Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    SKK's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Gender
    male
    Location
    jkh
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amused

    MSVCP100 & MSVCR100D

    Here's my problem. I have both dll's downloaded and put in the System32 folder and in the Combat Arms folder. With the MSVCP100 I get a message saying that I don't have the file when I clearly do, and I get the Engine.exe - Bad Image error

    For the MSVCR100D it says I can't use it because its not supposed to function for it or something.

    Injectors tried: Red Dragon, LabX, Valkyrie 3
    System:Vista Home Premium, 32bit
    Hacks tried:Bravia 1.8, domo leech 1.19

    Help?

  2. #2
    SKK's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Gender
    male
    Location
    jkh
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amused
    Bump... (10)

  3. #3
    flameswor10's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    12,528
    Reputation
    981
    Thanks
    10,404
    My Mood
    In Love
    Dude, You don't need to bump, and also, If your running 64bit windows, Copy the files to both System32 and SysWOW64 (Something like that) And your CA folder.
    No I do not make game hacks anymore, please stop asking.


    Been MPGH Minion: 6 July 2011 - 1 August 2012

Similar Threads

  1. [Release] MSVCR100D.dll
    By Weaselm01_ in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 10
    Last Post: 05-03-2010, 10:13 PM
  2. [Tutorial] MSVCR100D.DLL missing
    By jayhpatel2 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 8
    Last Post: 05-03-2010, 06:40 PM
  3. [Info] Clan{AMp}
    By n1kko in forum CrossFire Clan Recruitment & Advertising
    Replies: 2
    Last Post: 11-25-2009, 06:23 PM
  4. Replies: 10
    Last Post: 07-21-2009, 11:48 PM
  5. AMP Energy Drink Coupon - Free 4 PK of AMP
    By I Am Cornholio in forum General
    Replies: 6
    Last Post: 07-13-2009, 10:00 PM