Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 29
  1. #1
    matypatty's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    863
    Reputation
    156
    Thanks
    2,689
    My Mood
    Amused

    Longvity Pub Menu v1.11

    Heyy Guys the hacks is fine but eventually i will get a crash and comes up with popup saying " Out of Memory " What might that mean

    -Matypatty

  2. #2
    Vizz's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Five ★'s
    Posts
    3,245
    Reputation
    112
    Thanks
    1,968
    My Mood
    Bored
    Wrong Section, Help Section next time.

  3. #3
    matypatty's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    863
    Reputation
    156
    Thanks
    2,689
    My Mood
    Amused
    oh yep sorry but yeah i still need help

  4. #4
    SpaceMan's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    I forgot. :/
    Posts
    4,291
    Reputation
    162
    Thanks
    896
    My Mood
    Pensive
    We got help section bro, i'll move it there, and hopefully people would help you.
    /moved.

  5. #5
    matypatty's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    863
    Reputation
    156
    Thanks
    2,689
    My Mood
    Amused
    Thanks bro

  6. #6
    Synns's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Gender
    male
    Posts
    5,176
    Reputation
    170
    Thanks
    2,554
    My Mood
    Bitchy
    Are you using it with any other hacks? How long can you go without it saying it?

  7. #7
    Vizz's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Five ★'s
    Posts
    3,245
    Reputation
    112
    Thanks
    1,968
    My Mood
    Bored
    Possible Solutions:
    - I would recommend you to run a memory diagnostics using the "Memory Diagnostics" tool.
    - Restart your computer.
    - Turn off your Firewall.
    - Buy more Memory (self-explanatory).

    If all else fails, just re-install CA.

  8. #8
    matypatty's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    863
    Reputation
    156
    Thanks
    2,689
    My Mood
    Amused
    i only use ur hacks longvity and it is bout 30 mins b4 it does it, im prety sure 30 mins

  9. #9
    Krypton1x's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Tacoma
    Posts
    13,307
    Reputation
    1184
    Thanks
    1,196
    My Mood
    Brooding
    You don't have enough RAM? That's all I can think of. It may not be the hack.

  10. #10
    Irony's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    MPGH where else?
    Posts
    5,969
    Reputation
    285
    Thanks
    539
    My Mood
    Busy
    Its nothing much just restart CA once in a while.

    Either that or waste money on a new RAM

  11. #11
    Krypton1x's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Tacoma
    Posts
    13,307
    Reputation
    1184
    Thanks
    1,196
    My Mood
    Brooding
    Well, it's not necessarily "wasting" money. It will come in handy for more things than just Combat Arms.

  12. #12
    BossMan.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    BossWorld
    Posts
    3,314
    Reputation
    51
    Thanks
    419
    My Mood
    Relaxed
    I reckon the easiest way is just to restart CA a few times.



  13. #13
    Kevin Rudd's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Parliament House, Canberra, Australia
    Posts
    2,117
    Reputation
    10
    Thanks
    124
    its the hack. i have 8gbs ram and it still gives me it.
    Quote Originally Posted by -James View Post
    If i suck your cock everyday can i get a government job?

    Gillard = Communist
    "Australia stands ready to provide any assistance, such as energy assistance, bilateral development or any safeguard expertise that we may be able to offer


    KEVIN RUDD FOR MM-NEW LEADERSHIP

  14. #14
    matypatty's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    863
    Reputation
    156
    Thanks
    2,689
    My Mood
    Amused
    same i got tones of RAM Its the hack doing something

  15. #15
    RedThunder's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    2,599
    Reputation
    84
    Thanks
    553
    My Mood
    Twisted
    clear your cookies and browsing history, i use to get that issue and that seemed to work for me
    TROLL MATH
    14 posts per thread per hour, even at 1 thread an hour in 5 hours, general trolling time, thats 70 posts, and seeing as i try to run it at about 3 threads at a time, then i can make 210 posts in a day which means in 10 days i could be back to where i am if i started a new account, lol so in theory in a month id have 6k posts, in 2 months id have 12k, in 3 months 18k, in 4 months id have 24k and i could have the highest post count on the forum

    14*3*5*10*3*4=highest post count on the forums in 4 months

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [Release] Scorpoistak's Pub Menu V2
    By scorpoistak in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 224
    Last Post: 11-16-2010, 09:17 PM
  2. [Release] Scorpoistak's Pub Menu V1
    By scorpoistak in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 176
    Last Post: 11-08-2010, 05:47 PM
  3. [Release] Sc0rpoistak2's Pub Menu
    By Sc0rpoistak2 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 132
    Last Post: 08-11-2010, 09:30 AM
  4. [Release] warrock pub menu hack chams,wallhack,ect
    By pur3s0ul2 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 18
    Last Post: 10-18-2009, 10:15 AM
  5. [Release] warrock pub menu hack
    By pur3s0ul2 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 29
    Last Post: 10-18-2009, 09:51 AM