Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    dw3fan's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    WESTSIDE bitches
    Posts
    2,822
    Reputation
    10
    Thanks
    198
    My Mood
    Yeehaw

    Exclamation Fixed "Combat Arms has stopped working Error" --- After latest patch!

    It took me freaking 2 hours but found it in the end and CA works now


    Follow this old simple video tutorial:

    https://soundcloud.com/pnastybeats
    Subscribe + Rate!

  2. The Following User Says Thank You to dw3fan For This Useful Post:

    relfylanders (04-17-2010)

  3. #2
    topblast's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Far from around you Programmer: C++ | VB | C# | JAVA
    Posts
    3,607
    Reputation
    149
    Thanks
    4,922
    My Mood
    Cool
    THIS DONT HELP .........
    I just like programming, that is all.

    Current Stuff:

    • GPU Programmer (Cuda)
    • Client/Server (Cloud Server)
    • Mobile App Development

  4. #3
    relfylanders's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    asd gas
    Posts
    112
    Reputation
    9
    Thanks
    13
    HOLY SHIT! DUDE! you actually fixed it! i downloaded CA twice today. GF 8 hours.

  5. #4
    Spook's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    4,649
    Reputation
    26
    Thanks
    568
    Good video and @ Topblast how doesn't it help?
    I'm back.

  6. #5
    dw3fan's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    WESTSIDE bitches
    Posts
    2,822
    Reputation
    10
    Thanks
    198
    My Mood
    Yeehaw
    This should fix the problem for everyone... or atleast for windows vista cause thats wat i have.
    https://soundcloud.com/pnastybeats
    Subscribe + Rate!

  7. #6
    BossMan.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    BossWorld
    Posts
    3,314
    Reputation
    51
    Thanks
    419
    My Mood
    Relaxed
    Doesn't fix mine where the Hackshield Pro splash screen doesn't appear.



Similar Threads

  1. FIX TO "Combat Arms Have Stopped Working"
    By Opk4Life in forum Combat Arms Help
    Replies: 0
    Last Post: 04-16-2010, 09:57 PM
  2. Combat Arms has stopped working? Vista 64bit
    By beware555 in forum Combat Arms Help
    Replies: 5
    Last Post: 12-28-2009, 06:49 PM
  3. "Combat Arms Has Stopped Working"
    By Divine in forum Combat Arms Help
    Replies: 1
    Last Post: 12-24-2009, 11:01 PM
  4. How to fix Combat Arms has stopped working
    By 0oShameo0 in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 5
    Last Post: 10-29-2009, 06:06 PM
  5. *Combat Arms has stopped working-b4 run
    By Dslob in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 8
    Last Post: 12-24-2008, 01:45 PM