 1TB - W7U
    Laptop | Alienware 15R3 | 6820HK - 16G 2666 - GTX1070 - 512NVME - W10P
    Laptop | MacBook Pro 2016 | 6920HQ - 16G 2133 - RP460 4GB - 2TB NVME - OSX

Page 6 of 22 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Solved] Best settings for a4tech mouse :D
    By Gacok94 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 1
    Last Post: 03-30-2013, 06:13 AM
  2. Rapidfire and other hacks for EU ?
    By JaKuba in forum Blackshot Help
    Replies: 4
    Last Post: 01-04-2013, 09:57 PM
  3. Help programing a macro for my mouse
    By Steve45 in forum All Points Bulletin Reloaded Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 05-04-2012, 11:55 AM
  4. [Patched] [Optional Update]RapidFire & NoRecoil v1.6.2 *BETA* for Modern Warfare 3 1.5.388
    By NightmareTX_RETIRED in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 10
    Last Post: 05-04-2012, 02:11 AM
  5. Best settings for a4tech mouse
    By dahbeast in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 0
    Last Post: 10-25-2011, 11:53 AM