DebateFort - Where Warriors Come To Debate
RAGECRY - Funny, Amusing, Interesting, Trending & Viral Videos and Images
GameOrc - Free Flash Games Online
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 15 of 33
  1. #1
    Leecher Yngwiemalmsteen's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    1

    Battlefield 3 flicker texture , youtube video



    this is not my hardware problem, because all other games works perfect. Crysis 2, bad company 2, yea u name it... only bf3 it flickers...

    PC SPECS :

    Ati6870
    i5 2500 4.4 ghz
    16gb ddr3 ram 1600mhz
    2tb
    250ssd

  2. #2
    Dual-Keyboard Member
    MPGH Member
    Assassinanic's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    female
    Location
    Under Your Desk ;3
    Posts
    334
    Reputation
    30
    Thanks
    91
    My Mood
    Bored
    Re-Install the game to see if it still happens. And maybe lower the settings.

  3. The Following User Says Thank You to Assassinanic For This Useful Post:

    brimblood (01-02-2012)

  4. #3
    Dual-Keyboard Member
    MPGH Member
    kieki4567's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Check your pants
    Posts
    363
    Reputation
    11
    Thanks
    29
    My Mood
    Sleepy
    Install the newest ATI Driver 11.x I forgot.


    Good Trades: 1
    Bad Trades: 0

  5. #4
    Threadstarter
    Leecher
    Yngwiemalmsteen's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    1

    reply

    Quote Originally Posted by Assassinanic View Post
    Re-Install the game to see if it still happens. And maybe lower the settings.
    i have done that.

    i run perfect in ultra. tryed everything, still no fix or help from even EA

  6. #5
    Dual-Keyboard Member
    MPGH Member
    Assassinanic's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    female
    Location
    Under Your Desk ;3
    Posts
    334
    Reputation
    30
    Thanks
    91
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by Yngwiemalmsteen View Post
    i have done that.

    i run perfect in ultra. tryed everything, still no fix or help from even EA
    Update your drivers.

  7. #6
    Threadstarter
    Leecher
    Yngwiemalmsteen's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    i got 12.11 drivers

    same issue..

  8. #7
    Dual-Keyboard Member
    MPGH Member
    Assassinanic's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    female
    Location
    Under Your Desk ;3
    Posts
    334
    Reputation
    30
    Thanks
    91
    My Mood
    Bored
    I got nothing.

  9. #8
    Member
    MPGH Member
    J2KKK's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    102
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    My Mood
    Breezy
    try and adjust your view distance/range in video settings, try the highest

  10. #9
    Why so serious
    Donator
    bullpop's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    Sweden
    Posts
    3,695
    Reputation
    287
    Thanks
    1,834
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by Yngwiemalmsteen View Post


    this is not my hardware problem, because all other games works perfect. Crysis 2, bad company 2, yea u name it... only bf3 it flickers...

    PC SPECS :

    Ati6870
    i5 2500 4.4 ghz
    16gb ddr3 ram 1600mhz
    2tb
    250ssd
    Have you tried to lower your settnings?

    MPGH Member Since 10/17/2010
    Battlefield Minion Since 01/22/2014 till -
    APB Minion since 11/12/2011 till 4/16/2012

  11. #10
    Bobo's Trainer
    MPGH Member
    runekri3's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    Tallinn, Estonia
    Posts
    804
    Reputation
    9
    Thanks
    233
    My Mood
    Cheerful
    Oh no bullpop u got a misspell

    On topic: Yes ! That says it.
    Only ATI GPUs have problems. In dirt 3 I had everything where shouldve been white were purple and red.

    My suggestion is to try windowed mode and try to lower settings and be sure to update everything.

  12. #11
    Why so serious
    Donator
    bullpop's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    Sweden
    Posts
    3,695
    Reputation
    287
    Thanks
    1,834
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by runekri3 View Post
    Oh no bullpop u got a misspell

    On topic: Yes ! That says it.
    Only ATI GPUs have problems. In dirt 3 I had everything where shouldve been white were purple and red.

    My suggestion is to try windowed mode and try to lower settings and be sure to update everything.
    I was in a hurry, had to go to work

    MPGH Member Since 10/17/2010
    Battlefield Minion Since 01/22/2014 till -
    APB Minion since 11/12/2011 till 4/16/2012

  13. #12
    ησσναα
    Donator
    Noovaa's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Posts
    1,614
    Reputation
    51
    Thanks
    143
    Just use control panal to completely remove BF3 and Origin and then go into your program files and if there are any folders left over from BF3 and Origin delete them. Then reinstall it all again.

    If this isn't the problem, its either your drivers or your graphics card is overheating.

  14. #13
    Advanced Member
    MPGH Member
    woodz's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    i dunno, i can't remember
    Posts
    231
    Reputation
    11
    Thanks
    88
    My Mood
    Sleepy
    your lucky, when i fly the ground get's dark and sometimes when i look down a scope my scope either dissappears (including the crosshear) or i suddenly look at my side while i'm still aiming in front of me, these two things limit my choise of gamestyle (recon is not possible because of these two reasons) and it limits my choise of scopes (the two problems occur when using strong scopes).
    epic dubstep mix



    Quote Originally Posted by Woods View Post
    woodz, u should be my junior

  15. #14
    Leecher osht1's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by blader123 View Post
    try to download MSI afterburner and lower the clock speeds of your card by lets say 50
    because BF3 automaticly overclocks your card so it will run a bit better
    What a load of BS!

    BF3 does not automatically overclock your video card.

  16. #15
    Dual-Keyboard Member
    MPGH Member
    kieki4567's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Check your pants
    Posts
    363
    Reputation
    11
    Thanks
    29
    My Mood
    Sleepy
    Actually. BF3 does auto OC your card to maximum performance.

    Mine is OC'ed already it doesn't. i tried it on a factory stock setting 560 GTX Ti And it does OC'ed it by a small amount to fit Ultra Settings.


    Good Trades: 1
    Bad Trades: 0

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Similar Threads

  1. [tut]how to watch youtube video in HIGH QUALITY
    By solidblack in forum Programming Tutorials
    Replies: 6
    Last Post: 02-12-2009, 02:56 PM
  2. How to embed youtube videos?
    By killer4410 in forum General
    Replies: 2
    Last Post: 01-02-2009, 04:33 AM
  3. Lmao; Youtube Video
    By Jo33333 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 13
    Last Post: 12-07-2008, 09:12 PM
  4. A youtube video (shocking)
    By phoenixraider in forum General
    Replies: 8
    Last Post: 12-07-2008, 02:41 PM
  5. Youtube videos! Got videos?
    By Titanium Gold in forum Entertainment
    Replies: 8
    Last Post: 07-17-2007, 04:26 AM