Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    mickysux's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    99
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Hot

    Breach hack menu?

    Anyone know how to stop the menu (from the Breach hack) from dissapearing after the first game? i dont turn i off i just leave it on and then during the 2nd game after i load its gone and doenst open again O>o

  2. #2
    Ragehax's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Posts
    358
    Reputation
    12
    Thanks
    87
    My Mood
    Inspired
    i cant even even get the menu to come up at all... i have windows xp, does it work for xp?

  3. #3
    whit's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    7,170
    Reputation
    490
    Thanks
    2,252
    Quote Originally Posted by mickysux View Post
    Anyone know how to stop the menu (from the Breach hack) from dissapearing after the first game? i dont turn i off i just leave it on and then during the 2nd game after i load its gone and doenst open again O>o
    umm no there isnt..there using the gellins menu and it does that i dont know y tho

  4. #4
    whit's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    7,170
    Reputation
    490
    Thanks
    2,252
    Quote Originally Posted by ******* View Post
    i cant even even get the menu to come up at all... i have windows xp, does it work for xp?
    yea idk bout that ..you might want to upgrade to windows 7 ...

  5. #5
    D3Dh0oker's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Snow vally
    Posts
    1,850
    Reputation
    8
    Thanks
    437
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by whit View Post
    yea idk bout that ..you might want to upgrade to windows 7 ...
    Quote Originally Posted by whit View Post
    umm no there isnt..there using the gellins menu and it does that i dont know y tho
    dont double post >.>, use multi quote

  6. #6
    Void's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Inline.
    Posts
    3,193
    Reputation
    205
    Thanks
    1,438
    My Mood
    Mellow
    It doesn't seem to be working for any XP users. Don't worry.. the menu dissapears for everyone, it's not just you.

  7. #7
    anthonykako1234's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    Well i Dontknow Also. lol The Menu Wont Come Up. Aslo. :/ And when i use in jector C++ d3 missing so get a hack with menu pz

  8. #8
    ViittO's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    169
    Reputation
    10
    Thanks
    25
    My Mood
    Psychedelic
    just turn on all the hacks you want..so you have themfor the second game..duh!

Similar Threads

  1. Breach Hack
    By Seagal90 in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 03-23-2010, 04:10 PM
  2. [Release] Breach Hack(really good)
    By karrotman in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 9
    Last Post: 02-14-2010, 04:45 PM
  3. No hack menu
    By shawnthe3rd in forum Combat Arms Help
    Replies: 5
    Last Post: 01-21-2010, 10:12 AM
  4. [Help] I can't see the hack menu
    By da_fin in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 8
    Last Post: 12-13-2009, 11:57 PM
  5. is there any way to change the hack menu?
    By KnockOut in forum C++/C Programming
    Replies: 5
    Last Post: 08-12-2009, 08:45 AM