Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    landowner's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    199
    Reputation
    8
    Thanks
    12
    My Mood
    Amused

    Exclamation Connection has ended...

    Seriously, what the hell is this? I play the game normally and everything runs smoothly without any errors what so ever, but when I try to play the game using the hacks here it quits on me and says "Connection to the sever has ended". Any solutions, real solutions? Man, I get bored playing legitimately and now I'm going to be one of those unfortunate people who can't piss off people for the lolz by hacking!


  2. #2
    LegendaryAbbo's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    5,244
    Reputation
    23
    Thanks
    546
    My Mood
    Relaxed
    I used to have this problem, one day it just stopped, maybe it will do the same for you?

    We can only hope, if no one is able to help...

    Try reinstalling if nothing else works as well.
    Last edited by LegendaryAbbo; 03-26-2010 at 03:11 AM.

  3. #3
    BossMan.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    BossWorld
    Posts
    3,314
    Reputation
    51
    Thanks
    419
    My Mood
    Relaxed
    Try new hacks the ones you are using may be patched. Are you running everything as admin?



  4. #4
    landowner's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    199
    Reputation
    8
    Thanks
    12
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by legendaryhack View Post
    I used to have this problem, one day it just stopped, maybe it will do the same for you?

    We can only hope, if no one is able to help...

    Try reinstalling if nothing else works as well.
    Yea, I actually reinstalled CA because of some public hacks I tested fucked up my network connection and corrupted the game client.

    Quote Originally Posted by Project_ZZ View Post
    Try new hacks the ones you are using may be patched. Are you running everything as admin?
    Well, at the moment I'm using Longevity's public hack. It was working just fine in the begging, but now after a few game the error will appear. I'm not operating on a vista OS, so I don't have to bother running all my programs/apps as admin.

    It's just so annoying. I wonder if anyone else is having this problem now and if so, I wonder if it is because of public hacks. Thanks for the reply guys.

  5. #5
    blayer62's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    48
    Reputation
    10
    Thanks
    25
    My Mood
    Cool
    well that happened to me before...
    it happened to me because i guy hacked my acc.
    when i joined my 2nd acc and i look in msn there was my acc online...
    that was long ago tho

  6. #6
    landowner's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    199
    Reputation
    8
    Thanks
    12
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by blayer62 View Post
    well that happened to me before...
    it happened to me because i guy hacked my acc.
    when i joined my 2nd acc and i look in msn there was my acc online...
    that was long ago tho
    Yea, well I can assure no one is hacking my account. It happens every time I use a public hack here. A friend of my said it had to be the hacks because of additional information you're sending over the severs and it not send it back fast enough. I don't know, but I really want to know the real cause of this "Connection to the sever has ended" issue.

  7. #7
    ForrestGump's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Los Angeles
    Posts
    1,556
    Reputation
    22
    Thanks
    82
    My Mood
    Cool
    It is something with Hackshield. Combat Arms > HShield > Update > autoup.exe

  8. #8
    Zoom's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Your going on my 24/7 DDoS hit list.
    Posts
    8,561
    Reputation
    127
    Thanks
    5,912
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by Gamrpro View Post
    It is something with Hackshield. Combat Arms > HShield > Update > autoup.exe
    If that doesn't work, try reinstall combat arms.

  9. #9
    landowner's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    199
    Reputation
    8
    Thanks
    12
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by hejsan View Post


    If that doesn't work, try reinstall combat arms.
    No, it has nothing do with HackShield and yes, I reinstalled CA. I played around and tried new injecting methods and I believe I found the solution...

  10. #10
    Reaper8281's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    In your pants
    Posts
    2,174
    Reputation
    172
    Thanks
    98
    well.... tell us what ur solution is cuz i might need it in the future

    thanks James


    thanks Zorph2


    thanks again Zorph2

    R.I.P. Hippyfreak


    made by Zorph2


    thanks to my friend madazn down at LNG

Similar Threads

  1. is CA supper buggy for you guys? CONNECTION HAS ENDED
    By El Narco in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 9
    Last Post: 12-16-2009, 12:20 AM
  2. Brushwood- Connection has ended
    By mariofan901 in forum Combat Arms Help
    Replies: 6
    Last Post: 09-22-2009, 07:53 PM
  3. CONNECTION HAS ENDED??????
    By armed6900 in forum Suggestions, Requests & Help
    Replies: 1
    Last Post: 01-12-2009, 10:13 AM
  4. connection to server has ended?
    By cyanmage in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 5
    Last Post: 10-25-2008, 11:52 AM
  5. Connection to server has ended?
    By thisisakevin in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 9
    Last Post: 10-24-2008, 09:40 PM