Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    vietboiaaron's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    where do you live?!?!?
    Posts
    39
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    My Mood
    Sad

    how do i get record with fraps

    Whenever fraps is working for me it has the yellow FPS number s but if it doesnt work for me it doesnt appear. yellow or red. How do i fix this. Like if i try to record it dosent record the icon at the bottom right just turns red for a few seconds and it goes bak to yellow

  2. #2
    Joshcarr2006's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    ☠☆★☆★☆☠
    Posts
    11,017
    Reputation
    880
    Thanks
    2,626
    My Mood
    Lurking
    Just hit F10 and the numbers will be red then hit it again and it will turn yellow. When it's red it's recording.

  3. The Following User Says Thank You to Joshcarr2006 For This Useful Post:

    vietboiaaron (08-14-2009)

Similar Threads

  1. [Discussion] Skype calls records with FRAPS!
    By aref770 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Discussions
    Replies: 8
    Last Post: 04-25-2011, 07:29 PM
  2. [Help] How do i record with fraps?
    By chikencow in forum Combat Arms Mod Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 06-26-2010, 07:18 PM
  3. Free Gameplay Record with FRAPS [REGISTERED VERSION]
    By MissRandomSpam in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 126
    Last Post: 01-16-2010, 10:49 PM
  4. [Request] How to record with fraps
    By You_The_Haxr in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 4
    Last Post: 08-04-2009, 01:11 PM
  5. How to not get disconnected with An0s hack!
    By mexicano007 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 15
    Last Post: 06-21-2009, 09:41 PM

Tags for this Thread