Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    poip0i's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    california
    Posts
    41
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Happy

    No hotkeys working?

    whenever i get a tapper or color aimbot from mpgh when it was available and i pressed what ever the hotkey was like f10 or f9 and on the pistol pwnage the Q it never worked for me so do anyone know why its not working?
    poip0i


    best smile contest!!!
    VS VS
    which one do you think will win?

    my goals

    not done =
    done = /yea
    doing it =

    get banned from CA
    get vip hacks
    get an unbelievable with a superknife/yea
    use hacks to get an unbelievable/yea
    get an unbelievable without hacks/yea
    learn c++
    make hacks

  2. #2
    killertrav142's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    Snow Valley pwning noobs 0.o
    Posts
    45
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Lurking
    did u run the program in admin rights

    most hacking programs need u to run them in admin rights

  3. #3
    Ed's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    female
    Location
    New Zealand
    Posts
    18,295
    Reputation
    1007
    Thanks
    1,163
    My Mood
    In Love
    Has it been patched?





  4. #4
    041681's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Hidden Leaf-fighting for Sakura Chan's heart
    Posts
    455
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    My Mood
    Bored
    yes if it is the public aimbot i am pretty sure that is has already been patched.
    The Aussies are back xD!!
    and we all respect

    LIZ
    MATYPATTY
    Shocking ~In my pants xP~



    Plz help me level up my brute xD
    http://u-am-gay.mybrute.com
    If you do, just pm me on mpgh and i will thank you for ya efforts xD

    AND

    If i helped plz press thanks !!!

  5. #5
    ForrestGump's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Los Angeles
    Posts
    1,556
    Reputation
    22
    Thanks
    82
    My Mood
    Cool
    Yea, I think its patched if its an aimbot. Most aimbots get patched easily.

  6. #6
    Spook's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    4,649
    Reputation
    26
    Thanks
    568
    Could you give us a bit more information like what you're operating system is and how you run it etc.
    I'm back.

Similar Threads

  1. [Help] Hotkeys Working In Background
    By Shadeyz346 in forum Visual Basic Programming
    Replies: 11
    Last Post: 07-21-2010, 01:46 AM
  2. no hotkeys working?
    By poip0i in forum Combat Arms Help
    Replies: 3
    Last Post: 05-07-2010, 09:52 PM
  3. which hotkey's acctualy work INGAME!
    By No5cope in forum Visual Basic Programming
    Replies: 18
    Last Post: 10-06-2009, 10:42 AM
  4. [HELP] VB6 Hotkey for Zoom not working
    By SteeL in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 13
    Last Post: 11-10-2007, 04:06 AM
  5. My Hotkeys Dont Work!
    By ltkort213 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 08-08-2007, 06:24 PM