Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    qwertyiopit's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Combat arms error!!

    This is what it says every time i try to start up CA on the website Timed out while loading j Query.
    I don't no what that means but id like some help :P

  2. #2
    3004161's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    United States
    Posts
    209
    Reputation
    10
    Thanks
    27
    My Mood
    Sleepy
    Trying going to your CA Folder, "C:\Nexon\Combat Arms" by default. In the folder you will see a file called CA_Direct(blue text). This can be used to start CA without using the internet startup. Create a shortcut using this file and delete your old desktop shortcut.

  3. #3
    qwertyiopit's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    ok thanks man im going to try it!

Similar Threads

  1. **COMBAT ARMS ERROR CODES!**
    By GOD in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 49
    Last Post: 10-10-2009, 02:11 PM
  2. important about combat arms error message u have to read
    By cjself14 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 2
    Last Post: 11-04-2008, 11:53 AM
  3. Combat Arms ERROR
    By bigfoot in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 7
    Last Post: 08-23-2008, 12:16 AM
  4. I am Getting A Combat Arms Error(PLEASE HELP!)
    By DarkSoda in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 5
    Last Post: 08-11-2008, 08:41 PM
  5. Combat Arms Error
    By Piercing Goblin in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 5
    Last Post: 08-11-2008, 07:41 PM