Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    grindking69's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    female
    Location
    CALI
    Posts
    222
    Reputation
    9
    Thanks
    11
    My Mood
    Bitchy

    Exclamation d3dx9-42.dll where do you put the .dll file

    Do you put it in system32 or the CA folder!?!

  2. #2
    CRUSTY's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    ._.
    Posts
    8,016
    Reputation
    161
    Thanks
    497
    My Mood
    Pensive
    In the CA folder...

  3. #3
    grindking69's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    female
    Location
    CALI
    Posts
    222
    Reputation
    9
    Thanks
    11
    My Mood
    Bitchy
    found that out myself haha

  4. #4
    bugy24's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    29
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    LOL wow i thought i had to put in system 32 so i messed up my system 32 now great...............

  5. #5
    grindking69's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    female
    Location
    CALI
    Posts
    222
    Reputation
    9
    Thanks
    11
    My Mood
    Bitchy
    just search that file in your system32 folder then erase it

  6. #6
    bugy24's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    29
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    WAIt
    i put it in the frinkin ca folder still didnt work -.-

  7. #7
    grindking69's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    female
    Location
    CALI
    Posts
    222
    Reputation
    9
    Thanks
    11
    My Mood
    Bitchy
    in just the main folder!?!

  8. #8
    grindking69's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    female
    Location
    CALI
    Posts
    222
    Reputation
    9
    Thanks
    11
    My Mood
    Bitchy
    mine keeps dissconnecting right before the login in screen but i get the menu!?! this is wierd

  9. #9
    BeastKill's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    36
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Aggressive
    Uhh so you put the hack .dll in the Combat Arms Folder and not in the freaking System 32 Folder???? Because I put the hack .dll in the System 32 folder...Oh and to bugy24, How the fuck did you messed up your system 32 folder lolz....

  10. #10
    Krypton1x's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Tacoma
    Posts
    13,307
    Reputation
    1184
    Thanks
    1,196
    My Mood
    Brooding
    Quote Originally Posted by grindking69 View Post
    mine keeps dissconnecting right before the login in screen but i get the menu!?! this is wierd
    So then the hack is patched. If you are logging in with a hack active and the game closes, it is detected.

Similar Threads

  1. Where do i put the cool new mods you guys made?????
    By pojo114 in forum Combat Arms Mod Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 12-05-2009, 03:35 PM
  2. Where do you put the Bypass.dll
    By Katie_Perry in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 3
    Last Post: 07-11-2009, 04:51 AM
  3. Where do you get the soft ware to make hacks?
    By godzilla587 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 8
    Last Post: 03-13-2009, 01:32 PM
  4. Where do you get the soft ware to make hacks?
    By godzilla587 in forum General
    Replies: 5
    Last Post: 03-13-2009, 02:28 AM
  5. Where do you input the serial number to play COD 4 online
    By scruffy69 in forum Call of Duty 4 - Modern Warfare (MW) Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 08-23-2008, 10:15 PM