Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    theaznhacker's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    92
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Tired

    Regarding latest hacks.

    Hello fellow MPGHers
    I recently had this problem with hacks.
    The problem is that whenever I start a hack with a menu ( or it seems like it) I get to the loading page on combat arms and the solider is running , then my combat arms disconnects. I have no idea why it does this , MonsterPanda's hotkey hack works perfectly fine , but Mat's ,God's and Bravia's don't work.

    Windows Vista 64bit

    Thanks in advance.

  2. #2
    Vizz's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Five ★'s
    Posts
    3,245
    Reputation
    112
    Thanks
    1,968
    My Mood
    Bored
    - Have you tried different Injectors? And Injecting the .dll at different timings?
    - Try turning your Firewall/Anti-Virus Programs 'Off'.
    - Try running CA through compatibility mode.

  3. #3
    tamamander12's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    42
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Angelic
    detected hacks, need new injectors, antivirus, combat arms messed up, or your just sqrewed and have bad luck. (what injector do u use?)

  4. #4
    theaznhacker's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    92
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Tired
    I've tried FaithDev injector and also Perx but It seems like Perx doesn't work.

  5. #5
    CRUSTY's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    ._.
    Posts
    8,016
    Reputation
    161
    Thanks
    497
    My Mood
    Pensive
    Are you on Windows Vista/7?

  6. #6
    theaznhacker's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    92
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by CRUSTY View Post
    Are you on Windows Vista/7?
    Windows Vista 64bit it says in my thread.

  7. #7
    theaznhacker's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    92
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by Vikash View Post
    - Have you tried different Injectors? And Injecting the .dll at different timings?
    - Try turning your Firewall/Anti-Virus Programs 'Off'.
    - Try running CA through compatibility mode.
    Tried turning off anti virus and firewall , doesn't seem to work
    Tried diff injectors
    Running ca through windows 2000 compatibility.

  8. #8
    CRUSTY's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    ._.
    Posts
    8,016
    Reputation
    161
    Thanks
    497
    My Mood
    Pensive
    Turn off compatibility mode.

  9. #9
    theaznhacker's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    92
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by CRUSTY View Post
    Turn off compatibility mode.
    Tried /// Doesn't work still disconnects.

  10. #10
    Clo239's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Fort Myers, Florida
    Posts
    460
    Reputation
    11
    Thanks
    43
    My Mood
    Bored
    many hacks dont work with 64 bit just saying im using 32 and everythings working fine on my end



    urs 8===================D

    mine 8=D

    who will win lol




  11. #11
    theaznhacker's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    92
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by Clo239 View Post
    many hacks dont work with 64 bit just saying im using 32 and everythings working fine on my end
    Yeah , I wonder what's with 64 bits lately.

  12. #12
    bigdavies321's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    spain
    Posts
    327
    Reputation
    13
    Thanks
    41
    My Mood
    Dead
    ok first off 64bit sucks with hacks mate
    i recently upraded to 32bit ultimate

    i found that 64bit hacks rearly work and when they do they are usually hacks made into .exe files

    in my opinion try using Valkyrie best injector i ever used(run it as admin but dont change compatability mode)
    and for starters run combat arms from your desktop short cut not the website that way you can run the combat arms as admin aswell

    but at the min there are very few hacks that are 64bit friendly
    so best advice there is, is when you can upgrade you system to 32bit it may only recognize max 3gb of ram but its alot more hack friendly


    PLEASE PRESS THANKS IF I HELPED

  13. #13
    Xx-__-xX's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    329
    Reputation
    10
    Thanks
    22
    My Mood
    Angry
    Most hacks don't work with 64bit. Sorry.

Similar Threads

  1. Question regarding VIP hacks
    By 0Raiser in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 4
    Last Post: 06-11-2009, 03:14 PM
  2. Q regarding speed hacks.
    By denniskoreanguy in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 3
    Last Post: 04-27-2009, 01:33 AM
  3. My Latest Hack!
    By lolzorznoobz in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 24
    Last Post: 03-12-2009, 01:01 PM
  4. a warning to all noobs regarding "supergun" hack
    By megaflcl in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 13
    Last Post: 01-25-2009, 06:53 PM
  5. Having trouble with the latest hack
    By flytuff in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 0
    Last Post: 01-11-2009, 07:16 PM