Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
  1. #16
    manuel90's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Zombie land, USA
    Posts
    125
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Aggressive
    Will you please update the Thread. With problems like, "Windows Error"
    I load CA without hacks and at loading screen it DC's me saying Windows Error

  2. #17
    accountly's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    GA
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    um i keep geting dc everytime i start modding

  3. #18
    haloistaken100's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Posts
    323
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    Hey umm i get a problem...everytime i loadup CA, i dc when the NExon messenger connect thing apears at the bottom. I have .net Frame 4, latest DirectX9 (XP), and im not even loading a hack...idk why is that, but i have been banned a few days ago, you think i got IP baned?

  4. #19
    Rvn's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    Location
    Posts
    6,107
    Reputation
    348
    Thanks
    648
    Since I cannot edit no longer. Anyone that views this thread and is needing further help. VM or PM me.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Replies: 15
    Last Post: 08-12-2010, 03:28 AM
  2. Replies: 14
    Last Post: 08-14-2006, 04:57 AM
  3. my fixed system
    By systemmaker in forum Gunz General
    Replies: 1
    Last Post: 03-31-2006, 11:23 PM