Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    formage's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    538
    Reputation
    10
    Thanks
    388
    My Mood
    Cool

    can i play caeu if...

    can i play caeu if i use a proxy server cause i got it download already i just cant log in
    If I Helped You In Any Way
    Please Thank Me

  2. #2
    dw3fan's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    WESTSIDE bitches
    Posts
    2,822
    Reputation
    10
    Thanks
    198
    My Mood
    Yeehaw
    Do you live in Euro?
    https://soundcloud.com/pnastybeats
    Subscribe + Rate!

  3. #3
    SmartAlley's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    CA General Section
    Posts
    14,370
    Reputation
    577
    Thanks
    1,660
    My Mood
    Hot
    Google it and you will find your answer... You can PM Jimmy, he use to play both CA, EU and NA...



    (╮-)╮┳━┳ ( ╯□)╯ ┻━┻









  4. #4
    Grim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    5,362
    Reputation
    112
    Thanks
    3,781
    My Mood
    Cynical
    dude.. help section.. lol

    /moved
    Want to see my programs?
    \/ CLICK IT BITCHES \/

  5. #5
    dw3fan's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    WESTSIDE bitches
    Posts
    2,822
    Reputation
    10
    Thanks
    198
    My Mood
    Yeehaw
    you have to use like this game proxy...
    https://soundcloud.com/pnastybeats
    Subscribe + Rate!

  6. #6
    neononxxx's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    why do you wanna know?? so you can kill me?
    Posts
    1,227
    Reputation
    36
    Thanks
    341
    My Mood
    Goofy
    Download Proxifier.
    Goto sockslist.net
    Find a Socks 5 proxy.
    Test the proxy
    If no errors,
    make a CA EU account.
    Finally DownLoad CA EU
    and play.
    Make sure proxifier is active or else you can't play or download the EU version.
    Also you need a new proxy everyday.

    Thanks and rep if i helped.
    it would be nice.
    Loading content... Please wait while the rest of this post loads.

  7. #7
    dw3fan's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    WESTSIDE bitches
    Posts
    2,822
    Reputation
    10
    Thanks
    198
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by neononxxx View Post
    Download Proxifier.
    Goto sockslist.net
    Find a Socks 5 proxy.
    Test the proxy
    If no errors,
    make a CA EU account.
    Finally DownLoad CA EU
    and play.
    Make sure proxifier is active or else you can't play or download the EU version.
    Also you need a new proxy everyday.

    Thanks and rep if i helped.
    it would be nice.
    GRRRRR i knew it
    https://soundcloud.com/pnastybeats
    Subscribe + Rate!

Similar Threads

  1. can't play warrock on vista help!
    By 916freddi in forum Suggestions, Requests & Help
    Replies: 12
    Last Post: 08-17-2010, 02:18 AM
  2. can i play sf if i have vistas
    By doorshutter in forum Soldier Front General
    Replies: 2
    Last Post: 01-29-2008, 03:14 AM
  3. can't play warrock anymore,plz help
    By senne in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 01-12-2008, 12:08 PM
  4. How can I play Gunbound World CHampion!?
    By Beer_Hunter in forum GunBound Hacks / Bots
    Replies: 5
    Last Post: 12-27-2007, 09:12 AM
  5. how can i play beta now????
    By domin8666 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 04-28-2007, 12:01 PM