Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Rvn's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    Location
    Posts
    6,107
    Reputation
    348
    Thanks
    648

    Combat arms not working?

    guys.... I created a mod and wanted to release it. I injected it to get a screenie and now COMBAT ARMS wont make it to the log on screen!!! it just stays on the loding screen forEVER So anyone thats encountered this before tell me what I gotta do....Right now Ima try putting the orig rez back in.

    No hacks injected no injector exe on.
    Last edited by Rvn; 06-06-2010 at 12:11 PM.

  2. #2
    ballin19's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Hackville USA
    Posts
    355
    Reputation
    9
    Thanks
    195
    My Mood
    Sneaky
    don't use the mod?
    PLEASE THANX ME IF I HELPED!!!!!


    ---Respect List---

    CAFlames
    Flameswor10
    TopBlast
    AVGN

  3. #3
    Rvn's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    Location
    Posts
    6,107
    Reputation
    348
    Thanks
    648
    I took it off and it still aint working.

  4. #4
    BossMan.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    BossWorld
    Posts
    3,314
    Reputation
    51
    Thanks
    419
    My Mood
    Relaxed
    Restart computer?



Similar Threads

  1. combat arms not working in europe
    By boazie in forum General
    Replies: 1
    Last Post: 05-01-2009, 05:33 AM
  2. Free public combat arms not working
    By evilbreed25 in forum General
    Replies: 2
    Last Post: 03-19-2009, 09:02 AM
  3. Combat Arms not working
    By YoshiVander in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 2
    Last Post: 12-27-2008, 05:18 PM
  4. combat arms not working
    By cs0419 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 4
    Last Post: 12-27-2008, 05:15 PM
  5. Combat Arms not working
    By nikin in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 9
    Last Post: 09-07-2008, 06:51 AM