Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Ezenemy's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Vancouver
    Posts
    67
    Reputation
    8
    Thanks
    3
    My Mood
    Confused

    Some hacks work, some don't.

    Hola, so I use PerX to inject my DLL's. And usually it works fine. I am running Win7 64bit. I run PerX as admin and CA as admin. Now some DLL's (usually the fucking best) don't work. When I inject them it says:

    _

    After that CA loads normal, without the hacks of course. Now when I run this without admin, it injects fine but the menu doesn't show up.'
    So my guess is I have to figure out why it's giving me this error and then I can fix it so I can run all these tasty DLL's.


  2. #2
    Illuminatus's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    New Zealand
    Posts
    1,497
    Reputation
    2
    Thanks
    46
    My Mood
    Tired
    the same happens to me, except it actually injects, then crashes.
    with most hacks, usually it only works with chams, etc.




    Press The Thanks Button If I Helped =D
    Quote Originally Posted by mamakiller13 View Post

    and im aint fag,
    FORMERLY KNOWN AS SloaMoeDaea

  3. #3
    Vizz's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Five ★'s
    Posts
    3,245
    Reputation
    112
    Thanks
    1,968
    My Mood
    Bored
    Google the missing .dll.
    Download the .dll file, and place it in your system32 and CA folder.

    Should fix your problem.

  4. The Following User Says Thank You to Vizz For This Useful Post:

    aznrere (07-02-2010)

  5. #4
    Ezenemy's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Vancouver
    Posts
    67
    Reputation
    8
    Thanks
    3
    My Mood
    Confused
    Quote Originally Posted by Vikash View Post
    Google the missing .dll.
    Download the .dll file, and place it in your system32 and CA folder.

    Should fix your problem.
    I did that, now it's saying it's missing "MSVCR100.dll" and when I googled that and put it in there it's still saying it's missing?

    Here is what I said on the Windows 7 forums trying to find to fix for this.

    "Hey there, I am not sure what section to put this in, but if it's wrong then I'd appreciate it if you could move it.

    Anyways I am trying to run some stuff and this pops up.
    Click this bar to view the full image.


    So I'm like, alright an obstacle, so I go and download "MSVCR100D.dll" and place it in my System 32 file. So I restart my computer and try the thing again. This time it's saying it's missing the "MSVCR100.dll" notice no "D" at the end. So I'm like alright I'll go and download that as well, so I do and place it in my System32 and restart my computer. Now when I try the program again it's still saying it's missing MSVCR100.dll even though I'm looking at it right now.

    I'd appreciate any help :]"

Similar Threads

  1. How to get SOME of the pre-Titan hacks working
    By es0terik in forum Vindictus Help
    Replies: 201
    Last Post: 04-24-2011, 08:56 PM
  2. Hacks Work But Don't Work.
    By Rhynn0 in forum Combat Arms Help
    Replies: 1
    Last Post: 02-05-2010, 04:58 PM
  3. [Request] Some hack Working??
    By Kukaracha in forum Combat Arms Europe Hacks
    Replies: 7
    Last Post: 10-23-2009, 12:35 PM
  4. Some hacks work....
    By fr93274 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 14
    Last Post: 07-03-2009, 06:00 AM
  5. why wont some of the KWR hacks work?
    By omgwtfbbqpwn2 in forum WarRock Korea Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 05-19-2007, 07:01 PM