Thread: HELP WITH CA

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Tall kiwi's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Living in Kiwi land
    Posts
    4,536
    Reputation
    325
    Thanks
    572
    My Mood
    Cheerful

    HELP WITH CA

    hey guys, when eva i push start game for CA, a big white screen comes up, then it goes to the login screen (does all that fine) try going into a game but then it only loads a little bit then it closes and it says my firewall has bloked the game. next i disable my firewall and then the game just closes

    any help???????
    Oh hai der.

  2. #2
    Tony Stark`'s Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    Chicago
    Posts
    5,370
    Reputation
    212
    Thanks
    458
    are you running any hacks?

  3. #3
    Ed's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    female
    Location
    New Zealand
    Posts
    18,295
    Reputation
    1007
    Thanks
    1,163
    My Mood
    In Love
    Just make sure you have no hacks on or injectors open





  4. #4
    BossMan.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    BossWorld
    Posts
    3,314
    Reputation
    51
    Thanks
    419
    My Mood
    Relaxed
    I think you have to allow CA to connect to the internet.



  5. #5
    Tall kiwi's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Living in Kiwi land
    Posts
    4,536
    Reputation
    325
    Thanks
    572
    My Mood
    Cheerful
    lol i dont use hacks and plus all i did was delete and install CA again and it works perfectly fine XD
    Oh hai der.

  6. #6
    -Simply-Own-'s Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    CA Section
    Posts
    2,228
    Reputation
    11
    Thanks
    233
    My Mood
    Amazed
    Yeah What He Said^
    Last edited by -Simply-Own-; 05-01-2010 at 03:39 AM.

    Need Help? With Anything? Add Me On Msn.
    simplyown123@hotmail.com



    Made By Me

    -----------------------------------------------------------------


  7. #7
    041681's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Hidden Leaf-fighting for Sakura Chan's heart
    Posts
    455
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    My Mood
    Bored
    maybe your firewall fails, in that case just unisntall it and replace it with the epic free comodo firewall, or it might just be that your default windows firewall is blocking it

    thank me if i helped xD !!!
    The Aussies are back xD!!
    and we all respect

    LIZ
    MATYPATTY
    Shocking ~In my pants xP~



    Plz help me level up my brute xD
    http://u-am-gay.mybrute.com
    If you do, just pm me on mpgh and i will thank you for ya efforts xD

    AND

    If i helped plz press thanks !!!

  8. #8
    v1kash[BackUp]'s Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Turn off your Anti-Virus programs too. Then try.

  9. #9
    Shift++'s Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne
    Posts
    45
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    1. Turn off you're anti-virus
    2. Run as admin
    3. Re-install CA

    Try those steps

Similar Threads

  1. [Help Request] Need help with numpad while recording macro !
    By JonathanTBM in forum Vindictus Help
    Replies: 2
    Last Post: 05-10-2011, 08:37 PM
  2. [Help Request] help with ca hacks
    By moises8 in forum Combat Arms Help
    Replies: 4
    Last Post: 05-10-2011, 06:55 PM
  3. [Help Request] Anyone can help with this ?
    By devileyebg in forum Vindictus Help
    Replies: 1
    Last Post: 05-01-2011, 04:57 PM
  4. [Help Request] need help with mod
    By .:MUS1CFR34K:. in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 05-01-2011, 01:40 PM
  5. [Help Request] need help with modding
    By BayBee Alyn in forum Combat Arms Help
    Replies: 0
    Last Post: 04-27-2011, 10:06 PM