Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    poop56's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    Cali
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Angry

    Unhappy I can't inject hacks to Ca. Please Help.

    I can't seem to inject any hacks. I use xplicitt's injector and its a fine injector, but when I start Ca it says Injected! but the hack doesn't come up. Please anyone know a solution to this problem. Thanks

  2. #2
    Grim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    5,362
    Reputation
    112
    Thanks
    3,781
    My Mood
    Cynical
    moved to the help section for assistance.

    i'll give you a 1 hour redirect
    Want to see my programs?
    \/ CLICK IT BITCHES \/

  3. #3
    |-|3|_][({}PT3R12's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Location
    UnkwOwnS
    Posts
    449
    Reputation
    12
    Thanks
    472
    My Mood
    Twisted
    Does your game crash? If not try using combatarms_direct.exe in your CA folder. Once it loads to where you can enter your username and pass does it show the hacks? If you don't see the hacks then there is probably a issue with the hacks... Try another hack and see if they work.

    Post info

  4. #4
    Shocking's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    female
    Location
    In your pants.
    Posts
    4,116
    Reputation
    112
    Thanks
    1,027
    My Mood
    Shocked
    Try a new hack / Injector, what OS is your computer?

  5. #5
    matt359's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    541
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    My Mood
    Chatty
    http://www.mpgh.net/forum/164-combat...t-1-7-0-a.html

    try this one people say its great

    Don't say thanks press thanks button please.

  6. #6
    Threadstarter
    Unverified User
    poop56's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    Cali
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Angry
    I am running vista and I've tried all sorts of injectors and hacks. Ca starts up fine and runs good, but the hack never shows up. I press insert or whatever hot key is used to bring up the hack, but it doesn't start. Oh ya and I always start Ca from direct.exe.

  7. #7
    thegreatn00b's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    In Bruswood's plane.
    Posts
    290
    Reputation
    9
    Thanks
    17
    My Mood
    Sneaky
    What hack are you using??
    Quote Originally Posted by cokenmentos View Post
    If this works i will make love to you even if you refuse.
    lol
    Quote Originally Posted by CHOOBINATOR View Post
    What is an Injector
    rofl




  8. #8
    thechipmyster's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    In the Duelist Kingdom
    Posts
    879
    Reputation
    10
    Thanks
    185
    My Mood
    Amazed
    Respect list:
    [MPGH]Liz, [MPGH]Dave84311, [MPGH][NIG]Obama, [MPGH]whitten, [MPGH]User1, [MPGH]Gourav2122, [MPGH]arunforce, [MPGH]Stumpy, [MPGH]-XpliCitt-, [MPGH]Luke420, [MPGH] ROUGHS3X, [MPGH]xFaith, [GFX]drsynyster, [GFX]EnergyK, [MPGH]jimmydang09, [MPGH]Kingstund101, [MPGH]WarPathSin666, [MPGH]legendaryhack, [MPGH]R3V, [MPGH]hejsan, [MPGH]scruffy, [MPGH]sendi11, [MPGH]bombsaway707
    (If I forgot any mods/admins, please message me.)





    It is most obliged to press thanks for help received.

  9. #9
    iLikeSmarties's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    90
    Reputation
    10
    Thanks
    19
    My Mood
    Angelic
    If your using Vista/Windows7 Run it as Admin By clicking right click On Ca then click Admin.

    Try using CCleaner ( Search it on Google )

    Try using any CA Cleaners. Look em all up on Thread Links For CA Resources

    And look under Cleaners.

  10. #10
    timpwns's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    I live in the ..... what? you wanted to hear something?
    Posts
    637
    Reputation
    10
    Thanks
    32
    My Mood
    Angelic

    LOL

    i know whats the problem..i recently fixed this problem... you need directx on your combat arms folder first go here d3dx9_42.dll free download - DLL-files.com download the file and then extract to your combat arms folder.WHAM! im sure it works now

  11. #11
    kooris's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    Somewhere
    Posts
    25
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Run as admin, make sure u are injecting to ENGINE.EXE nothing else and use faithinject

    also redownload ur hack and try

Similar Threads

  1. [Help Request] crossfire hacks not working please help
    By wolfee119 in forum CrossFire Help
    Replies: 7
    Last Post: 07-08-2011, 04:55 PM
  2. Can anyone help? perx injecting hacks CA
    By ajt in forum Combat Arms Help
    Replies: 11
    Last Post: 04-01-2011, 08:25 PM
  3. (Windows 7 Ultimate 32-bit) - None of the hacks are working! Please help.
    By dordort in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 5
    Last Post: 06-21-2010, 10:45 PM
  4. [Help] can you inject more than one hack?
    By battrea in forum WarRock Discussions
    Replies: 9
    Last Post: 11-16-2009, 05:52 PM
  5. Can Not Inject DLL ( PUB HACK )
    By Co0k1e_J4R in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 2
    Last Post: 12-15-2008, 09:08 PM