Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    xX19Arch96Xx's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Behind Enemy Lines
    Posts
    63
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Amused

    Cannot Run in DOS mode

    I'm entirely stuck. Every single time I tried to open a public hack to see if it's working (Cause I don't play CA anymore, my little cousin does.) It always gives me computer-made characters, and then it says "Cannot run in DOS Mode". To begin with, I have been working with computer for awhile, but this is completely boggling my mind. Anyone know how to fix this error/problem/bug? What ever it is?

  2. #2
    KingStund202's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    692
    Reputation
    35
    Thanks
    43
    Try running this by Nexon if your not using any hacks.

    Quote Originally Posted by Dave84311 View Post

    KING is an AMERICAN TO THE DEATH.

    He doesn't even agree with himself sometimes. But at night, before he goes to sleep. He does a prayer to a god he doesn't believe in and ask for the deity to watch over his country....while he sleeps.

    KING is a true AMERICAN....An all AMERICAN

  3. #3
    xX19Arch96Xx's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Behind Enemy Lines
    Posts
    63
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Amused
    That's the thing though. I am trying to open hacks to test them. o_O. I'm kind of a computer addict, and long story short I just wanna fix it.

  4. #4
    thechipmyster's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    In the Duelist Kingdom
    Posts
    879
    Reputation
    10
    Thanks
    185
    My Mood
    Amazed
    OK,
    I think I understand your problem.
    You start up/inject a hack, then start up CA, and once CA start, the "cannot run in DOS mode" message comes up?

    First thing to check is that all of the "Compatibility" options on your CA icon and Engine.exe icon are not selected/do not have check marks.

    Second, are there any other programs running in the background? Check using ctrl+alt+delete and looking at all the
    processes currently running.

    Third, dumb question, but your CA runs normally when the hack is not used right?

    Fourth, do you have any "Compatibility" options selected for the injector your using/hack? If there's any selected/checked off, unselect them all.

    Fifth, check out your CA folder to make sure there's only the CA files in there, and no previous hack files of any sort.

    Sixth, try reinstalling CA, and try the hack again. It could be something corrupt with your CA files.

    After all that, if any apply, like Kingstund202 mentioned, open a ticket with Nexon explaining the problem, and see what they say.
    Respect list:
    [MPGH]Liz, [MPGH]Dave84311, [MPGH][NIG]Obama, [MPGH]whitten, [MPGH]User1, [MPGH]Gourav2122, [MPGH]arunforce, [MPGH]Stumpy, [MPGH]-XpliCitt-, [MPGH]Luke420, [MPGH] ROUGHS3X, [MPGH]xFaith, [GFX]drsynyster, [GFX]EnergyK, [MPGH]jimmydang09, [MPGH]Kingstund101, [MPGH]WarPathSin666, [MPGH]legendaryhack, [MPGH]R3V, [MPGH]hejsan, [MPGH]scruffy, [MPGH]sendi11, [MPGH]bombsaway707
    (If I forgot any mods/admins, please message me.)





    It is most obliged to press thanks for help received.

Similar Threads

  1. Can't install DirectX 11 and cannot run CA
    By Joey713 in forum Combat Arms Help
    Replies: 3
    Last Post: 07-14-2010, 05:45 AM
  2. [Help] Cannot run multiple instances of SoldierFront(2)
    By Snake in forum Soldier Front General
    Replies: 23
    Last Post: 07-07-2010, 04:51 PM
  3. Need an external aimbot and wall for mw2 that runs in fullscreen mode
    By Demented420 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 7
    Last Post: 05-11-2010, 09:41 AM
  4. How to run in window mode?
    By rolls in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 10
    Last Post: 12-13-2009, 06:48 PM
  5. [Help] What is a DOS mode?
    By DRT94 in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 17
    Last Post: 10-28-2009, 06:03 AM