Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    PissUOff's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    Ice Cream Land xDDD
    Posts
    93
    Reputation
    10
    Thanks
    13
    My Mood
    Doh

    Exclamation How to inject two pubs at a time?

    Oki i was wondering how to inject two pubs at a time... Because i try to inject one pub at the same time as another and an aimbot... I changed the hotkeys and everything, and when i inject all the hacks successfully every time it doesnt matter which hack but one dll overwhrites the other, EVERY TIME.

    I am running Windows 7 32-bit and FaithDEV injector as admin.

    I will thanks to any helpful posts
    Last edited by PissUOff; 01-09-2010 at 12:54 AM. Reason: Wrong OS ;P

  2. #2
    Deadlocked007's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Posts
    139
    Reputation
    10
    Thanks
    41
    My Mood
    Bored
    it would help if you told us the full names of the hacks i run 3 public hacks at the same time also....

    My role model isnt Obama its that nigga!!~Deadlocked007^
    My mods:
    MP5A4 to MP7 steel mod
    M16A3 to Famas
    For homo

  3. #3
    PissUOff's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    Ice Cream Land xDDD
    Posts
    93
    Reputation
    10
    Thanks
    13
    My Mood
    Doh
    Quote Originally Posted by Deadlocked007 View Post
    it would help if you told us the full names of the hacks i run 3 public hacks at the same time also....
    I don't really think i am allowed to do that? But yea i use HackerzCoderzv3.0, Gellin's Edited Pub, and the unmentionable aimbot. None of these are patched because when i run them alone they work fine.

  4. #4
    2vivi's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    C:\Documents and Settings\All Users\Desktop\YourMomsPornVids
    Posts
    174
    Reputation
    10
    Thanks
    28
    My Mood
    Psychedelic
    its because they both use d3d menus!!!

    you cant run 2 hacks at the same time that both hack d3d menus.

  5. The Following User Says Thank You to 2vivi For This Useful Post:

    PissUOff (01-09-2010)

  6. #5
    PissUOff's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    Ice Cream Land xDDD
    Posts
    93
    Reputation
    10
    Thanks
    13
    My Mood
    Doh
    Quote Originally Posted by 2vivi View Post
    its because they both use d3d menus!!!

    you cant run 2 hacks at the same time that both hack d3d menus.
    Got it man, thanks.

  7. #6
    2vivi's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    C:\Documents and Settings\All Users\Desktop\YourMomsPornVids
    Posts
    174
    Reputation
    10
    Thanks
    28
    My Mood
    Psychedelic
    no problem

Similar Threads

  1. [Tutorial] How to run two bots at the same time with virtual machine
    By xiacross in forum Vindictus Tutorials
    Replies: 89
    Last Post: 04-29-2012, 12:06 AM
  2. How To Inject A Hack/Pub?!
    By highshootown in forum CrossFire Help
    Replies: 5
    Last Post: 04-15-2010, 12:44 PM
  3. How to use MCA Pub hack,
    By xirmatt in forum Programming Tutorial Requests
    Replies: 12
    Last Post: 03-22-2009, 09:28 PM
  4. [TUT] How to get MPGH PUB v1.01 Working.
    By Zhellbound in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 145
    Last Post: 10-18-2008, 01:58 PM
  5. [Tutorial]How to fix MPGH pub hack after patch
    By Andyklk2009 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 17
    Last Post: 10-17-2008, 02:49 PM