Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    noobdododo's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    73
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Combat arms gaming website working?

    I don't know if its just me or not, but i can't get the combat arm start page to load -_-

    Combat Arms - Online FPS Action

    Just dosen't load >>

  2. #2
    Clo239's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Fort Myers, Florida
    Posts
    460
    Reputation
    11
    Thanks
    43
    My Mood
    Bored
    Nope its just u cause u suck <----- uncalled for lol


    lol sorry wrong thread lol

    did u try combat arms direct in your combat arms nexon local disk folder



    urs 8===================D

    mine 8=D

    who will win lol




  3. #3
    noobdododo's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    73
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Clo239 View Post
    Nope its just u cause u suck <----- uncalled for lol


    lol sorry wrong thread lol

    did u try combat arms direct in your combat arms nexon local disk folder
    well, nexon.net is not loading either. So idk>>

  4. #4
    Clo239's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Fort Myers, Florida
    Posts
    460
    Reputation
    11
    Thanks
    43
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by noobdododo View Post
    well, nexon.net is not loading either. So idk>>
    loaded for me 2 like i said go into ur local disk hard drive then nexon folder then combat arms and try the combat arms direct if you cant log onto their site



    urs 8===================D

    mine 8=D

    who will win lol




  5. #5
    FORCE's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Omg ure a pedaphile
    Posts
    4,226
    Reputation
    69
    Thanks
    665
    My Mood
    Goofy
    /Moved to help section.


    LIVERPOOL FC


  6. #6
    noobdododo's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    73
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    So i went to hard disk>Nexon Folder>combat arms> Direct start.
    Then it checked server and failed to connect to server...
    Does this have anything to do with web loading speed or browser?

  7. #7
    Clo239's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Fort Myers, Florida
    Posts
    460
    Reputation
    11
    Thanks
    43
    My Mood
    Bored
    wait what web browser are you using

    if ur using internet explorer use firefox or try another and if it says unable to contact server try again
    Last edited by Clo239; 04-22-2010 at 01:17 AM.



    urs 8===================D

    mine 8=D

    who will win lol




  8. #8
    Zoom's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Your going on my 24/7 DDoS hit list.
    Posts
    8,561
    Reputation
    127
    Thanks
    5,912
    My Mood
    Happy
    Restart your pc, download ccleaner run it and clean.


    Try start ca.
    -Rest in peace leechers-

    Your PM box is 100% full.

  9. #9
    BossMan.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    BossWorld
    Posts
    3,314
    Reputation
    51
    Thanks
    419
    My Mood
    Relaxed
    Turn off firewall?



  10. #10
    Kevin Rudd's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Parliament House, Canberra, Australia
    Posts
    2,117
    Reputation
    10
    Thanks
    124
    1. Its not IE because he is using the DIRECT startup
    2.Its not his firewall because he would be prompted that it was getting blocked
    3. Its not his CA because the webppage isn't loading
    Therefore, it's his internet because a normal firewall wouldn't block nexon.net
    Check router settings (if applicable) and please specify when and how it started happening
    Quote Originally Posted by -James View Post
    If i suck your cock everyday can i get a government job?

    Gillard = Communist
    "Australia stands ready to provide any assistance, such as energy assistance, bilateral development or any safeguard expertise that we may be able to offer


    KEVIN RUDD FOR MM-NEW LEADERSHIP

  11. #11
    IHelper's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Ask me tommorow
    Posts
    4,797
    Reputation
    53
    Thanks
    2,054
    My Mood
    Amazed
    Try it now it should be back up now..
    You want respect
    Earn it.

  12. #12
    noobdododo's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    73
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Kevin Rudd View Post
    1. Its not IE because he is using the DIRECT startup
    2.Its not his firewall because he would be prompted that it was getting blocked
    3. Its not his CA because the webppage isn't loading
    Therefore, it's his internet because a normal firewall wouldn't block nexon.net
    Check router settings (if applicable) and please specify when and how it started happening
    yea, thats what i was thinking!

  13. #13
    041681's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Hidden Leaf-fighting for Sakura Chan's heart
    Posts
    455
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    My Mood
    Bored
    yer probs an internet problem or just nexon failing for a certain time in your residetial area like i had the same problem just before the patch where i couldn't get into either nexon or ca website so i just waited and it eventually worked xD !

    ~thank me if i helped plz ~

  14. #14
    BossMan.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    BossWorld
    Posts
    3,314
    Reputation
    51
    Thanks
    419
    My Mood
    Relaxed
    Wait until Nexon finishes patching.



  15. #15
    041681's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Hidden Leaf-fighting for Sakura Chan's heart
    Posts
    455
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    My Mood
    Bored
    um nexon finished patching ages ago.....

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. *Combat Arms has stopped working-b4 run
    By Dslob in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 8
    Last Post: 12-24-2008, 01:45 PM
  2. Yay Combat Arms Korean site works now
    By skip in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 23
    Last Post: 11-16-2008, 04:17 PM
  3. how do u record a combat arms game
    By daehunkim in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 1
    Last Post: 11-05-2008, 09:11 AM
  4. Combat arms game recorders?
    By azndarkboy in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 2
    Last Post: 10-19-2008, 11:00 AM
  5. need help combat arms duse not work any more.
    By bob67 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 10
    Last Post: 08-24-2008, 02:51 AM