Thread: No hack menu

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    shawnthe3rd's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    No hack menu

    Hi, im srry if im being anoying or if u think ima nub but i cant get the menu for hacks up ive tried 3 injecters ( Ca auto- inject, auto inject, and simple injecter) it says it is going to Engine.exe. i click auto inject it does it i open combat arms press insert and no menu im using vista and i run as admin but aint working ive tried the hacks combat arms pub and justin hacks but i cant get the menu to open am i doing something wrong . i dont like injecters. srry for being a nub once again.

  2. #2
    shawnthe3rd's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    insert isnt working:P

  3. #3
    rashidul1994's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Posts
    72
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Aggressive
    I have the same problem but I am 100% sure that my insert key works.

  4. #4
    phenix66601's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Same :/ wish someone who new something would help us out lol

  5. #5
    bomberau's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Posts
    155
    Reputation
    10
    Thanks
    46
    Bro i haven't downloaded any of those hacks, and i dont intend to but ill give you some suggestions on why they aint working.

    1. They are DETECTED

    2. You have downloaded them wrong, read the instructions over and over again and try again make SURE you have done everything correctly.

    Anyway hope i helped in some way, maybe you should try playing legit, just my suggestion

  6. #6
    thepker5314's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    98
    Reputation
    10
    Thanks
    19
    My Mood
    Cool
    Wow..homberau your fucking on a hacking forum, dont fucking tell us to play legit!

Similar Threads

  1. [Request] Hack Menu Help?
    By SIahtekR in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 2
    Last Post: 06-22-2010, 03:16 AM
  2. Need in game hack menu source code!
    By tambre in forum CrossFire Hack Coding / Programming / Source Code
    Replies: 12
    Last Post: 06-18-2010, 09:59 PM
  3. Breach hack menu?
    By mickysux in forum Combat Arms Help
    Replies: 7
    Last Post: 03-03-2010, 08:16 AM
  4. [Help] I can't see the hack menu
    By da_fin in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 8
    Last Post: 12-13-2009, 11:57 PM
  5. is there any way to change the hack menu?
    By KnockOut in forum C++/C Programming
    Replies: 5
    Last Post: 08-12-2009, 08:45 AM