Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    -TheOracleBeneath's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Amazed

    how to change quick join settings?

    k so i have an afk bot and everytime i turn it on it always joins a room with 1 or two people and its not in game.
    How do you change it/

  2. #2
    SnowReborn's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i made new afk bot, its always join the gaming room

  3. #3
    ViittO's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    169
    Reputation
    10
    Thanks
    25
    My Mood
    Psychedelic
    you cant change it.. thats how the afk bot is made
    .. dont like i make 1 yourself

Similar Threads

  1. How to Change the Start-Bar in Windows XP
    By Jackal in forum General
    Replies: 31
    Last Post: 05-31-2015, 09:29 PM
  2. how to change back (hacked server) settings
    By tungstensteel1 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 3
    Last Post: 05-07-2010, 09:17 PM
  3. how to change a bypass so it is working??
    By 123456789987654321 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 13
    Last Post: 06-04-2007, 03:35 PM
  4. How to change War Rock weapon sounds (I bet Dave already knows how to) Sorry Repost
    By WarRocker19 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 12
    Last Post: 05-21-2007, 09:45 AM
  5. How To Change Your Main Theme Song
    By gino666 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 16
    Last Post: 05-10-2007, 11:58 PM