Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Inacan45's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    28
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Paranoid

    Combat ARms crashing

    Hello, I have a problem,
    Whenever I try to run a hack, combat arms crashes. Heck, when I dont try to run a hack, combat arms crashes. The first time i ran combat arms, I did so without a hack, i went to the server select screen, and then quit so i could inject a hack. now CA crashes every time after the loading with the little guy running, where the zombies are. I see that screen for about a second, then crash....
    Help?

  2. #2
    Inacan45's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    28
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Paranoid
    BTW im i wisconsin, so combat arms north america

  3. #3
    NextGen1's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    Not sure really.
    Posts
    6,324
    Reputation
    382
    Thanks
    3,007
    My Mood
    Amazed
    Disable Firewall, Both Windows and 3rd Party, See if that helps
    If it does, add CA as a exception in both.

    It really could be 1 of a hundred things, OS would help, System specs, etc.


    -Old Drivers
    -Bad Drivers
    -Corrupted Drivers
    -Run as Admin (just to be sure) in Vista and 7

    ( I know Gforce9 Series required an updated driver)

    If all else fails, try removing CA and Pando, then reinstall
    Last edited by NextGen1; 01-22-2010 at 06:33 PM.


     


     


     



    The Most complete application MPGH will ever offer - 68%




  4. #4
    Shocking's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    female
    Location
    In your pants.
    Posts
    4,116
    Reputation
    112
    Thanks
    1,027
    My Mood
    Shocked
    Reboot your computer.

    Re-install combat arms if that doesn't help.

  5. #5
    Shocking's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    female
    Location
    In your pants.
    Posts
    4,116
    Reputation
    112
    Thanks
    1,027
    My Mood
    Shocked
    Wow, fucking lag. Making me double post everywhere.
    Last edited by Shocking; 01-22-2010 at 07:42 PM.

  6. #6
    thegreatn00b's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    In Bruswood's plane.
    Posts
    290
    Reputation
    9
    Thanks
    17
    My Mood
    Sneaky
    Quote Originally Posted by Shocking View Post
    Wow, fucking lag. Making me double post everywhere.
    lol me too

    Just re-install combat arms
    Quote Originally Posted by cokenmentos View Post
    If this works i will make love to you even if you refuse.
    lol
    Quote Originally Posted by CHOOBINATOR View Post
    What is an Injector
    rofl




  7. #7
    thechipmyster's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    In the Duelist Kingdom
    Posts
    879
    Reputation
    10
    Thanks
    185
    My Mood
    Amazed
    Ok, like many have said, reinstall CA.

    If CA is quitting right before the login screen, or seconds after it gets there, that immediately points to the game itself, not your network connection or your comp. It could be some corrupt CA files in the CA folder.

    Also, try manually updating HS in the HS folder.

    Make sure all "Compatibility" options are not selected for both your CA icon, and Engine.exe icon.

    So if reinstalling, and checking settings doesn't help, the make a ticket with Nexon, and see what they say about the problem.
    Respect list:
    [MPGH]Liz, [MPGH]Dave84311, [MPGH][NIG]Obama, [MPGH]whitten, [MPGH]User1, [MPGH]Gourav2122, [MPGH]arunforce, [MPGH]Stumpy, [MPGH]-XpliCitt-, [MPGH]Luke420, [MPGH] ROUGHS3X, [MPGH]xFaith, [GFX]drsynyster, [GFX]EnergyK, [MPGH]jimmydang09, [MPGH]Kingstund101, [MPGH]WarPathSin666, [MPGH]legendaryhack, [MPGH]R3V, [MPGH]hejsan, [MPGH]scruffy, [MPGH]sendi11, [MPGH]bombsaway707
    (If I forgot any mods/admins, please message me.)





    It is most obliged to press thanks for help received.

  8. #8
    miohaha123's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Sweden
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amazed
    Its the same for me too when the little guy running it crash. (With hack)

  9. #9
    miohaha123's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Sweden
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amazed
    I test to reinstall. It didnt help to reinstall.
    Last edited by miohaha123; 05-14-2010 at 01:03 PM.

  10. #10
    Sixx93's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    673
    Reputation
    21
    Thanks
    250
    My Mood
    Cool
    try to use ComboFix and then re-install the game

  11. #11
    miohaha123's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Sweden
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amazed
    whats combofix?

Similar Threads

  1. combat arms crashes without hacks
    By fondelz in forum Combat Arms Help
    Replies: 23
    Last Post: 11-22-2011, 06:46 PM
  2. Combat Arms Crashes As Soon As It Starts?
    By Th3KaNgSt3R in forum Combat Arms Help
    Replies: 0
    Last Post: 11-27-2009, 08:53 PM
  3. Combat arms crash after 10 - 15 sec
    By nellyp in forum Combat Arms Help
    Replies: 2
    Last Post: 08-29-2009, 05:45 PM
  4. Combat Arms crashing :(
    By Quartex in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 0
    Last Post: 12-29-2008, 11:33 AM
  5. Combat Arms - Crashing
    By Talixxo-chan in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 10
    Last Post: 08-29-2008, 09:04 AM