Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    dragonwiddd's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    72
    Reputation
    12
    Thanks
    13
    My Mood
    Yeehaw

    Changing hotkeys

    So, I cant use my aimbot + my no spread / recoil together due to the fact that they are both on the same hotkey (insert). Anyone willing to explain how i can edit one of the programs like a pub hack in order to change the hotkey it opens with? At least i believe this to be the problem, if its not, well you tell me. Using Perx Injector. thanks for the help

  2. #2
    zombieman12's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    USA
    Posts
    56
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Busy
    1ST POST!!!!!

    i dont see what ur injector has to do with anything but....
    i dont think u can unless u go into VB or codeblocks

    correct me if im wrong! :P
    list o' stuff:
    get called a hacker while hacking()
    get called a hacker while playing legit()
    have over 50 patched hacks in a folder()
    have over 100 patched hacks in a folder()
    10 posts()
    50 posts()
    100 posts()
    200 posts()
    500 posts()
    1000+ posts()
    glitch in every map()
    get VIP()

    Respect list:
    Liz- cause
    Dave- founder
    Sethskyler- awesome
    stumpy- just plain helpful
    ac1dbUrn- really cool

    [IMG]http://************.com/sig/013/combatman1.jpg[/IMG]


    Help me raise my Habamon!


    Click Here for Augs VIP hacks

    OR HERE FOR THE REAL ONES
    WWW.AUGS**********

  3. #3
    Lukas59's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Linz
    Posts
    2,197
    Reputation
    14
    Thanks
    305
    My Mood
    Amazed
    u cannt change the hotkeys urselfe..
    only if u have an expensive decompiller or smth..

    --enjoy the game without the aimbot..

  4. #4
    dragonwiddd's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    72
    Reputation
    12
    Thanks
    13
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by krellooo View Post
    u cannt change the hotkeys urselfe..
    only if u have an expensive decompiller or smth..

    --enjoy the game without the aimbot..
    Im a noob so bare with me. I couldnt us VB to change the hotkeys? and all i have are DLL files and i have noooo idea how to edit those at all

  5. #5
    ROUGHS3X's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    MPGH's resident persona non grata.
    Posts
    3,368
    Reputation
    38
    Thanks
    481
    My Mood
    Amused
    Wrong section chooby

  6. #6
    Kevin Rudd's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Parliament House, Canberra, Australia
    Posts
    2,117
    Reputation
    10
    Thanks
    124
    warp made a post about changing stuff in dlls. i believe that works for hotkeys too?
    Quote Originally Posted by -James View Post
    If i suck your cock everyday can i get a government job?

    Gillard = Communist
    "Australia stands ready to provide any assistance, such as energy assistance, bilateral development or any safeguard expertise that we may be able to offer


    KEVIN RUDD FOR MM-NEW LEADERSHIP

  7. #7
    dragonwiddd's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    72
    Reputation
    12
    Thanks
    13
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by shs080062 View Post
    warp made a post about changing stuff in dlls. i believe that works for hotkeys too?
    Where might i find this post?

  8. #8
    do ray's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    192
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Hungover
    I have the EXACT SAME PROBLEM...


    IMA KILL YOU WITH THIS
    ........_____________________KAPPOW!!
    ....../ `---___________----_____|]¦ ¦¦¦¦D
    ..../_==o;;;;;;;;_______.:/
    .....), ---.(_(__) /
    ....// (..) ), ----"
    ...//___//
    .//___//

Similar Threads

  1. [Release] How to Change hotkeys - MPGH Public Hack
    By OverDrivejt in forum CrossFire Mods & Rez Modding
    Replies: 9
    Last Post: 07-09-2010, 09:00 AM
  2. [Release] Color Changing hotkey Spammer
    By dylan40 in forum Visual Basic Programming
    Replies: 17
    Last Post: 04-22-2010, 08:36 AM
  3. Change Hotkeys
    By bob90 in forum Combat Arms Help
    Replies: 8
    Last Post: 01-26-2010, 06:31 PM
  4. NEED HELP FOR CHANGING HOTKEYS
    By imsonoob08 in forum Combat Arms Help
    Replies: 4
    Last Post: 01-02-2010, 12:56 AM
  5. ??change hotkeys in aimbot??
    By Djiin in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 8
    Last Post: 09-17-2009, 05:24 PM