Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    beware555's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    wgasd
    Posts
    213
    Reputation
    10
    Thanks
    28
    My Mood
    Cynical

    Combat Arms has stopped working? Vista 64bit

    uh.. everytime i try to inject a error appears after like 2 seconds when the running man comes during the load screen. "Combat Arms has stopped working." and "trying to solve the problem" or something like that. anyone have a solution? i used to be able to inject.. now i can't ._.

  2. #2
    2vivi's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    C:\Documents and Settings\All Users\Desktop\YourMomsPornVids
    Posts
    174
    Reputation
    10
    Thanks
    28
    My Mood
    Psychedelic
    its not ur injector.. its your hacks!!!!!!!!!!!!!!

  3. #3
    Bluthera's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    female
    Location
    Shibuya, Tokyo
    Posts
    2,375
    Reputation
    13
    Thanks
    370
    My Mood
    Tired
    Dude, I think all hacks on mpgh were patched when Combat Arms released its new stuff. When it says it failed to inject, that means your hack is worth NADA, a.k.a patched/detected. Sorry to break it to you. Remember to run it in Admin, I dunno...

    Bluthera

  4. #4
    2vivi's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    C:\Documents and Settings\All Users\Desktop\YourMomsPornVids
    Posts
    174
    Reputation
    10
    Thanks
    28
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by Bluthera View Post
    Dude, I think all hacks on mpgh were patched when Combat Arms released its new stuff. When it says it failed to inject, that means your hack is worth NADA, a.k.a patched/detected. Sorry to break it to you. Remember to run it in Admin, I dunno...

    Bluthera
    WRONG!!!

    there ARE A LOT of hacks that work after the newest/latest patch

  5. #5
    Threadstarter
    Advanced Member
    beware555's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    wgasd
    Posts
    213
    Reputation
    10
    Thanks
    28
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by 2vivi View Post
    WRONG!!!

    there ARE A LOT of hacks that work after the newest/latest patch
    like..? example pls

  6. #6
    bOLt13's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    female
    Location
    dENVERR
    Posts
    81
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Breezy
    umm.. nope. i can inject properly n it works


    I Love Pokemon Now.... -.-





Similar Threads

  1. Combat Arms has stopped working
    By boust in forum Combat Arms Help
    Replies: 1
    Last Post: 05-10-2010, 06:47 AM
  2. Replies: 5
    Last Post: 04-17-2010, 05:18 PM
  3. "Combat Arms Has Stopped Working"
    By Divine in forum Combat Arms Help
    Replies: 1
    Last Post: 12-24-2009, 11:01 PM
  4. How to fix Combat Arms has stopped working
    By 0oShameo0 in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 5
    Last Post: 10-29-2009, 06:06 PM
  5. *Combat Arms has stopped working-b4 run
    By Dslob in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 8
    Last Post: 12-24-2008, 01:45 PM