Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    SharcBate1's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    28
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Mellow

    Server Busy HELP NOW PLEASE?

    So i try to go onto combatarms.nexon.net blah blah and it sais something like Server Busy or something like that. Is there anyway to manually force start Combat Arms like going to c:/Nexon/CombatArms/Engine.exe idk if that would work.....?

  2. #2
    arianaaa's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    female
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Innocent
    Nope , that doesnt work. Just gotta be patient

  3. #3
    SharcBate1's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    28
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Mellow
    I heard you couls just click combat arms_direct and it should work

    --------
    Just tried it right now and it worked

  4. #4
    LegendaryAbbo's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    5,244
    Reputation
    23
    Thanks
    546
    My Mood
    Relaxed
    Problem solved. Closed.

Similar Threads

  1. [Release] NEW server (need help) HAMACHI/ bukkit server/ 26 plugins for now whit permissionsEx
    By vivamoi in forum Minecraft Server Advertising
    Replies: 14
    Last Post: 10-27-2011, 11:59 AM
  2. [Help Request] HELP ME PLEASE- Disable team Axis
    By darkorlegend in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 05-18-2011, 02:02 AM
  3. [HELP!!] Me now please
    By dylan40 in forum General
    Replies: 14
    Last Post: 05-16-2010, 09:42 PM
  4. [Help] War rock hacks wont work now PLEASE HELP
    By newb1984 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 09-24-2009, 03:28 PM
  5. CA is block by my school server help me please?
    By arungrth in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 27
    Last Post: 01-20-2009, 08:26 AM

Tags for this Thread