Thread: Vivox Help

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    DOEET's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    443
    Reputation
    11
    Thanks
    36

    Vivox Help

    My microphone works in the lobby before a game, but not IN game.

    I can still hear others.

    I did the "Test Mic" thing in the Combat Arms settings and I can hear myself fine, just fine.

    I have Gamebooster on and I know that might dissable important drivers but it's only IN A GAME(when you shoot people).

    • I can hear others in-game and in the lobby
    • Others can hear me in the lobby
    • Others can not hear me in-game


    Any help/advice/suggestions?

  2. #2
    Bombsaway707's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    Gym
    Posts
    8,817
    Reputation
    791
    Thanks
    3,947
    My Mood
    Amused
    Hmm, try reinstalling CA? and don't use mods, they might mess with your CA mic files or somethin.

  3. #3
    Vizz's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Five ★'s
    Posts
    3,245
    Reputation
    112
    Thanks
    1,968
    My Mood
    Bored
    Use the 'Test Mic' button in the Options Panel, you should be able to hear yourself.

    Make sure you have the right input for your Mic selected.

  4. #4
    DOEET's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    443
    Reputation
    11
    Thanks
    36
    @bombs: That's just it...I havent done anything but move some _T_ files into the 'Movies' folder.

    @Vikash: It's like you didnt read my post-
    I did the "Test Mic" thing in the Combat Arms settings and I can hear myself fine, just fine.

  5. #5
    Vizz's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Five ★'s
    Posts
    3,245
    Reputation
    112
    Thanks
    1,968
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by DOEET View Post
    @bombs: That's just it...I havent done anything but move some _T_ files into the 'Movies' folder.

    @Vikash: It's like you didnt read my post-
    Yeah i was not talking about the Combat Arms mic tester. I was talking about the Mic Tester located in your Control Panel>Sounds&Audio Devices...

  6. #6
    DOEET's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    443
    Reputation
    11
    Thanks
    36
    That works =-="
    If it works in CA and I can talk on the lobby/Ventrilo, it works.

    I'll just reinstall again and see if the problem persists.

Similar Threads

  1. [Help Request] Combat arms Vid help
    By djw111 in forum Combat Arms Help
    Replies: 4
    Last Post: 12-24-2011, 06:06 PM
  2. [Help Request] AFK Bot [help]
    By fet in forum Combat Arms Help
    Replies: 7
    Last Post: 04-28-2011, 04:17 AM
  3. [Help Request] Injector Admin help
    By asdfgas in forum Combat Arms Help
    Replies: 4
    Last Post: 04-27-2011, 07:12 PM
  4. [Help Request] Ajuda / Help
    By - Battery' in forum Combat Arms BR Coding Help
    Replies: 3
    Last Post: 04-22-2011, 08:15 PM
  5. [Help Request] Help my!
    By Windowns7 in forum Combat Arms BR Coding Help
    Replies: 2
    Last Post: 04-18-2011, 02:41 PM